15 неща, които трябва да пазаруваме от Амазон

вашата оценка

Онлайн пазарът за много – Amazon, предлага ниски цени на всичко, от пелени и препарати до блендери и батерии. Не всички сделки в Amazon, обаче са създадени равни.

Вие трябва да направите проучване, за да определите кога да купите от Amazon и кога да изберете друг търговец на дребно за бизнеса си.

GOBankingRates.com поиска от водещите спестовни експерти да проверят цената на няколко артикула, които можете да закупите от Amazon, за да определят дали те наистина са добри покупки.

Така че, ако се чудите какво бихте могли да закупите от Amazon,  вижте следващите 15 сделки.

 1. Блендери

блендери-от-Amazon

„Ако приемате вашите шейкове сериозно – сериозни като нинджа – но все пак искате да направите добра сделка за блендер, Amazon може би ще е правилният избор“, казва Кендъл Перес, спестовен експерт в CouponSherpa.com. Елементът по-долу ще ви помогне да поддържате тялото и бюджета си в добра форма.

Ценова проверка:

Amazon: $31.39
Target: $39.99
Walmart: $32.75

 1. Миксери

Ако искате вашето кухненско помещение да е бляскаво, помислете за закупуване на висококачествен миксер от Amazon. Перес казва, че онлайн супермаркетът е чудесно място за сключване на сделки за про-клас миксери. KitchenAid по-горе е добър пример и се предлага в разнообразни атрактивни цветове.

Ценова проверка:

Amazon: $279.99
Overstock: $294.99

 1. Кухненски преработватели

уреди-за-кухнятаАко искате да разширите колекцията си от кухненски уреди, Amazon вероятно ще ви предложи качествен кухненски прерабовател на изгодна цена. Перес откри, че Amazon има най-добрите купувачи за кухненски прибори, като този по-долу. Петдесет долара спестявания могат да се преведат до доста нарязани зеленчуци.

Ценова проверка:

Amazon: $149.98
Bed Bath & Beyond: $199.99
Sur La Table: $199
Macy’s: $199.99

 1. Прах за пране

Мръсотията може да е безплатна, но понякога струва много, за да извадите това вещество от дрехите си. „За щастие, Amazon бие конкуренцията за определени марки перилни препарати“, казва Перес. Като допълнителен бонус можете да получите вашите почистващи препарати за вана с превъзходен размер, доставени директно до вашата врата, така че не е нужно да носите тежък товар от супермаркета.

Ценова проверка:

Amazon: $18.97 ($16.97 с $2 ваучер за намаление при онлайн покупки)
Walmart: $19.97
Target: $19.99

 1. Кухненски принадлежности

За-кунята-AmazonЗапълването на кухненските шкафове с инструменти и консумативи може да остави портфейла ви празен. „Въпреки това, Amazon предлага страхотни цени за продукти като шпатули, лъжици и инструменти за измерване“, казва Перес. Примерен случай:

Ценова проверка:

Amazon: $14.97
Overstock: $28.49

 1. Игрални контролери

контролери-за-игри-AmazonОтминаха дните, когато трябваше да посетите действителен магазин – или да платите пълна цена на дребно – за да унищожите виртуалните си врагове. Когато става въпрос за игрални контролери, Перес отбелязва, че Amazon бие много от своите конкуренти. Контролерът на PlayStation на Sony е чудесен пример.

Ценова проверка:

Amazon: $49 (безпатна доставка на цени от  $49 и нагоре)
Newegg: $53.99

 1. Безжични слушалки за игри

безжични-слушалки-amazonЗвукът е толкова важен, колкото визуализацията, когато става въпрос за игрите. Тъй като качеството на технологиите може да е скъпо, се заплаща солидно за продукти като безжични слушалки. Перес откри, че Amazon предлага по-добри сделки от конкуренцията на популярната марка за безжична слушалка на Sony.

Ценова проверка:

Amazon: $72.53
Best Buy: $99.99
Target: $72.99

 1. HDMI кабели

hdmi-кабели-Amazon

Закупуването на качествени HDMI кабели може да бъде скъпо предложение. Докато тези, които са безплатни с оборудване, често са абсурдно къси кабели, а по-дългите кабели с по-високо качество могат да бъдат абсурдно скъпи.  „Амазон“ върши добра работа за смекчаване на чувството на неудовлетвореност,  казва Перес. Тя установи, че „Амазон“ удря конкурентите с ценообразуването си за 6-футови кабели и ги заличава на удобно дълъг 25-футов кабел.

Ценова проверка:

Amazon: $13.99
Newegg: $45
Sears: $30.08

 1. Детски пелени

пелени от АмазонАко някога сте пазарували пелени, вероятно сте се чудили дали можете да спестите пари, повивайки бебето си в доларовите си банкноти. Е, Амазон може да успее да спаси бебето ви от обрив, породен от пелена, благодарение на някои добри оферти с пелени, казва Перес. Тя установила, че Walmart и Target побеждават Amazon за определени марки, но ако харесвате Pampers, онлайн търговецът е мястото, където да отидете.

Ценова проверка:

Amazon: $35.23 от  Amazon ($33.23 с $2 ваучер за намаление при онлайн покупки)
Target: $34.99

 1. Батерии

батерии-от-AmazonЗакупуването на батериите, необходими за захранване на всичките ви машинарии и джаджи, може да бъде всичко друго, но не и евтино. Перес установява, че някои марки – като акумулаторни батерии Energizer със зарядно устройство – могат да бъдат по-евтини на места като Walmart, популярните батерии Duracell често са на още по-ниска цена в Amazon.

Ценова проверка:

Amazon: $12.72
Target: $13.99

 1. Хелоуин перуки

halloween-костюми-AmazonХелоуин е страшният период в годината – не заради вещиците и магьосниците, а заради това, което празникът може да причини на портфейла ви. Личните костюми могат да бъдат голям разход, особено като се има предвид, че се носят само веднъж. „Amazon“ може да е в състояние да отнесе ужаса от този празник, благодарение на конкурентните цени на костюми и перуки, казва Перес.

Ценова проверка:

Amazon: $16.99
Хелоуин костюми на едро: $22.90

 1. Лак за нокти

Всички искаме да изглеждаме отлично, но понякога продуктите за красота могат да причинят грозен и труден за разрешаване проблем. За щастие, малко разумно пазаруване може да облекчи финансовата тежест. „Amazon изглежда има пазар, щом стане дума за дизайнерски лак за нокти“, казва Кери Шерин от Offers.com. С артикула по-долу можете да се сдобиете с  професионален маникюр у дома на страхотна цена.

Ценова проверка:

Amazon: $9.95
Sally Beauty: $19.98

 1. Филмова лента

Ако сте фотограф – пурист, тогава знаете, че улавянето на момента върху реална филмова лента може да е скъпо. За щастие, Amazon има достъпни предложения за подкрепа на филмовите фенове. „Филмовата лента за фотоапарати с незабавен печат може да бъде скъпа, но някои търговци на дребно продават един и същ продукт за почти двойно повече в сравнение с цената на Amazon“, казва Шерин, която след това препоръчва сделката по-долу

Ценова проверка:

Amazon: $11.49
Walmart: $15.54
Target: $19.99

 1. Протеинов прах

„Ако сте фитнесът е неотменна част от вашето ежедневие, тогава знаете, че добавките могат да бъдат доста скъпи. Амазон е най-евтиният вариант“, казва Шерин.

Ценова проверка:

Amazon: $42.36 ($36 с 15% ваучер за намаление при онлайн покупки )
BodyBuilding.com: $40.49
VitaminShoppe: $49.99

 1. Зарядни устройства за телефон

Ако вашият смартфон е неотлъчна част от живота ви, тогава вероятно знаете колко е важно да имате надежден кабел за зареждане на телефона. Няма нищо по-лошо от евтино зарядно устройство, което се разпада само след няколко зареждания.

„Кабелите от марката Amazon са не само произведени от висококачествени материали, но паралелно с това са  на достъпни цени. Може да намерите по-евтин кабел, но няма такъв, който да съответства на цената и качеството на това, което Amazon предлага“ – казва Шерин за избора.

Ценова проверка:

Amazon: $7.99

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.