5 най-добри ролери за лице

5/5 - (1 глас)

Търсите ли ролер лице за лечение на кожни проблеми, за да изглежда кожата ви по-ярка, по-млада и по-равномерна? В тази статия ще научите всичко необходимо за този тип устройство, преди да го купите. Ако нямате време да прочетете нашето ръководство, ние ви казваме, че дерма ролер за лице Condicia е добър вариант. Има набор от шест масажни и тонизиращи глави, с игли с различни размери. По този начин ролерът за лице може да се използва върху различни части на тялото и лицето. Основната задача на ролера е да намаля бръчките, появата на пори и белези, избягвайки бързо стареене на кожата.

Ръководство за купувача, при избора на покупка на ролер за лице

най-добър ролер за лицеПреди да преминем по същество, искаме да ви препоръчаме този продукт, като идеален подарък за жени, които искат да притежават сияйна и подмладена кожа! За още интересни подаръци за жени, вижте нашите идеи от ТУК!

Красотата изисква жертви, било то финансови, времеви или рискове от нова процедура. Сред уредите, които обещават да ви помогнат да поддържате кожата си млада, е ролер за лице. Артикул, оборудван с ролки от малки игли, които ще прекарате по лицето и други части на тялото, като усещането зависи от типа на вашата кожа и колко сте чувствителни към болка.

Дерма ролерът за лице пробива кожата и създава малки наранявания, които засилват производството на колаген и еластин в тялото, така че тези малки рани да заздравеят, тъканта да стане по-здрава и новорегенерирана. Ето важни характеристики, на които трябва да обърнете внимание, преди да закупите ролер за лице:

За какво се употребява ролер за лице?

Не всички дермаролери се използват за лице. Някои са направени по такъв начин, че да имат добри резултати при несъвършенства на тялото, а други се използват за локално лечение.

Вариантите за лице са с по-малка ширина и с по-голяма плътност на тънките игли, максимум до 1 мм. По този начин се предпазва от  проникване твърде дълбоко в тъканта. На пазара се предлагат модели с голям брой глави, така че можете да преминавате от една област към друга.

Опциите за процедури за тяло, като дермаролер за стрии, могат да имат по-дебели игли, 1 мм или дори повече. Това е така, защото кожата също ще бъде по-устойчива и не толкова чувствителна, въпреки че ще се препоръчва използването на някои болкоуспокояващи кремове, за да се намали дискомфорта.

Материалът на иглите

Има известно разнообразие в този смисъл и трябва да внимавате какво избирате. Често срещани са тези от неръждаема стомана, но има и модели от титан.

Иглите от неръждаема стомана ще бъдат евтини и добри дермаролери, но с по-ниско качество. Също така те изискват честа поддръжка и дезинфекция и имат по-кратък живот.

Титаниевите игли представляват добра инвестиция, защото са много остри и твърди, вършат добре работата си и имат по-дълъг живот. Цената обаче е по-висока.

Размер на иглите

В този смисъл има разнообразие, тъй като не всички продукти са снабдени с еднаква дебелина на иглите. Това е така, защото дерма ролерите за лице се използват върху различни части на кожата, и за различни ефекти.

Най-тънките игли са 0,25 мм, като се използват и тези от 0,5 мм. С тях може да постигнете ефейкт на подмладяване на тъканите, при разширени пори и фини линии, особено в зоната около очите и лицето. Помага за абсорбирането на вещества от серуми и кремове в дълбоките слоеве на кожата. Такива дерма ролери, на добри цени, могат да се използват няколко пъти седмично. Те обаче няма да стимулират растежа на колагена.

Иглата 0,5 мм се използва за третиране на фини бръчки, белези, хиперпигментация и стареене на клетките, като насърчава усвояването на други козметични продукти. Обикновено се използва веднъж месечно и може да причини леко кървене или болка.

Вариантите от 0,75 и 1 мм се използват за увеличаване на колагена в тъканите, намаляване на хиперпигментацията и клетъчната дегенерация, причинени от слънчевата светлина. Също така могат да се третират бръчки, белези и стрии. Може да има подобрение в текстурата на кожата, която става по-гладка. Препоръчително е да използвате такъв дерма ролер, веднъж месечно.

Версиите с дебелина над 1 мм, се използват върху тялото. Не са препоръчителни за лицева употреба у дома, защото са по-болезнени, изискват обезболяващ крем и ще помогнат за подобряване на белези и стрии.

Броят на иглите, от който е създаден ролера за лице

Определя колко бърз е процесът и колко е болезнен. Има варианти с до 20 игли, които се използват локално. Има ролери за лице с 200 игли за чувствителни зони, но има и с 300, 400, 500 или дори 600 или 1000 игли, в различно позициониране.

Аксесоари към ролер за лице

Можете да намерите по-прост модел ролер за лице с една глава и една формация на игли. Но все пак сме длъжни да ви кажем, че най-много мнения за добри дерма ролери препоръчват закупуването на модел със сменяеми глави. Така инвестицията ще помогне за лечението на различни съществуващи проблеми.

Пластмасовата защита за главите също може да бъде полезна, така че иглите да не са изложени на бактерии, капака или чантата за съхранение.

Надяваме се, че информацията по-горе ще ви помогне, когато разглеждате описанието на наличните артикули в магазините. Можете лесно да получите дермаролер, който да поръчате онлайн, за да получите желаната блестяща и кадифена кожа.

Често задавани въпроси

ролер за лицеМога ли да намеря ролер за лице в аптеките?

За съжаление, няма да намерите ролер за лице в аптеката, но можете да поръчате от някой от магазините или онлайн аптеките. Въпреки това, ако искате да опитате късмета си, можете да попитате фармацевта дали такива артикули обикновено се продават в тази аптека.

Колко често се използва дермаролер за лице?

Този аспект зависи от типа на използваната игла и глава. Въпреки това, за безопасност, трябва да поискате мнението на дерматолог, преди да започнете да пробивате на лицето си с такъв уред.

Вариантите с игли 0,25 мм могат да се използват веднъж на няколко дни, докато тези с 0,5 мм се използват веднъж седмично или веднъж месечно за чувствителна кожа. Моделите с по-дебели игли 0,75 или 1 мм се използват максимум веднъж месечно, което е по-болезнено и потенциално причинява нежелани реакции спрямо желаните.

Най-добри ролери за лице– нашите препоръки

1. Дерма ролер за лице Condicia

ролер за лицеДермаролерерът се използва като редовна грижа за кожата в домашни условия. Броят на иглите е 540, а дължината им е 0,5 мм.

Ролерът е направен с висок клас микро игли, които се претъркулват по повърхността на кожата и проникват в нея безболезнено.

Това революционно устройство има две основни функции:
1. Микро-убожданията стимулират растежа на колаген, което значително подобрява външния вид на кожата при белези, фини линии, бръчки, стрии и белези от акне.
2. Позволява трансдермалното прилагане на серуми, гелове и масла, които се абсорбира много по-ефективно.

Терапията с дермаролер помага също при косопад, целулит, стрии и белеци.

ВИЖ ТУК

2. Дерма ролер за лице с 3 приставки

ролер за лице с 3 приставкиИскате ли дермаролер за лице за всеки повод? Тази колекция включва не по-малко от шест броя, включително три глави с игли с различни размери. Що се отнася до материала на иглите, това ще бъде устойчивият титан, който запазва формата си и лесно се дезинфекцира след всяка употреба и преди нова сесия на лечение.

Едната глава има 1200 игли от 1,5 мм, които ще се използват върху тялото, за премахване на белези и стрии и подмладяване. Докато главата със 600 игли от 0,5 мм може да се използва за лице, а тази с 180 микро – иглите 0,2 мм са достатъчно деликатни за зоната около очите.

Може да предотврати стареенето и да подобри външния вид на фини линии, бръчки и хиперпигментация, като подобрява текстурата на кожата и подпомага усвояването на козметиката в тъканта. Използва се веднъж на всеки две седмици, като са необходими няколко третирания, докато ефектът се види.

ВИЖ ТУК

3. Дерма ролер за лице S-beauty

ролер за лице ес бютиДермаролер с 540 с дебелина от 0,5 мм. игли е микроиглен ролер, който естествено повишава нивото на колаген и еластин в кожа. Той е ефективен за всички видове белези, особено при лечение на такива от акне, стрии и атрофични бели петна.

При избора на дерма ролер с татаниеви игли няма как да се раздразни кожата. Те са здрави, не ръждясват и са свръх остри, което не ги прави опасни или болезнени при извършване на процедурата, а просто прецизни.

Ролерът е съставен от отделни дискове с игли. Всеки метален диск съдържа 60 плоски игли, произведени с автоматично машинно отрязване.  Структурата на ролера предпазва от падане на иглите, огъване или разхлабване.Защитни капачета, които могат да предпазят ролера от повреда и замърсяване. Те са помощно средство и при стерилизация.

Дермалолерите могат да се почистват старателно с изопропилов алкохол (минимум 70%) след всяка употреба, за да се предотврати инфекция. Стерилизирането на дермалолера в автоклав или използването на ултразвук не се препоръчва, защото иглите ще загубят остротата си.

ВИЖ ТУК

4. Ролер за лице Mascullino

ролер против бръчкиСтимулира производството на колаген. Спомага за по-добрата абсорбация на различните масла, с които третираме кожата на лицето. И има 540 игли, изработени от титан за максимална издръжливост.

Претъркулвайте многократно ролерът от двете страни на лицето ви с леки и плавни движения. Не забравяйте да дезинфекцирате преди всяка следваща употреба.

Ролерът има 540 игли от титан с дължина 0.5 мм, които посредством претъркулване по повърхността на кожата, нахлуват безполезнено в нея. Дерма ролерът, или валяк, както още е известен, се използва като редовна грижа за кожата в домашни условия.

ВИЖ ТУК

 

5. Дерма ролер за масаж, Verk Group

дерма ролерДерма ролер за масаж 0,5 мм – искате сияино и красиво лице? То този страхотен дерма ролер за мезотерапия е подходящото средство за Вас! Той подпомага хидратацията и подобрява цвета на кожата. Освен това има благоприятен ефект върху нежелани и загрозняващи белези и бръчки по лицето. А по тялото Ви е чудесно помощно средство в борбата с целулита. Уредът е изключително лек, компактен и удобен. Можете да го носите навсякъде със себе си просто като го постави в дамската си чанта. Ролерът притежава 540 малки игли с размер 0,5 милиметра.

Ролер за мезотерапия с 540 игли. Размер на иглата 0,5 милиметра, изработени от неръждаема стомана. За интензивно и дълготрайно регенериране

Подобрява еластичността, цвета и хидратацията на кожата, изглажда белези и бръчкии намалява целулита. Продуктът притежава оригинална опаковка!

ВИЖ ТУК

Може да харесате също
2 Коментара
  1. […] Ако си търсите качествен и евтин дермаролер за лице, ви… […]

  2. […] […]

Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.