5 най-добри колани за отслабване

5/5 - (1 глас)

Перфектното тяло е мечта на всеки, и тази мечта може да се сбъдне, когато се научите да приемате несъвършенствата си. Въпреки че трябва да обичате тялото си такова, каквото е, това не означава, че не трябва да правите нищо, за да го доведете до възможно най-добрата му версия.

В този смисъл програма за отслабване, която се състои от много упражнения и здравословна диета, е най-ефективният метод. Когато имате допълнителна помощ обаче, резултатите ще се видят много по-бързо.

Коланът за отслабване може да бъде аксесоар, който да ви помогне по-бързо да получите тялото, за което сте мечтали. Разберете в тази статия къде и как можете да намерите най-добрия колан за отслабване.

Ръководство за купувача, при избора на покупка на колан за отслабване

От какъв материал трябва да бъде направен и как работи? Какъв е правилният размер? Какво трябва да очаквате от колан за отслабване и как е най-добре да го използвате? Имате ли нужда от други продукти, които да използвате с колана?

колан за отслабване

Ще намерите отговор на всички тези въпроси в това ръководство за пазаруване, което ще ви помогне да изберете най-добрия колан за отслабване. В края на тази статия ще бъдете информирани да направите най-добрия избор. Също така ще ви представим най-добрите предложения на пазара.

1.Видове колан за отслабване

Коланът за отслабване има специфичен начин на действие, за да успее да изгори калории или излишни мазнини в областта на корема. И така, ето основните видове колани за отслабване:

  • Колан за отслабване с електростимулация

Този тип колан използва електроди. След като влязат в контакт с човешкото тяло, те освобождават електрическа енергия с нисък интензитет, която причинява редуващо се свиване и отпускане на мускулите.

Действието ще доведе до намаляване на мазнините като същевременно успява да осигури тонизиращ ефект. Този колан за отслабване може да не е предпочитан от всеки, тъй като не всеки е готов да подложи тялото си на електричество, за постигане на резултати.

  • Колан за отслабване с вибрации

Този тип колан за отслабване работи чрез вибрации. Те стимулират движението и свиването на мускулите, което води до изгаряне на мазнини и консумация на калории.

Въпреки че може да бъде много ефективен, лекарите не го препоръчват. Причината е, че за да постигнете някакви резултати трябва да го използвате дълго, може да причини проблеми с гръбначния стълб. Ако вече имате проблеми с болки в гърба, най-добре е да изберете друг тип колан.

  • Колан за отслабване с отопление

Той действа чрез генериране на локална топлинна енергия. Коремната област се нагрява, което генерира редица ефекти. Кръвообръщението се стимулира, зоната започва да се поти, мазнините се топят по-лесно и токсините се елиминират.

Трябва обаче да сте много внимателни относно колана, който купувате, и предпазните мерки, които вземате. Това е така, защото някои недоволни клиенти съобщават за коремни изгаряния след използване на такова устройство.

2. Начин на работа и материал

Основните модели, които ще намерите на пазара са изработени от неопрен или работят на базата на електростимулация. По-долу ще разгледаме подробно и двете опции.

  • Неопренов колан за отслабване

Неопренът е материал на основата на латекс, който има свойството да задържа топлината на тялото. Не очаквайте обаче да видите ефект, ако седите на дивана, докато ядете чипс. За да се осъществи процесът на загряване и изпотяване, е необходимо да се движите, докато носите този колан.

Материята е мека и много удобна, което я прави удобна за носене. Освен това се закопчава и сваля много лесно от талията. Благодарение на еластичността на материята, коланът се оформя прецизно и много лесно на талията, за да осигури по-дълбок ефект.

постигнати резултати от колан за отслабване

Няма клинично проучване, което да потвърди ефективността на този колан за отслабване, а обещаните резултати не се потвърждават от специалисти, а по-скоро от производители и други клиенти, които са тествали продукта. Ако все пак искате да дадете шанс на колан за отслабване, препоръчително е да го носите по време на физически упражнения. Но можете да го носите и когато вършите домакинска работа или когато се разхождате из парка.

Не на последно място, той е предпочитан вариант от мнозина, поради факта, че е лесен за поддръжка. Можете лесно да изперете колана за отслабване в пералнята. Освен това се свиква много лесно. След няколко носения тялото вече няма да го възприема като нещо специално и почти няма да го усещате.

  • Колан за отслабване с електростимулация

Този колан за отслабване работи по различен начин. Ако търсите устройство, което работи, докато седите на дивана, това е което търсите. Но внимавайте, основният ефект е тонизиране на мускулите, а не изгаряне на мазнини. Това означава, че е невъзможно да отслабнете,  без да имате здравословна диета и добре разработена тренировъчна програма.

Режимът на работа на тези колани включва вибрации или електрически импулси. Поради тази причина, ще са ви необходими батерии. Тези вибрации или импулси ще накарат мускулите ви да се свият и отпуснат. Това ще доведе преди всичко до укрепване на коремните мускули и в крайна сметка до загуба на тегло.

Друг ефект на този тип колан е, че отпуска мускулите, като премахва мускулното напрежение. Друго предимство е фактът, че могат да се използват и за други части на тялото.

колани за отслабванеНай-добрият колан за отслабване е оборудван със зъбни колела, които можете да контролирате, или дори дистанционно управление. С него можете да регулирате скоростта, да изберете тренировъчна програма или предварително зададен вибромасаж или да изберете функции за памет.

3. Лекота на използване

За да използвате редовно колан за отслабване, той трябва да е лесно за използване и съхранение. Трябва да е удобен за носене и за щастие и двата вида колани са доста удобни за носене.

При неопреновите ще има най-малко грижиТова е така, защото те не работят на електричество. Така че не използват батерии и ще можете да ги носите толкова дълго, колкото искате или можете да ги издържите. Голямо внимание към възможните изгаряния, различни видове екземи и кожни раздразнения.

Освен това, ако възникне алергична реакция, това означава, че имате алергия към латекс. В такъв случай ще трябва да потърсите колан, който не е направен от материал на основата на латекс.

най-добри колани за фитнес

Коланите за отслабване с електростимулация са малко по-твърди и не се прилепват към тялото толкова добре, колкото неопреновите. Носенето им ви позволява да седите в каквато позиция пожелаете или да вършите домакинска работа.

Можете дори да правите физически упражнения, но не и движения, които включват извиване на корема, тъй като този колан не е достатъчно гъвкав. Друг важен аспект е да избягвате водата, за да не се излагате на риск от токов удар.

4. Колко дълго трябва да ги носите?

В зависимост от избрания от вас тип колан за отслабване ще регулирате и времето за носене. При тези, които ви карат да се потите, можете да ги носите колкото искате, стига да ви е комфортно и да не излагате кожата си на опасност. При тези с електростимулация ситуацията е малко по-различна, защото трябва да се спазват определени времеви интервали.

Като цяло 15 минути или 30 минути на ден е достатъчна продължителност. За да не се притеснявате за времето на действие, изберете колан за отслабване с таймер. Той ще спре автоматично, когато тренировъчната програма приключи.

Не се заблуждавайте от идеята, че ако използвате този колан по-дълго време, ще отслабнете по-бързо. Скоростта, с която ще достигнете желаното тяло, не се влияе от времето на действие на уреда, а от вашия начин на хранене и упражнения.

5. Размери на колан за отслабване

Ще разгледате три вида размери. Първо, трябва да сте сигурни, че ще пасне на талията ви. В този смисъл измерете талията на нивото на пъпа и сравнете този размер с дължината на колана. Някои производители предлагат колани в един размер, който е подходящ за всички, докато други предлагат колани със специфични размери.

След това ще трябва да проверите ширината. Някои колани не са предназначени да покриват цялата коремна област, докато други са предназначени за хора с по-висок корем. Ако коланът е твърде тесен или твърде широк за вас, няма да можете да го носите удобно и най-вероятно в крайна сметка изобщо няма да го носите.

Не на последно място, трябва да проверите дебелината на колана. Ако е твърде дебел, това ще повлияе на гъвкавостта ви и ще чувствате некомфортно, когато го носите под дрехите. От друга страна, тънкият колан няма да ви осигури необходимата опора.

Препоръчваме ви да закупите колан за отслабване онлайн. Ще намерите много добри цени и продуктът се доставя бързо и безопасно директно до дома ви. Преди да купите такъв колан, уверете се, че сте се консултирали с мнението на други потребители относно лесната употребата, ефектите или самата доставка. С цялата тази информация под ръка, вие сте готови да изберете най-добрия колан за отслабване.

Най-добри колани за отслабване – нашите препоръки

1. Тонизиращ колан за отслабване SIKS, неопренов

неопренов колан за отслабванеКоланът за тонизиране на корема, изработен от неопрен с влакна, импрегнирани с биокерамика, дава ефект на сауна, като по този начин спомага за елиминирането на водата от излишните мастни тъкани.
Ефект на топлина и сауна в коремната област. Поддържа топлината в лумбалната област.
Състав на материала: 3 слоя – вътрешен материал 100% полиестер, среден материал: 100% FIR неопрен, външен материал: 100% найлон.
Дължината на колана може да се регулира благодарение на системата за закопчаване със стълба.

ВИЖ ТУК

2. Колан за отслабване и оформяне на талията Zenifique

колан за отслабване и подчертаване на талиятаИзмерете обиколката на талията. Обгръща талията (точно като колан) в областта, разположена над пъпа и под ребрата. Коланът за отслабване има 2 здрави опорни шини, които осигуряват опора по време на носене. Те допринасят за поддържане на правилната позиция на гърба по време на носене и поддържат лумбалната част. Материята, която ги обгражда е приятна за кожата, така че да не създават дискомфорт при носене. Дизайнът е специално проектиран да предпазва материала от скъсване и излизане на шините след пране или резки движения.

ВИЖ ТУК

 3. Vibro Shape Вибриращ колан за отслабване и масаж

колан за отслабване и масажКоланът за отслабване VIBRO SHAPE оформя изцяло талията, корема, дупето и бедрата.
Ритмичните вибрации спомагат за изчезването на мазнините, натрупани под кожата, постепенно се борят с целулита и предлагат възможност за релаксация.
Масажният вибрационен колан с регулируема интензивност предлага усещане за почивка и релакс, намалява мастната тъкан в тялото, укрепва мускулите и отпуска стегнатите мускулни групи.

ВИЖ ТУК

4. Колан с електростимулация Smart fitness EMS

колан за отслабване с електростимулацияТози продукт е физическо тренировъчно устройство за подобряване на мускулите ви. Без дори да вдигате пръст, може да постигнете тялото на вашите мечти. В зависимост от областта на тялото, към която искате да насочвате. Меката подложка е удобна и приляга добре на контурите на вашата кожа, докато електродите и проводимите гелови листове, разпределят импулсите ефективно. Какво е EMS? Обикновено мускулите действат в отговор на сигнали от мозъка. EMS (електрическа мускулна стимулация) е технология, която използва електрически сигнали за директно стимулиране и упражняване на мускулите.
Добрата визия изисква, тренировки и спазване на диети.

ВИЖ ТУК

5. Колан за отслабване Sauna belt 200525

затоплящ колан за отлсабване със сауна ефектКолан за отслабване Sauna Belt е подгряващ колан със сауна ефект. Позволява да изпитате топлината и ефекта на сауната в уюта на собствения си дом. Освен това сауна ефектът се концентрира в желаната от Вас област. Идеален е за използване в областите на корема, пояса, кръста и бедрата. Препоръчително е да се използва на стайна температура. При използването на колана е добре да се заеме удобна позиция на тялото. Използвайте го полулегнали или прави, но никога и легнали по корем или в седнало с облягане положение, защото това би могло да доведе до повреда на електрическата мрежа на колана.

ВИЖ ТУК

 

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.