Кои сме ние?

вашата оценка

Добре дошли при нас приятели. Ние сме BuyOutside и обичаме да пазаруваме от чуждестранни онлайн магазини. Привличат ни сделките на най-големите онлайн търговци, с най-добрите намаления и клиентско обслужване. Май имаме нещо общо?

Колко често ви се е искало да купите нещо онлайн, защото цената е по-добра и не е нужно да правите нищо друго освен да добавите продуктите във вашата вируална количка? Това е прекрасно, лесно и бързо.

Нашата цел е много проста. Искаме да предоставим стойностна информация на българския потребител на чуждестранните онлайн мазагазини. Пазаруването от Англия, САЩ и Китай никога не е било толкова лесно. Разширете възможностите си за онлайн пазаруване. Откриите своя собствен достъп до милиарди продукти от най-популярните световни сайтове за търговия – Amazon, Ebay, Aliexpress и много други. Пазарувайте удобно от своя диван, като ние ще ви предоставим необходимите познания и помощ при проблеми. Нека направим онлайн пазаруването приятно и полезно начинания.

Пазаруване от чужбина

Ние ще ви предоставим ценна информация като как да се регистрирате, какви методи за доставка да използвате, какви документи да подготвите за българската митница при внос от трети страни (Китай). Всичко това плюс специални оферти, промо кодове и ревюта на специално избрани артикули от различни търговци от цял свят. Наслаждавайте се на пазаруването онлайн. Очакваме вашите мнения и коментари. Свържете се с нас, ако желаете да помогнете с нашата идея.

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.