Трикове при онлайн пазаруване за спестяване на пари

0 276
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Онлайн пазаруването може да бъде бързо и удобно, но то също така  може да бъде доста скъпо.

За щастие, има различни трикове, за да ни помогнат и да се намалят разходите. Ето 10 приятни съвета за получаване на най-добрите сделки, когато пазаруваме онлайн:

7-съвета-за-онлайн-пазаруване

1. На лов за купони/ваучери: Винаги търсете купони преди да направите покупка. Сайтове като couponcraze.com и couponmom.com имат множество купон/ваучер кодове за всички видове онлайн търговци на дребно.

2. Използвайте социалните мрежи: Харесайте страниците на любимите си търговци във Фейсбук. Много търговци, включително и Amazon и Aliexpress, пускат специални купони или обявяват промоции на продукти първо в страницата им във Фейсбук.

3. Абонирайте се за имейли: Присъединете се към имейл списъците  на любимите си онлайн търговци, така че можете да получите купони и други специални оферти, директно по електронната поща.

4. Сравнявайте цените  в България срещу цените в чуждите сайтове: Много лесно и бързо може да се ориентирате дали един продукт „си струва“ да бъде закупен от чужбина или по-добре от България. Вие трябва да сте наясно с разликите при това да купувате от чуждестранни онлайн магазини, български онлайн магазини и български „физически“ магазини. Има някои интересни особености, които трябва да знаете, но ще ги обсъдим в друга публикация съвсем скоро.

5. Сравненете онлайн търговците: Много често еднакви продукти могат да бъдат намерине едновременно в Amazon.co.uk и Ebay.co.uk например. Дори съществува бизнес модел, при който „посредници“ се възползват от по-ниската цена в единия сайт и пускат същия продукт в другия с малка надценка. Напишете домашното си и сравнете продуктите от тези два сайта за да не съжалявате, че сте платили малко отгоре „комисионна за посредника“.

6. Избягвайте таксата за доставка: Много магазини предлагат безплатна доставка, ако изразходвате определена сума. Ако падането под този минимум, ще трябва да заплатите такса за доставка. Все пак винаги е добре да се възползваме от това. Амазон предлага безплатна доставка до Англия при определени условия, но за доставката от Амазон до България ще отделим специално внимания в една отделна публикация.

Китай Нова Година

7. Бъдете търпеливи: Ако не се нуждаете от продукта веднага, струва си да проверявате регулярно, дори ежедневно за купони/ваучери за отстъпка или подходящ момент за покупка (около празниците винаги може да се очакват страхотни намаления). Бъдете винаги в час с обичайте в страната от която е търговецът, все пак не всеки знае кога е Китайската Нова Година.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Може да харесате също

Коментари

Зареждане...
Промо Черен WEEKEND, дифузер за 49.99 лв. -21 Дни 15 Часа 49 Минути 44 Секунди до края! Поръчка