10 отлични смартфони в Aliexpress. Търсите ли бюджетни телефони?

Китай започва да завладява международния пазар с уникални и евтини смартфони.

5/5 - (2 гласа)

Китай се превърна в най-голямата страна производител в света. Може да забележите, че стотици продукти около нас, са произведени в Китай. Те завладяха много бързо международния пазар със своите уникални и невероятни продукти. Тъй като нашата тема е свързана с китайските телефони, ще се опитаме да се съсредоточим и да се придържаме към нея. В тази статия ще изброим 10-те най-добри бюджетни китайски смартфони, които можете лесно да закупите от AliExpress.

Преди няколко години бяхме запознати само с името Huawei и Honor като китайски марки. Но днес познаваме много китайски марки телефони като Xiaomi, Realme, Oppo, Vivo, Lenovo, One Plus и много други, които можете да прочетете в нашата статия за най-добрите смартфони. Подобно на китайските телефони, много други невероятни продукти на китайски производители са много известни в световен мащаб. Така че недейте да съдите даден продукт по надписа „Made in China“.

Мобилните телефони се превърнаха в лукс, но все пак има много хора, които се нуждаят от тях за своите основни нужди. Мобилните телефони обикновено са разделени в три категории в контекста на цената. Първата категория са най-добрите мобилни телефони, които обикновено имат цена над 500 долара. Втората категория са най-добрите бюджетни мобилни телефони, които се предлагат при бюджет от около 500 долара. Трета категория са евтините мобилни телефони, чиято цена е под 200 долара. Ние обаче добавихме четвъртата категория – най-евтините мобилни телефони, които имат много по-ниска цена и могат да бъдат закупени под 100 долара.

Най-добрите телефони от aliexpress

Нашите мнения за избора на най-добър бюджетен китайски телефон

Защо повечето хора купуват китайски смартфони? Простият отговор на този въпрос е, че китайските телефони са сравнително по-евтини от други международни марки. Но ако видим подробно, ще забележим, че китайските смартфони са с добро качество, евтини на цена, оборудвани с най-новите технологии и дават характеристиките на скъпите смартфони.

През последните години китайските производители пуснаха глобалната версия на своите смартфони и представиха своите марки на международния пазар. Някои от тях като Huawei и One Plus са малко скъпи и се конкурират със Samsung, Apple и други големи марки. Китайските телефони се предлагат на различни цени, вариращи от високи до ниски. В тази статия от 10 -те най-добри бюджетни китайски смартфона, ние избрахме телефоните, които се предлагат в средния и под средния ценови диапазон.

Най-добрите бюджетни телефони

Препоръчани модели телефони от Aliexpress:

1. Смартфони Xiaomi Redmi 9A

Телефони xiaomi redmiТова е най-бюджетният телефон от компанията Redmi в момента. Според годишната традиция размерът на екрана отново е по-голям от предишния модел 8A – 6.53 срещу 6.2.

Скенерът за пръстови отпечатъци не е използван в този модел. Това не е изненада, моделът все още е евтин. Някои хора може да са доволни, че има слот Jack 3.5 за слушалки. Батерията е 5000 mAh като в предишния модел, което означава, че зареждането ще издържи дълго време. Производителят използва IPS екран, ъглите на видимост не са много широки, но не си струва да го поставяте в „недостатъци“ за такива пари. Снимката е доста добра, когато е светла, но е по-добре да не правите снимки през нощта.

Ако ви интересуват още продукти на марката Xiaomi можете да видите тук.

Кой може да закупи мобилния телефон? Моделът е създаден за хора с ниски изисквания или деца. Не изглежда точно като модерен младежки телефон. Но моделът е в ТОП списъка на евтините смартфони.

Виж тук


2. Телефони Cubot J8

Телефони cubot j8Моделът Cubot J8 е идеален за деца. Те могат лесно да играят с него. Цената е около 100 лева и няма притеснение, ако телефонът е счупен по време на игра. Въпреки ниската цена, YouTube и игрите могат да се използват на смартфона. Звукът е доста силен. Камерата е равна на цената и няма нужда да изисквате нещо изключително. Ако нямате пари, можете да закупите смартфона за себе си. Но дори Instagram ще работи неправилно, след като прегледа няколко снимки. Това се дължи на 1 Gb RAM памет. Това е най-добрият модел на AliExpress за тази сума.

Виж тук


3. Смартфони Realme C11

Телефони realme c11Първото важно нещо в телефона Realme C11 е хубавият дизайн и удобната задна повърхност с вдлъбнати. Не се плъзга в ръката ви. Производителят предлага IPS екран с HD+. Но той е оборудван само с 2GB RAM. Няма да можете да го използвате едновременно с няколко мощни приложения. Този телефон е подходящ само за тези, които са използвали нещо още по-древно и сега са решени да разберат какво е смартфон. По-добре е да се използва за възрастни родители, баби и дядовци. Освен това системата от високоговорители звучи нормално. Можете да гледате нещо в YouTube.

Камерата позволява да се получат висококачествени изображения, ако има достатъчно светлина. Всички недостатъци се компенсират от 5000 mAh батерия. Това е наистина голяма сила. YouTube може да се гледа 18-20 часа само с едно зареждане.

Виж тук


4. Телефони Xiaomi POCO M3

телефони xiaomi poco m3Първото предимство на Xiaomi POCO M3 е висококачествената стерео система. Ще бъде трудно да се намери устройство с такова качество на звука за цената. Екранът е FULL HD+, но възпроизвеждането на цветовете и яркостта не са много високи.

Това устройство не е за игри. NFC липсва и също е недостатък. Камерата не е перфектна и работи като повечето от конкурентите си в този ценови сегмент. Въпреки факта, че батерията има 6000 mAh, смартфонът изисква много енергия. Той ще работи 14-15 часа във видео режим, което е по-лошо от моделите по-горе. Това устройство е добро, ако го закупите под 300 лева. Ако го намерите по-скъпо, няма причина да го купувате.

Виж тук


5. Смартфони Xiaomi Redmi Note 9

Смартфони xiaomi redmi note 9За моделът Xiaomi Redmi Note 9 има различни характеристики на паметта, както 3/64, така и 4/128, но последната вече е доста по-висока. Размерът на екрана е 6.53 „. Не всеки харесва толкова огромни смартфони, но няма как да се измъкнем от него. Максималната яркост на слънце не е достатъчна. Всичко се вижда, но е малко затъмнено. Не е необходимо да се разглежда това устройство за игри с високи параметри.

Силата на звука на високоговорителя е достатъчна за удобно гледане на видео. Камерата не е перфектна. Дава добри снимки, ако има достатъчно светлина, но трябва да инсталирате камерата на Google за правене на снимки, когато е тъмно. Батерията осигурява 18 часа гледане на видео.

Виж тук


6. Телефони UMIDIGI A5 PRO

Телефони umidigi proUmidigi е друга известна китайска марка, която произвежда най-добрите бюджетни смартфони. Първият избор е Umidigi A5 Pro, който е най-добрият китайски смартфон на AliExpress при бюджет от 100 долара. Той е и един от най-продаваните смартфони на AliExpress при този ограничен бюджет. Има голям 6,3 ″ FHD+ дисплей с капки вода.

Също има много добра задна тройна камера на Sony с широкоъгълен обектив от 16 MP, 8 MP ултра широкоъгълен обектив и 5 MP обектив с дълбочина. В допълнение притежава 16 MP камера с висока разделителна способност за ясни, красиви и естествени селфита. Umidigi A5 Pro има батерия с капацитет 4150 mAh и предлага 10W кабелно бързо зареждане.

Разполага с 4 GB RAM и 32 GB ROM за съхранение на данни, видео и снимки, които могат да се разширяват допълнително с micro SD карта. Той има операционна система Android 9.0, заден сензор за пръстови отпечатъци, разпознаване на лица, Bluetooth, dual sim, слот за SD карта, GPS и др.

Виж тук


7. Смартфони DOOGEE N20

Смартфони doogee n20Следващата ни марка смартфони е Doogee, която е популярна с най-качествените си евтини мобилни телефони. Doogee N20 е един от най-евтините китайски смартфони на AliExpress под бюджет от 100 долара. Той също е най-продаван мобилен телефон заради добрия си външен вид и дизайн, голямо място за съхранение, добра камера и други добри функции. Doogee N20 има голям IPS 6.3 ″ FHD+ дисплей с капки вода.

Този мобилен телефон има тройни задни камери с 16 MP AI обектив, 8 MP широкоъгълен обектив и 8 MP обектив с дълбочина. Той е оборудван с 16 MP широкоъгълна камера за най-добри и експертни селфита. Doogee N20 има голяма батерия с капацитет 4350 mAh и поддържа 10W бързо кабелно зареждане.

Разполага с 4 GB RAM и 64 GB ROM за съхранение на големи размери данни, видео и снимки. Също така се разширява допълнително с micro SD карта. Doogee N20 има операционна система Android 9.0, заден сензор за пръстови отпечатъци, двойна SIM карта, SD карта, Bluetooth, GPS и др.

Виж тук


8. Телефони Blackview A80 Pro

Телефони blackview a80 proBlackview е една от известните китайски марки смартфони, която се предлага в Aliexpress и много други международни уебсайтове за пазаруване. Има много модели смартфони, лансирани от Blackview и достъпни на най-добрия бюджет и ниски цени. Blackview A80 Pro е следващият мобилен телефон в листата за най-евтините китайски смартфони под 100 долара на AliExpress. Той има голям HD+ дисплей с 6.49 ″ воден екран.

Разполага с четворни задни камери Sony IMX258 с обективи от 13 MP, 2 MP, 0.5 MP и 0.5MP. Предната камера от 8 MP за висока разделителна способност предоставя най-добри и ясни селфита. Blackview A80 Pro има голяма батерия с капацитет 4680 mAh за дълги работни часове. Има 4 GB RAM и 64 GB ROM, което дава голям капацитет за съхранение на вашите данни, видеоклипове и снимки. Освен това може да се разширява с външна SD карта.

Blackview A80 има операционна система Android 9.0, сензор за пръстови отпечатъци отзад, разпознаване на лица, dual sim, SD карта, Bluetooth, GPS и др.

Виж тук


9. Смартфони Lenovo K5 Pro

Телефони lenovo k5 proLenovo е една от известните международни марки и повечето хора са наясно с това име.  Lenovo K5 Pro е един от най-добрите телефони в тази статия. Lenovo прави невероятни смартфони, за да се конкурира с другите марки в най-добрата бюджетна категория. Lenovo K5 Pro има 5.99 ″ FHD дисплей на цял екран.

Оборудван е с четири камери. 2 предни камери с 16 MP + 5 MP и две задни камери с 16 MP + 5 MP за най-добри снимки и видеозапис на незабравими моменти от живота ви. Lenovo K5 Pro също има голяма батерия с капацитет 4050 mAh за дълги часове работа. Има и 4 GM RAM и 64 GB ROM за съхранение на големи размери данни, видеоклипове и снимки. Освен това може да се разширява с micro SD карта.

Работи с операционна система, базирана на Android 8.1, има заден сензор за пръстови отпечатъци, двойна SIM карта, SD карта, Bluetooth, GPS и др.

Виж тук


10. Телефони Vivo S6

Телефони vivo s6Vivo е друга марка, която се превърна в международна. Сред многото смартфони, пуснати от Vivo, ние избрахме неговия модел S6, който е един от най-добрите бюджетни китайски мобилни телефони, които поддържат 5G мрежата. Това е много лек смартфон с 4 камери в красива кръгла форма.

Vivo S6 има 6.44 ″ амолиран екран на Samsung, който дава FHD+ дисплей. Той има четири задни камери, които са поставени в много красива кръгла позиция, която се нарича супер 4 камери. Основната камера е 48 MP, а другата е 2.0 MP обектив с дълбочина на рязкост, 2.0 MP макро обектив, 8.0 MP широкоъгълен обектив. Също така, той е оборудван с 32 MP селфи камера, която ще даде най-доброто фотографско и видеографско изживяване.

Vivo S6 има батерия с голям капацитет от 4500 mAh за захранване на вашето устройство. Други функции също са включени, като пръстови отпечатъци на екрана, разпознаване на лица, Bluetooth 5.0, 5G мрежа и т.н. Той има 8GB RAM и 128GB ROM, което ще ви даде голямо място за съхранение на вашите данни.

Виж тук


Защо да купувате евтини китайски телефони?

Ние прегледахме стотици евтини китайски мобилни телефони. Китайските телефони не са същите като тези преди 4-5 години. Сега те са надеждни и функциите, които предлагат, наистина работят. Повечето хора, които търсят евтини китайски мобилни телефони, имат ограничен бюджет и това е причината ние да изброим 10-те най-евтини китайски смартфона на AliExpress. Китайските телефони са най-евтините в сравнение с мобилните телефони на други страни. Обаче, истината е, че китайските мобилни телефони предлагат по-добри функции.

Най-добрите бюджетни китайски смартфони са в голямо търсене, особено там, където хората имат финансови ограничения. Тези хора не могат да си позволят скъпите мобилни телефони от големите марки. Евтините китайски смартфони са решили проблема на тези хора. Производителите от Китай осъзнаха необходимостта от евтини мобилни телефони и през последните 5 години много китайски марки станаха популярни по целия свят с най-добрите си бюджетни и евтини смартфони с високо качество и най-добри функции.

Ако намирате тази статия за полезна, споделете я с приятелите си и в профилите си в социалните медии. Ние вярваме в подпомагането на другите и предлагаме на читателите да го направят също. Повярвайте ни, това ще ви достави щастие и усмивка на лицето.

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.