Нещата от AliExpress за дома.  Издание за банята

вашата оценка

Купувам много неща от AliExpress. Но вероятно вече знаете това. Представяме най-хубавите неща в нашия канал в YouTube, но сметнах, че може би е добра идея да покажем какво използваме заедно с Мария, а не това, което според нас е готино. Освен това, в края на краищата това е блог, така че акцента е в личността.

Стойка за четка за зъби

Тази еднодоларова ($1) стойка в банята е за неща като четки за зъби, паста за зъби, самобръсначки, и така нататък. Има засмукваща вендуза на гърба  те работят добре – тя не се отделя само веднъж. Двете парченца от калинката – черното и червеното капаче, едно върху друго, могат да бъдат отделени за почистване, ако е необходимо. Тя е доста голяма и в нея лесно се вписват  2 електрически четки за зъби Oral-B, самобръзначка и езикова стъргалка. Страхотна оферта за един долар, ако ме питате!

Твърд парфюм

твърд парфюм алиекспресЧестно казано не знаех, че твърдият парфюм е нещо, докато не го купих. Предполага се, че трябва да сложите малко количество зад ушите, по страните на врата и върху китките. Мирише хубаво, но миризмата не трае много дълго. Интересното е, че има 12 различни такива за всеки зодиакален знак, а всеки от тях има свой специфичен личен аромат. Не съм сигурен колко е хипоалергичен – няма данни за това, но аз лично имам чувствителна кожа, която не понася евтини кремове (при некачествено съдържание веднага са налице пъпки), но нямах проблеми с това нещо.

Сменяеми глави за четка за зъби Oral-B

четки за зъбиПреди няколко години започнах да използвам електрическа четка за зъби, която брат ми получи безплатно от зъболекаря, и ми я даде, тъй като той вече имаше същата – това е най-разпространеният модел. За моя изненада, оригиналните (OEM) сменяеми глави струват около $ 15 CAD (~ 11 USD) за 3 бр.в магазините, но аутсорсът на AliExpress струва само $ 5.68 за 20, което е много по-добра сделка. Тези 20 части ще ми стигнат за  няколко години, тъй като трябва само да ги подменям на всеки 3 месеца.

Те остават заедно, не се разпадат, не се забиват между зъбите, не нараняват моите венци – основно, те правят всичко, което правят и тези, с цена 20 пъти повече, също толкова добре. По същество това е просто пластмасова тръба, с четина от външната страна и малка вътрешна пружина. Смятам за абсурдно, че имат смелостта да таксуват толкова много за такъв прост продукт на OEM, така че фактът, че тези, които са на разположение на AliExpress, е голямо облекчение.

Средство за почистване на езика

Когато спим, нашата храносмилателна система продължава да отстранява токсините от нашето тяло и един от процесите включва позиционирането им на повърхността на езика ни. Уредът за почистване на езика не е много често срещано средство за устна хигиена, макар да е много полезно. Започнах да използвам моят преди около година и откривам, че извършва много по-бърза и задълбочена работа от четка за зъби. Този вид има гумени панели, които не надраскват езика. Този, който линквам по-долу, е по-нов модел, който идва с набразден връх и струва $ 1.

Кристален дезодорант

кристаВсе още не съм убеден, че органичните храни и здравословният начин на живот са прищявка – По мое мнение това е тенденция, която е тук, за да остане. Химическите вещества са все по-широко разпространени и много хора са склонни да бъдат по-внимателни с това и да се опитат да запазят своите храни и хигиенни продукти по-естествени. Този продукт е естествен минерален дезодорант. Минералната вътрешност се нарича калиев алум, и е хипоалергична; не запушва порите, не оставя петна по дрехите ви и е без алкохол и химикали. Използвах този вид дезодорант повече от година и половина и откривам, че той функционира толкова добре, колкото обикновения рол-он, и се радвам, че това е естествен продукт.

Меден сапун

Преди няколко години спрях да използвам душ гелове и преминах към сапун – не съдържа петрол и като цяло е по-натурален и по-подходящ избор и като цяло е трудно да се прекали с употребата му.

Този меден сапун е може би най-благородният сапун, който някога съм използвал. Той мирише на познатия истински мед и приятният мирис остава с теб през целия ден.

Сапун от бамбуков въглен

сапун от бамбукВъгленът е бил използван от хората от много поколения. Използва се за почистване и пречистване на водата, намаляване на подуването на корема, почистване на кожата и зъбите, но истинската му стойност е в способността му да премахва токсините. Този въгленов сапун няма никаква специфична миризма и единственото нещо, което визуално го различава от обикновения сапун освен цвета, е тъмната пяна, в която се излива. Използвам го за миене на лицето ми – открих, че той почиства порите наистина добре и не изсушава кожата.

Оттичащ се държач за сапун

държач за сапунОттичащ се държач за сапун е закупен, за да се избегне най-досадния проблем с използването на бар сапун: грозната мазна каша, която излиза, ако винаги остава сух. Поради лекия наклон водата просто се спуска надолу, поддържайки сапуна изсъхнал с течение на времето. Той е направен от пластмаса с относителна дебелина, има 2 всмукателни кутии на дъното, ще го намерите в различни цветове и струва само $ 1.

Килим

kilim aliexpressЗа съжаление, този килим не е толкова пухкав, колкото изглежда на снимката, всъщност той е значително по-тънък. Но ще отбележа, че е мек и материалът е приятен на допир. Той изсъхва доста бързо и има противоплъзгащи се ръб на дъното. Кожените парчета не се разпадат. У дома имахме такъв за около година.

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.