3 най-добри радар детектори

5/5 - (1 глас)

Най-добрите радар детектори могат да ви напомнят да шофирате безопасно и да помогнат да избегнете глоби на пътя. Бъдете подготвени на пътя с най-добрите налични радар детектори в момента.

Когато шофирате по правия участък от магистралата, е лесно да се увлечете и да забравите за натиска на крака си върху газта. В следващия момент обаче шансът да ви бъде връчен фиш не е никак малък . Ето защо се нуждаете от най-добрия радар детектор.

Радарният детектор ви уведомява кога скоростта на вашия автомобил може да бъде наблюдавана от органите на реда. Това ви дава възможност да намерите полицията, преди тя да ви намери. Устройството ви шанс да намалите скоростта и коригирате шофирането си. Накратко, радар детекторите могат да ви помогнат да шофирате по-безопасно, като същевременно ви спестяват пари с по-малко глоби.

Ръководство на купувача

детектори за кола

Не е никак лесно да се избере най-добрия радар детектор за вашите нужди сред толкова голямо разнообразие от предложение. Ето защо структурирахме това ръководство за закупуване. С него се опитваме да ви помогнем за вземането на оптимално решение при избора на най-добрите радар детектори. Новите радари са много мощни, така че трябва да сте добре информирани.

Без значение какъв тип шофьор сте, първият въпрос, който трябва да си зададете, е дали достъпът до повече информация на пътя ще помогне. Ако някога сте използвали Waze или Google Maps, за да се  информирате докато шофирате, тогава вероятно ще се възползвате от радар детектор.

От този момент трябва да решите доколко сте активен като потребител. Някои детектори… ако разбирате технологиите, разбира се, са изключително персонализирани. Докато други просто ги поставите на предното стъкло и те вършат неща вместо вас.

Колко трябва да изхарчите за радар детектори?

От съществено значение е да решите какво можете да си позволите и кои характеристики си заслужават цената. Трябва да си зададете въпроса каква информация искате, колко точна искате да е, както и колко често ще получавате. Това се превръща в основната причина да изберете между по-обикновен модел и такъв от по-висок клас детектори.

Има наистина евтини модели и те технически работят, но обхватът им е много слаб. В крайна сметка те дават много фалшиви сигнали. При детекторите от средно или по-високо ниво вие получавате добър диапазон, който наистина осигурява солидна защита.

Струва си да се запитате дали имате смелостта да се справите с подноминалния диапазон и фалшивите аларми, които предлага хардуерът от по-нисък клас. При нашето тестване подобни единици са по-скоро разочароващи, отколкото полезни. Като се има предвид разнообразния избор, бихме ви препоръчали да използвате безплатно приложение като Waze и да спестите парите си за оборудване от среден клас. При съвместното тестване на Waze заедно с нашите детектори, той често открива капани за скорост, които не задействат аларми на нашите детектори и обратно.

Разликите между радар детектори от средно и високо ниво са по-малко изразени. По-скъпите модели ще ви дадат подробности като стрелки за насочване. Тези стрелки ще ви помагат да намерите източника на радарните сигнали. Откриването на Bluetooth, Wi-Fi и MultiRadar също обикновено се намира само в устройства от по-висок клас.

Какви функции трябва да търсите при различните радар детектори?

детектори за кола

Ако търсите детектори от висок клас, опитайте се да изберете такъв с най-добрия възможен обхват на откриване и филтриране на фалшиви сигнали.

Колкото по-дълъг е обхватът на засичане, толкова повече време имате, за да реагирате безопасно на служител под прикритие. Ако имате и добър филтър за фалшиви аларми на ваша страна, можете да сте сигурни, че не използвате спирачките си напразно. Освен това, за да издигнете фалшивото филтриране на следващото ниво, GPS определено трябва да е в списъка ви с желания. Ако искате да получавате най-точните сигнали, трябва да избирате само детектори, които автоматично ще се научат да отхвърлят повтарящите се фалшиви такива. GPS проследяването и информацията могат да намалят фалшивите сигнали от системите за предотвратяване на сблъсък или системите за наблюдение на мъртвите зони, както и да се научат да улавят фалшиви сигнали.

Ако шофирате в града, определено ще искате детектор с GPS. В допълнение към автоматичните или ръчни блокировки, GPS позволява заглушаване при ниска скорост. Това означава по-малко физическо превключване между режимите Highway и City, за да се намалят фалшивите положителни сигнали от автоматичните врати на магазини и крайпътните знаци за скорост.

Фактори при избор на радар детектори

Докато търсим най-добрите радар детектори от последно поколение, ние вземаме предвид няколко фактора:

  • Характеристики: Има няколко допълнителни функции, които можете да намерите от модел на модел, като GPS свързаност или откриване на фалшиви сигнали. Тези характеристики могат значително да опростят употребата им и да подобрят шансовете ви за откриване на радара.
  • Дисплей: Видимостта е критичен фактор при избора на радар детектор. Най-добрите радар детектори се предлагат с OLED дисплей, който осигурява по-голяма яснота и цвят на вашите изображения.
  • Цена: Бюджетът е основна грижа за много потребители. За това ние търсим най-добрите и достъпни радар детектори, които са на разумна цена спрямо своите характеристики.

Как работят всички радар детектори?

Терминът „радар детектор“ е най-точно общ термин за устройства, предназначени да откриват присъствието на правоприлагащите органи за наблюдение на скоростта. В старите времена радарният детектор е точно това – обикновена кутия, която предупреждава водача за наличието на странични радарни сигнали. Сигнали, които вероятно идват от полицията от другаде в района.

В сърцето на радарния детектор е суперхетеродинният приемник, който може да улавя електромагнитното излъчване. Именно то идва от лазерните пистолети на полицейски служители. Причината, поради която детекторите могат да предупреждават за полицейско присъствие понякога с километри предварително, е, че радарните пистолети са неточни. Докато изстрелва сигнал, вълната се простира отвъд планираната цел и продължава да отскача от други околни обекти, изпращайки я в нежелани посоки.

Радарните детектори откриват тази разсеяна радиация и са в състояние да я идентифицират. Тази информация се предава на водача чрез визуални и звукови сигнали, които идентифицират типа на радара, силата му и, в зависимост от хардуера, посоката му на произход по отношение на превозното средство. Има и функции, включени в един добър радар, като например: лазерен радар, GPS режим, радар с база данни.

Нашият избор за най-добри радар детектори?

1. Радар детектор Whistler GT-468GXI

радар детектори

 Тези радар детектори са оборудвани с разширени функции като OLED дисплей, X, K, KA честотна лента, VG-2 детекция и градски режим. Една от изключителните характеристики на Whistler е OLED дисплеят, който осигурява ясни показания и позволява лесно откриване на всякакви радарни сигнали. В допълнение, детекторът Whistler може да открива множество радарни ленти. Включително X, K, KA, което го прави изключително гъвкав и ефективен при откриване на различни видове устройства за измерване на скоростта. Този радар детектор също има функция за откриване VG-2, която ви помага да откриете дали колата ви се сканира от правоприлагащите органи. Това може да ви помогне да избегнете неприятности с властите и да ви държи от правилната страна на закона. Друга впечатляваща характеристика е градският режим. Този режим помага за намаляване на фалшивите аларми, причинени от други сигнали в градските райони. Така можете да се фокусирате върху реални сигнали.

ВИЖ ТУК

2. Радар детектор Genevo Max

Радарният детектор Genevo Max е продукт, който предлага 360-градусово откриване, доживотни актуализации и множество разширени функции. Една от забележителните характеристики на този радар детектор е неговото 360-градусово откриване. Това означава, че може да открива радарни сигнали от всички посоки. Друга впечатляваща характеристика на Genevo Max са неговите доживотни актуализации. Това означава, че винаги ще разполагате с най-новия и актуален софтуер, за да сте защитени на пътя. Устройството предлага и набор от разширени функции, включително гласови сигнали, GPS ключалки и вградена база данни за камери за скорост и камери за червен светофар. С тези функции ще сте наясно със заобикалящата ви среда и ще избегнете потенциални глоби за превишена скорост или злополуки. В допълнение, тези радар детектори имат елегантен и модерен дизайн, който изглежда страхотно във всяка кола.

ВИЖ ТУК

3. Радар детектор WHISTLER GT-268XI

Радар детектори WHISTLER GT-268XI

Радар детектори Whistler GT-268xi са фантастична опция за всеки, който търси надежден и ефективен начин да остане в безопасност на пътя. Една от забележителните характеристики на GT-268xi е възможността му за 360-градусово откриване. Това ви позволява да откривате радарни сигнали от всички посоки. Тази функция, съчетана със способността му да открива множество ленти (X, K, Ka), го прави опция с най-добри резултати. Така човек си осигурява отлична защита срещу капани за скорост и други опасности в трафика. Друга страхотна характеристика на GT-268xi е избираемото откриване на ленти. Това ви позволява да изберете на кои ленти искате да бъдете предупредени. Това помага за намаляване на фалшивите аларми и улеснява фокусирането върху сигналите, които са подходящи за вашето местоположение. GT-268xi включва и функция за приоритизиране. Тя ви предупреждава първо за най-важните радарни сигнали, така че да можете да реагирате бързо и да избегнете потенциални опасности на пътя.

ВИЖ ТУК

 

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.