10 най-добри телевизора Samsung

Нашите подбрани предложения телевизори от Samsung!

5/5 - (5 гласа)

Гледането на любимите ви предавания просто е по-приятно!

Мнения за най-добрия телевизор Samsung

Преди да говорим за най-добрия телевизор Samsung , трябва да споменем, че в момента цените на телевизорите са доста сходни за всеки клас. Samsung е един от най-популярните производители на телевизори. Неговите модели са известни както с отчетливото изображение, така и с разнообразието от функции, които създават перфектно изживяване при гледане.

Вероятно се чудите кой е най-добрият телевизор Samsung. Отговорът е, че няма нито един модел, който да се счита за най-добрия. В тази статия ще представим най-важните функции на Samsung и най-главните аспекти, които трябва да имате предвид при избора на телевизор. Ще можете да изберете със сигурност най-добрия телевизор, в зависимост от вашите предпочитания и нужди.

Най-добри телевизори samsung за момента

Препоръчани модели телевизори Samsung:

1. Samsung 43TU8072 – най-добрият телевизор

Най-добър телевизор samsung 43tu

През последните години серията 8 на Samsung беше чудесен избор за купувачите на телевизори, които искат да балансират производителността и цената по начин, който някога изглеждаше неразбираем.

TU8000 не е точно върха на гамата, но е само стъпка надолу, имайки много от функциите на серията TU8500, но с още по-атрактивна цена.

Той използва UHD LCD панелната технология на Samsung и обещава лекота на използване, минималистичен дизайн и най-добрата операционна система Smart TV на пазара. Има и цяла гама от размери на екрана, от които да избирате, в зависимост от вашето пространство.

Въпреки че рамката му е предимно пластмасова, TU8000 е много добре изграден телевизор.

Ако се интересувате как да изберете най-добрия телевизор Samsung, препоръчваме ви да прочетете нашето ръковоствто тук.

Системата Smart TV предлага всички приложения, които бихте искали, включително Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV и Disney Plus. Тук дори е включен режимът Arty Ambient, който се появява извън QLED диапазона за първи път тази година.

Няма съмнение, че изображението идва с някои ограничения в цената си, но като цяло TU8000 впечатлява с естествената си обработка на цветовете, ясно, детайлно изображение, обработка на плътни движения и подобрено мащабиране. Трябва обаче да промените няколко настройки, за да се възползвате максимално от способностите му.

Както често се случва, аудио изпълнението на TU8000 не е много интересно, но не е и най-лошото.

За цената, TU8000 предлага добри характеристики. Яркостта е ограничена, така че HDR не е максимален и цветовете не са изцяло наситени. Но детайлите са фантастични, нивата на черно са силни и като цяло това е естествен и завладяващ образ, който се откроява на фона на конкуренцията.

Предимства:

 • Ясно и детайлно 4K изображение
 • Подобрено мащабиране
 • Превъзходна операционна система

Недостатъци:

 • Ограничена свързаност
 • Тесни ъгли на видимост
 • Тревожен дизайн

 Виж тук


2. Телевизор Samsung 55TU7172 – най-добрият Smart TV със среден диагонал

Телевизор samsung 55tu

138-сантиметровият TU7100 е моделът със среден диагонал от серията Crystal UHD 7 на Samsung. Със своите ниски цени това не е телевизор, който ще задоволи много взискателните зрители, но е добра сделка за тези, които искат да купят технология с висока производителност на ниска цена.

Дизайнът не е революционен, но малката рамка и практичната поддръжка го правят подходящ за поставяне във всяка втора спалня, детска стая за игра или малка всекидневна, без да заема твърде много място. Поставете стойката достатъчно високо, за да поставите малка звукова лента под телевизора, ако желаете.

Samsung TU7100 работи с операционната система Tizen. Това е един от най-добрите интерфейси за Smart TV, който предлага широка поддръжка на приложения.

Производителността на игрите също е солидна за телевизор с тази цена, въпреки че липсата на променлива честота на опресняване означава, че потребителите не могат да се възползват напълно от новите конзоли PlayStation и Xbox. Вместо това те ще бъдат заключени, за да работят с максимум 60 кадъра в секунда. Това обаче не е изненадващо, тъй като променливата честота на опресняване все още не се е появила на нито един телевизор на тази цена.

Предимства:

 • Ярко качество на изображението
 • Ниско време за реакция

Недостатъци:

 • Средна производителност на HDR
 • Аудио със средно качество

Виж тук


3. Телевизор Samsung 55Q80T – перфектен избор

Добър избор samsung 55q8

Samsung Q80T QLED е отличен 4k телевизор, който предлага фантастично качество на картината в почти всеки тип съдържание.

Той има отлична точност на цветовете и произвежда дълбоко черно, близко до OLED телевизорите.

Неговите ъгли на видимост са прилични благодарение на слоя „Ultra Viewing Angle“ на Samsung, така че не губите твърде много качество на изображението, когато гледате отстрани.

Той се справя изключително добре с отраженията и става много ярък, достатъчен, за да се пребори с отблясъците и да накара ярките моменти да се появят в HDR съдържанието.

Той има много ниско време за реакция, често на опресняване от 120Hz и на всичкото отгоре поддържа технологията с променлива честота на опресняване (VRR), за да има най-добро изживяване, когато играете.

Екранът има някои дребни проблеми с еднаквостта, които може да са досадни за някои, но това може да варира между отделните единици.

Предимства:

 • Подобрен 4K квантов процесор за изображения
 • Отлично време за реакция
 • Отлично съотношение на контраст
 • Достойни ъгли на видимост
 • Превъзходен OTS звук

Недостатъци:

 • Няма Dolby Vision
 • Възпроизвеждане на Freeview
 • Това не е най-красивият QLED, който можете да си купите
 • Ъглите на екрана изглеждат по-тъмни

Виж тук


4. Телевизор Samsung 43Q60TAsamsung телевизор 43q6

Samsung Q60T е приличен универсален телевизор за повечето приложения. Това е добре за гледане на телевизия през деня, тъй като става доста ярко и има прилична работа с отражение. Въпреки липсата на локално затъмняване, той все още е приличен за гледане на филми в тъмни стаи благодарение на изключителното си съотношение на контраст и еднородността на черното. Той има ниско забавяне на входа, така че игрите се чувстват отзивчиви, но бавното му време на реакция прави движението да изглежда замъглено. Това също малко липсва, когато става въпрос за HDR, тъй като не става достатъчно ярък, за да накара акцентите да се появят в HDR съдържанието.

Новата технология QLED (Quantum Dot) предлага изображение, възможно най-близко до реалността. Ярки цветове и ярка светлина, дори при тъмни сцени. Тънкото дистанционно предлага лесно управление, което ви позволява бързо да търсите цялото си любимо съдържание. Multi View разделя телевизионния екран на две, като визуализира съдържанието, което гледате, от едната страна, и съдържанието на мобилния ви телефон от другата. Споделянето на филми или музика от вашия смартфон към вашия телевизор е много просто.

Предимства:

 • Изключително контрастно съотношение.
 • Става достатъчно ярък за борба с отблясъците.
 • Невероятно ниско забавяне на входа.

Недостатъци:

 • Няма функция за локално затъмняване.
 • Няма поддръжка на VRR.
 • Акцентите не се появяват в HDR.

 

Виж тук


5. Телевизор Samsung QN55Q8F 55 ”QLED 4K Smart TV

смарт телевизор самсунгАко има място само за един телевизор в дома, изберете QN55Q8F QLED 4K 55-инчов смарт телевизор. Премиум дисплеят незабавно ви привлича. С вградената HDR (висока динамична резолюция), цветовете се появяват както в реалния свят. Технологията QLED дава възможност за различни функции като Q Color и Q Contrast Elite за най-реалистични цветове и по-дълбоки черни шарки. Процесорът Q Engine работи извънредно добре, за да поддържа комбинираната технология на дисплея безпроблемна, така че картината никога да не засича.

 

Докато картината на този телевизор е изключителна, това е предимството, което наистина прави този модел най-добрия ни избор. Този телевизор има супер чист дизайн. Дизайнът без рамки запазва фокуса върху картината, а не върху големите черни граници, които са видими по по-старите модели. Samsung Smart TV системата също е победител. Можете да получите достъп до любимите си приложения за стрийминг директно от телевизора, да го контролирате с гласа си и дори да използвате телевизора интегриран във вашия умен дом.

Предимства:

 • Отлична широка цветова гама
 • Страхотно управление на движението

Недостатъци:

 • Качеството на картината се влошава под ъгъл

Виж тук


6. Телевизор Samsung UE65NU7400 65” 4K UHD 8 Series Smart TV

Какво прави екранът на Samsung NU7400 65“ 4K Series 8 TV толкова невероятен? Възползвайте се от перфектната 4K резолюция и добавете HDR / HDR10 + съвместимост, 120Hz честота на опресняване и широка наситеност на цветовете за начало. Всичко това допринася за по-реалистични цветове. За по-дълбоки черни и бели цветове, Ultra Slim Array настройва всеки цвят. Последователностите на действие допълнително се подсилват от Motion Rate 240, което намалява размазването на движението до почти несъществуващо ниво.

Геймърите ще изживяват страхотни емоции с NU7400. Той автоматично оптимизира настройките на телевизора за превъзходно гейминг изживяване, като значително намалява входното забавяне и ускорява честотата на опресняване. Смарт телевизионната система на Samsung също е най-добрата в класа си опция, която ви позволява да получите достъп до любимите си интернет приложения за стрийминг директно на екрана. Също така може да се удвои като хъб за вашите умни домашни устройства. Включеният OneRemote оптимизира потребителския интерфейс и предлага интуитивни и лесни за научаване контроли.

Предимства:

 •  Голям диагонал на дисплея
 •  Поддържа времево отместване
 •  Режим на игра
 •  Функции за гласово управление

Недостатъци:

 • Лоши ъгли на видимост

Виж тук


7. Телевизор Samsung UN55LS03NAFXZA 55

Най-добрите самсунг телевизориАко търсите телевизор с ултра високо качество на Samsung, без да прилича на никой друг, това е 55-инчовият Samsung Frame. Уникалният дизайн се съсредоточава около това, което Samsung нарича „арт режим“, който превръща хардуера в произведение на изкуството, когато не се използва. Вграденият датчик за движение променя дисплея към качени снимки или фонове. Можете да се абонирате за нарастващия магазин на Samsung и да избирате от допълнителни фонове. За по-остър външен вид можете да изберете един от четирите различни цвята на рамката, които да съответстват на декора на стаята ви.

 

И изпълнението на The Frame е толкова добро, колкото и външният му вид. С 4K екран, ще откриете качеството на Samsung с живи цветове. Високият динамичен обхват осигурява по-дълбоки черни и бели цветове за по-реалистичен образ. Телевизорът разполага и с впечатляващо интелигентно меню. Всичко от универсалното ръководство за откриване на съдържание до гласови команди с Bixby увеличават стойността на Frame. И всичко, включително и режима на дизайн на телевизора, може да се управлява от вашия смартфон.

Предимства:

 • Отличен контраст
 • Добро време за реакция
 • Прилична максимална яркост на SDR

Недостатъци:

 • Лоши ъгли на видимост
 • Ограничени HDR възможности поради посредствената HDR Peak Brightness

 Виж тук


8. Телевизор Samsung 40NU7182 40 ”4K UHD 7 Series Smart LED

Самсунг евтини телевизориНа лов за евтина, но качествена телевизия, която се вписва в малка стая? 40-инчовият смарт LED телевизор на Samsung 40NU7182 Series 7 UHD е най-доброто, което ще намерите. HDR10 + помага да се разграничи този модел от останалата част от по-малкия телевизионен пакет с невероятно динамична картина. По-конкретно, добавянето на PurColor увеличава избора на цвят на милиони различни нюанси, всички фино настроени, за да създадат реалистично изображение. Любителите на спорта и екшън филмите ще оценят технологията за бързо движение, която елиминира размазването и гарантира, че няма да пропуснете нищо.

 

Също така е лесно да намерите любимите си предавания и да откриете съдържание, като използвате универсалното меню. Комбинирайте всичките си любими приложения като Netflix, Hulu и HBO Now в едно лесно за употреба меню. Лесно е да се движите в менюто на смарт телевизори, като използвате опростеното дистанционно управление. Собствениците на смартфони на Samsung могат дори да свържат своите смартфони към телевизора, за да отразяват съдържанието от екрана на телевизора.

Предимства:

 • Страхотна цена за 4K смарт телевизор
 • Достойно качество на картината и звука
 • Изненадващо здрав бас
 • Съвместим с интелигентен дом

Недостатъци:

 • По-малък, отколкото бихме препоръчали за 4K резолюция
 • Средно възпроизвеждане на цветовете и точност
 • Липсват някои първокласни интелигентни функции

Виж тук


Извит телевизор самсунгИзвитите телевизори са нещо като нишов продукт. От една страна, те могат да осигурят невероятно изживяване. От друга страна, ограниченият ъгъл на видимост може да ги направи по-малко предпочитани за някои дневни стаи. Но ако сте на пазара за изкривен екран, Samsung UN65NU8500 Curved 65 „4K UHD 8 Series Smart LED TV е черешката на тортата в извитата телевизионна гама на Samsung. Този телевизор предлага невероятна картина, която ще ви отведе вътре в това което гледате.

 

Този телевизор предлага 4K HD гледане с 240Hz честота на опресняване и HDR Plus, така че можете да гледате най-доброто 4K съдържание на Netflix, YouTube, iTunes и още много невероятни детайли. За смарт функции, UN65NU8500 предлага всички вградени най-популярни приложения и Bixby Voice, така че можете да търсите съдържание, като говорите с дистанционното управление. Този модел е в по-скъпия диапазон, но е похвален за качеството на картината и лесната настройка.

Предимства:

 • Страхотно се справя с движението
 • Поддържа FreeSync VRR за използване с компютър или Xbox
 • Голяма яркост

Недостатъци:

 • Изображението се влошава, когато се гледа под ъгъл

Виж тук


10. Телевизор Samsung QN65Q9FN 65” QLED 4K UHD Series 9 Smart TV

Добри самсунг телевизори65-инчовият смарт Samsung TV Q9FN на Samsung е техният водещ модел и има доста причини за това. За цената получавате най-впечатляващата картина с 4K качество. Със съвместимостта с HDR и HDR10 +, този телевизор предлага някои от най-добрите функции в този ценови диапазон. За да направи картината още по-добра, Samsung добавя своята технология за квантови точки за подобрени HDR цветове. За да бъде ясно, наситеността на цветовете на този екран е толкова добра, че връщането към всеки друг телевизор ще ви се стори доста грешно.

 

За да премахнете ненужните отвличания на вниманието с кабели, които са слабост на толкова много други телевизионни модели, Samsung минимизира кабелите и ги прави да се монтират на стената. Телевизорът също така разполага с „околен режим“, когато не се използва, както и с функционалност на гласовите команди на Bixby.

Предимства:

 • Много ярък както в SDR, така и в HDR
 • Много ниско забавяне на входа, дори при интерполация
 • Страхотно управление на движението

Недостатъци:

 • Изображението губи точност, когато се гледа под ъгъл

Виж тук


Надяваме се да сме ви били полезни!

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.