13 най-добри пречистватели на въздух

Пречистватели на въздух - незаменими помощници в борбата с бактериите и праха

4.8/5 - (5 гласа)

Най-добрите пречистватели на въздух за дома отстраняват ефикасно вредните частици и работят напълно безшумно. Основните критерии, по които можете да оцените най-добрият пречиствател на въздух, са ефективността на филтриране, площта на покритие, нивото на шума. Както и безопасността при употреба, консумацията на енергия, допълнителните функции и гаранцията на производителя.

Използването на пречистватели на въздух ще помогне за създаване на по-чист, по-здравословен въздух в дома или в офиса ви. Така че да можете да се наслаждавате на по-добро качество на въздуха в помещението. С липса на знание и стандартите на индустрията, купуването на пречиствател на въздуха може да бъде сложно.

пречистватели на въздух

Мнения за най-добрите пречистватели на въздух

За да сте здрави е важно да дишате чист въздух, а ако това не е възможно по естествен начин, проблемът може да бъде решен с помощта на специален пречиствател на въздуха. Има много такива оферти онлайн и ние направихме списък с най-интересните от тях.

 

Модели пречистватели на въздух, препоръчани за вас

1. Пречистватели на въздух Xiaomi Mi Air Pro

пречиствател за въздух Xiaomi Mi Air Pro Важно е въздухът, който дишате ежедневно, да е чист, независимо дали говорим за вашия дом или офис. Това устройство ви помага в това отношение и е в състояние да открие дори най-малките частици и да ги елиминира. Филтрира до 5000 м3 за един час и е ефективен за помещения, които не разполагат с повече от 60 кв.м.

За да контролирате възможно най-лесно всичко, което се случва и как работи, ще имате на ваше разположение OLED дисплей, бутон и приложение, което позволява отдалечена работа. Този продукт е ефективен, тъй като има три филтъра. Един, който е направен от наситен полиестер, който премахва по-едри частици. Един от торай, който помага за отстраняване на много по-малки остатъци от 0,3 микрона. И един, направен от активен въглен, който премахва неприятните миризми в помещението.

Този продукт има ключови функции като: автомобилен режим, влажност / температура / сензор за заключване на деца и регулиране на скоростта. Мощността, с която работи е от 66 W, а размерите му са 735 х 260 х 260 мм. Теглото му е 9,7 кг, а цветът му е бял. В режим „нощ“ той издава шум от около 35 dB, което може да бъде доста силно за някои потребители.


Предимства

 • Той е ефективен модел за помещения с площ до 60 кв.м.
 • Пречистете въздуха с три различни филтъра, за да премахнете всичко от малки прахови частици до неприятни миризми.
 • Може да бъде програмиран да работи по правилния за вас начин.
 • Контролът може да се извършва дистанционно, чрез мобилно приложение.

Недостатъци

 • Досадно е през нощта, пречиствателят звучи доста силно, така че ще трябва да го използвате повече през деня.

 

Ако искате да закупите пречиствател за въздух, който е подходящ за апартамент или пространство не повече от 60 квадратни метра, обърнете внимание на този модел.

купи сега


2. Пречистватели на въздух Xiaomi Mi 3H

Пречиствател Xiaomi Mi 3HXiaomi Mi Air Purifier 3H е висококачествен продукт, който е способен да премахва примесите от въздуха. Освен това се отървава от малки замърсяващи частици, като прашец, прах или животински косми, но и от най-големите. В същото време ще премахне неприятните миризми, така че да можете да дишате в чиста среда.

Представеното сега устройство е ефективно за помещения с размери до 48 квадратни метра, работещи с максимална мощност от 38 W. Той има три предавки, за да регулирате интензивността по ваше желание. Също така може да се контролира чрез сензорен екран или wifi (мобилно приложение).

Това устройство е бяло на цвят и  има размери, които улесняват интегрирането му във всяка стая – 52 х 24 х 24 см.  То тежи само 4,8 кг, за да се премества лесно от едно място на друго. То просто се поставя на пода или друга стабилна повърхност и започва да работи.


Предимства

 • Филтрира въздуха много добре, като елиминира всички видове примеси, включително цигарен дим, цветен прашец или хранителни миризми.
 • Работната скорост може да се регулира в три стъпки, за да я адаптирате възможно най-лесно към вашите нужди.
 • Ще ви бъде лесно да го преместите от една стая в друга, защото тежи само 4,8 кг.
 • Може да се контролира дистанционно чрез приложение.

Недостатъци

 • Той е препоръчителен модел за доста малки помещения, най-много до 48 кв.м.

 

Това е високоефективно устройство, което ще ви помогне да пречистите въздуха по ефективен начин, така че да можете да живеете в чиста среда.

купи сега


3. Пречистватели на вуздух Sharp UA-HD50E-L

Пречиствател Sharp UA-HD50E-L Със сигурност вашето здраве и здравето на вашето семейство се отнасят преди всичко до вас и един пречиствател на въздуха. Като например този модел, който може да бъде добър вариант за вас. В допълнение, той осигурява температура на изхода на въздуха при оптимално ниво от 20 градуса по Целзий.

На базата на високоефективна технология за пречистване на въздуха, с 4 нива, ще можете да се възползвате от няколко предимства. Като например: функцията на овлажняване чрез изпаряване, осигуряване елиминирането на миризми и бактерии върху нещата в стаята. А също и личен, ефективен HEPA филтър за прах, мухъл и други алергени. Филтрирайте, за да премахнете миризмата на цигари или тези, които идват от домашния любимец и т.н.

Препоръчва се за помещения до 38 кв.м, за да има максимална ефективност. Той е бял на цвят, може да се монтира на стената и може лесно да се интегрира в дизайна на стаята. Той има интуитивен и приятелски контролен панел.


Предимства

 • Той е оборудван с HEPA филтър, който премахва праха, плесени и алергени от атмосферата.
 • Той има филтър, който ефективно премахва миризмите и осигурява антибактериално лечение.
 • Степента на влажност в атмосферата се определя чрез изпаряване.
 • Препоръчва се и ако имате домашни любимци в къщата, тъй като има филтър за животински косми и елиминира нежеланите миризми, които се появяват от тях.

Недостатъци

 • Можете да го използвате само за пространства до 38 кв.м.

 

Продуктът ви осигурява прост и практичен начин да поддържате здравословен въздух в дома си и има дизайн, който се интегрира във всеки стил.

купи сега


4. Пречистватели на въздух Daikin Ururu MCK75J

пречиствател на въздуха Daikin Ururu MCK75J Ако вземем предвид мнението на експерти и тези, които са опитали такива устройства, то най-добрите пречистватели на въздуха са тези, които също ви предлагат функцията за овлажняване. Един такъв модел е Ururu MCK75J, с вграден резервоар, с капацитет от 4 литра и максимален поток въздух, обогатен с вода, от 600 мл / ч. Той ви помага да поддържате оптимално ниво на влажност в помещението. Това е много полезно, особено по време на  зимата, когато сухата топлина, генерирана от отоплителната система, може да създаде дискомфорт.

Той циркулира до 450m3 / час (максимален дебит, в режим на работа Turbo), като се препоръчва за пространства до 46 sqm. Той не изисква инсталация, което означава, че можете да го използвате веднага след като го извадите от кутията. Той включва технологията Daikin Flash Streamer, с високоскоростни електрони. Те неутрализират бактериите, плесени, вируси и алергени, чрез фрагментиране на протеини в повърхностния слой и окислително разлагане, със скорост почти 1000 пъти по-бърза от други версии.

За тези, които търсят решение и за неприятни аромати, като цигарен дим, обръщаме внимание на 6-степенната филтрационна система. Тя също има ролята и да премахва нежеланите миризми. Освен това е забележително тиха версия, която генерира максимум 17 dB. Като се има предвид, че 20 dB представлява нивото на шепот или сухи листа, които шушукат. Така че можете да го оставите включен и през нощта. А компактният му и лек дизайн (11 кг) позволява разположението му във всяка стая, която желаете. Той също така включва различни функции, които ви позволяват да персонализирате начина му на работа според вашите нужди.


Предимства

 • Пречиствател за въздух Daikin, с висок капацитет, ефективен в помещения до 46m².
 • Той предлага както функция за филтрация, така и овлажняване и помага за премахване на неприятните миризми.
 • Той има компактен дизайн и се почиства лесно.
 • Той се движи.
 • Това е един от тихите варианти, който работи дискретно, без да нарушава спокойствието ви.

Недостатъци

 • Той е по-скъп вариант от другите подобни модели на пазара.

 

купи сега


5. Пречистватели на въздух Xiaomi Mi 2H

пречиствател за въздух Xiaomi Mi 2HСега представяме самостоятелен пречиствател, който може да бъде вдъхновен избор за хора, които се нуждаят от такъв модел, за да подобрят качеството на въздуха, който вдишват всеки ден. Той има полезни ключови функции като: таймер, индикатор за качеството на въздуха, регулиране на предавката, режим на заспиване, Любим режим и безжично управление.

HEPA филтърът, с който това устройство елиминира до 99,97% от частиците, които имат повече от 0,3 микрона. Ако се използва с максимален капацитет, той може да бъде доста шумен, като произвежда между 33 и 66 dB. Доставеният въздушен поток е най-много 260 м3 / ч, а мощността му е 31W. Той е ефективен в помещения, които имат размери между 18 и 31 кв.м.

Това устройство може лесно да бъде пренесено в стаята, в която искате да работите, защото тежи само 5,2 кг. Той е с размери 520 х 240 х 240 мм и е бял на цвят.


Предимства 

 • Това е пречиствател на въздух, който предлага приятно изживяване, благодарение на полезните функции, които има. А именно: регулиране на скоростта, дистанционно управление, режими на работа и таймер.
 • Той може да премахне до 99,97% частици, така че можете да дишате чист въздух.
 • Той е добър избор за апартаменти с малки стаи, тъй като е ефективен за от 18 до 31кв.м.
 • Боравенето с него е лесно, като се има предвид факта, че тежи само 5,2 кг.

Недостатъци

 • Шумът, който издава по време на работа, е доста висок –  от 33 до 66 dB.

 

купи сега


6. Пречистватели на въздух Sharp UA-HG40E-L

пречистватели за въздух Sharp UA-HG40E-LЕфективността на това устройство се дължи на факта, че то филтрира много добре всичко в стаята.  Като елиминира успешно: прах, плесен, алергени, микроби, животински косми, мирис на цигари, но и други излъчвания. Този модел овлажнява въздуха чрез изпаряване. И също така работи по интелигентен начин, със сензори, които могат автоматично да регулират начина, по който работи.

Това устройство е подходящо за помещения до 26 кв.м, върши работата си със скорост между 60 и 240 м3 / ч. И може да издава разнообразен шум, между 19 и 46 dB. То е с мощност от 24W и контролен панел с множество бутони, които са интуитивни, поставени в горната му част. Може да бъде програмирано да работи определен брой часове, има функция за заключване за деца и различни режими на работа.

Това устройство не е много компактно, тъй като то е с тегло 9,2 кг и размери 63,1 x 34,5 x 26,2 cm. Но има приятен и елегантен цялостен външен вид, като лесно се интегрира във всяка една стая.


Предимства

 • Това е висококачествен модел, който се освобождава от всички примеси във въздуха, чрез филтри от последно поколение и технология за йонизация.
 • Може да се използва и за регулиране на влажността в помещение.
 • Мощността, с която работи, може да се регулира автоматично според това, което е във въздуха. За това допринасят  шестте му сензора за прах.
 • За да не могат да се променят настройките му от малките, той има блокираща функция.

Недостатъци

 • Това е модел, който заема много място, с размери 63,1 x 24,5 x 26,2 cm.

 

купи сега


7. Пречистватели на въздух SALIN S2

пречиствател SALIN S2 

За хора, които искат естествено да лекуват респираторни проблеми като астма или бронхит, препоръчваме този пречиствател на въздуха. Той е евтин и добър модел, който осигурява естествена филтрация през блок солени гранули и обогатява въздуха със соли, спомагайки за намаляване на респираторния оток. Също така и допринася за по-спокоен сън и благоприятно състояние на релаксация. Той помага да се флуидизират секретите и да се тонизират вибрациите на миглите, превръщайки стаята във вашата лична мина за сол с очакваните ефекти.

Обръщаме вашето внимание на факта, че това е модел, създаден специално с терапевтична роля и не е част от категорията на класическите пречистватели. Той предлага оптимални резултати в пространства до 35 – 40m3. Това означава помещения с не повече от 15m² и през първите 4-6 месеца след разпечатването. Соленият филтър се влияе по време на влажност, дори ако уредът не се използва и трябва да бъде сменен след този период.

Циркулира между 3 и 8 м3 въздух на час и генерира средно ниво на шум до 50 dB, удобно през деня и приемливо през нощта, в зависимост от личната ви чувствителност към шума. Той има ниска консумация на енергия, само 10W и се доставя заедно с адаптера, който позволява връзката към контакта. Тежи само 1 кг, има компактен, малък размер и може да бъде поставен навсякъде, при условие че има достъп до захранване. Използваният филтър е взаимозаменяем, лесно се намира в онлайн магазините и може да бъде заменен без затруднения.


Предимства

 • Това е версия на пречиствател на въздуха, физиологичен разтвор, с терапевтичен ефект. Препоръчва се при облекчаване на различни респираторни заболявания.
 • Устройството включва сменяем филтър, който е лесен за намиране в магазините.
 • Системата за филтриране използва естествена техника за почистване и обогатяване на въздуха.
 • Устройството консумира малко количество енергия и е лесно за използване.

Недостатъци

 • Това не е общ модел на пречиствател, соленият филтър предлага конкретни предимства, специфични за определени здравословни проблеми.

 

купи сега


8. Пречистватели на въздух Soehnle Airfresh Clean 300

пречиствател Soehnle Airfresh Clean 300

Вие сте алергични към прах, цветен прашец, животински косми, акари или други подобни примеси? Тогава е време да закупите пречиствател на въздуха и моделът, който сега представяме пред вас, би могъл да бъде именно това, което търсите. Той елиминира до 99% от частиците, които циркулират през всяка стая. Но също така и микроби, неприятни миризми или други подобни неудобства.

Изпълненията на това устройство се определят от наличието на три специални филтъра (предфилтър, HEPA филтър и активен въглен), но и от UV лампата. Можете да го оставите да работи дори когато не сте вкъщи или когато искате да спите, защото можете да го програмирате да работи за определен брой часове. Той е ефективен в помещения до 30 кв.м и работи с максимална мощност от 65W.

За този модел контролния панел е поставен в горната част и е оборудван с тактилни, интуитивни бутони. Формата му е цилиндрична, цветът му е бял, а теглото му е само 3,4 кг. Размерите му са 220 х 385 мм, така че не заема много място в стаята. Шумът, който издава, може да достигне до 55 dB, ако се използва третата предавка.


Предимства

 • Той е направен отговорно, като е оборудван с UV лампа и филтри, които пречистват въздуха колкото е възможно повече.
 • Можете да го планирате за определен брой часове, за да работи дори когато не сте близо до него, и  да го спрете отдаличено.
 • Той е с малки размери, заема малко място и изглежда елегантен.
 • Той е в състояние да бъде ефективен в помещения до 30 кв.м.

Недостатъци

 • През нощта трябва да се остави да работи на най-ниския етап, за да не издава досаден шум.

 

купи сега


Други препоръчани модели пречистватели на въздух:

9. Пречистватели за въздух Concept CA1000

пречистватели на въздух Concept CA1000

Ако искате да пречистите въздуха в стая, която има до 34 квадратни метра, това устройство може да бъде от истинска полза. Филтрира на четири нива, както следва: 1 – защитен корпус, за да не се повреди; 2 – предварителния филтър, който елиминира малки прахови частици и алергени; 3 – въглероден филтър, който помага да се премахнат неприятните миризми; 4 – HEPA филтър, който почиства въздуха от всякакви примеси, в съотношение 99,98%.

Освен това, това устройство има и UV лампа, която елиминира бактериите, вирусите и плесени. Но също така и йонизационната функция, което прави въздуха много по-свеж. За да го използвате по прост начин, можете да използвате таймера, за да го програмирате, за да работи за определен интервал от време.

Този модел е в състояние да действа на 238 м3 / ч, а мощността, с която работи, е от 30W. Можете да регулирате предавката според желанието си на три нива, но имайте предвид, че по-високата стойност означава и по-силен шум (30 dB, 45 dB, 55 dB). Той е бял на цвят, има правоъгълна форма и е с размери 36 x 47,3 x 21,5 cm.


Предимства

 • Снабден е с филтри, способни да действат върху примесите на въздуха и да отстраняват до 99,99% от тях.
 • След употреба въздухът остава чист и свеж поради UV лампата и йонизационната функция.
 • Въздушният поток е силен (238 м3 / ч), за да изпълни бързо своята мисия.
 • Той има три предавки, така че можете да го регулирате, както сметнете за добре.

Недостатъци

 • Използван на по-високо ниво, това може да бъде доста досадно, защото произвежда около 55 dB шум.

 

купи сега


10. Пречистватели на вуздух Rowenta PU6020F0

пречиствател Rowenta PU6020F0

Вече знаете ли, че най-добрият пречиствател на въздух се счита за този с HEPA филтър и търсите ли такъв модел? Предлагаме ви като модерно и високопроизводително решение, с приятен и компактен дизайн и много добри показатели, техническата версия PU6020F0 от Rowenta. Тя има капацитет на циркулация на въздуха до 345mc / h, предназначена за големи пространства, до 80m².

Той работи въз основа на система за филтриране на четири нива, която улавя от своя страна големи примеси като прах и коса, миризми, фини частици от акари, цветен прашец, вируси, бактерии, плесени и унищожава формалдехид, един от най-опасните замърсители, присъстващи в домовете. За тези ефекти устройството е снабдено с предварително филтър, въглероден филтър, HEPA тип версия и слой NanoCaptur.

Той работи достатъчно тихо, за да ви позволи да спите спокойно с него, докато е активен, генерирайки до 52 dB в стандартен режим и максимум 25 dB в нощен режим. Освен това е снабден с таймер, който можете да използвате за програмиране на активността на устройствот. Има и индикатор за смяна на филтъра, така че не е необходимо винаги да го проверявате и да предотвратявате резултатите, получени при претоварването му. Менюто е интуитивно и е лесно за използване. А изходът за въздух може да бъде настроен във вертикална посока, за да се избегне директно излагане или на 45 градуса, когато искате да изравните въздуха в помещението по-бързо.


Предимства

 • Модел с модерен дизайн, интуитивно меню и сменяеми филтри.
 • Осигурява две работни скорости, с тиха опция за нощта.
 • Пречиствател на въздуха Rowenta с четири нива на филтрация, който улавя до 99,97% фини частици и унищожава формалдехид.
 • Позволява адаптиране на посоката на евакуация на чист въздух.

Недостатъци

 • Предлага се на средно до високо ниво на цените, по-малко подходящ за тези, които търсят достъпна и икономична версия.

 

купи сега


11. Пречистватели на въздух PHILIPS AC2887 / 10

пречиствател PHILIPS AC2887 / 10

Фен ли сте на марката и се интересувате от пречиствател за въздух Philips, който ще ви помогне да подобрите качеството на околната среда във вашия дом? Моделът AC2887 / 10 е достатъчно адаптивен, за да се справя ефективно в помещения с площ между 25 и 79 кв.м. И за да останете спокойни, той ви дава възможност за постоянно наблюдение на качеството на въздуха чрез индикатора, който е показан на дисплея.

Ако сте сред хората с лек сън и за вас е важно да не се смущавате от светлина или шум, можем да ви кажем, че това устройство ви предлага начин на работа, специално проектиран за нощта, с тиха работа (20.5 dB). А също и възможност за намаляване интензитета на светлината, излъчвана от устройството, или да я изключи напълно.

Можете да го използвате в три различни режима на работа, в зависимост от степента на почистване, от която се нуждаете. И в допълнение, той е снабден с опцията AeraSense, която периодично оценява качеството на въздуха и съответно адаптира режима на работа, за да ви даде по-добри резултати. Системата е оборудвана с филтър NanoProtect и VitaShiled IPS технология, ефективна при улавяне на много фини частици, до 20 nm и за намаляване на присъствието на вредни газове като формалдехид. Той също така предлага много добри резултати в елиминирането на бактерии и вируси. Той освобождава чист въздух със скорост до 344mc / h и незабавно ви уведомява, когато трябва да смените филтъра, като автоматично спира работата до смяна.


Предимства

 • Той предлага три различни режима на работа, от които можете да избирате в зависимост от необходимата степен на ефективност.
 • Това е тиха версия, генерираща максимум 20.5dB в нощен режим.
 • Позволява ви да регулирате светлината, за да не нарушавате съня си.
 • Захваща и помага за премахване на фините частици, миризми и бактерии и вируси.

 

Недостатъци

 • Той е значително по-скъп от другите подобни модели на пазара.

 

купи сега


12. Пречистватели на въздух Sharp FU-Y30EU-W 

пречиствател Sharp FU-Y30EU-W

С помощта на ефективна технология, базирана на йони, този модел пречиствател на въздух, на добра цена, ви предлага един от най-ефективните методи, използвани в момента, за да премахнете от вдишания въздух, както неприятните миризми, генерирани от цигарения дим или домашни любимци, така и прахови частици, бактерии, вируси, акари, цветен прашец и плесен. Проучванията показват, че плазмеклъстерните йони, използвани в устройствата Sharp, успяват да инактивират грипния и полиомиелитния вирус и е-коли бактериите.

Той е оборудван с филтър тип HEPA, който улавя 99,97% от примесите, включително фини частици, които избягват други версии и циркулират до 180 m3 въздух на час. Работният капацитет го препоръчва за помещения със средни размери, до 21кв.м, като дизайнът е компактен и независим, който позволява поставяне на всяко удобно място, с осигурен лесен достъп до захранване.

Той позволява управлението на скоростта на циркулация на въздуха на три нива на интензивност и от гледна точка на слуховия комфорт можем да ви кажем, че това е средна версия, която генерира до 44 dB, ниво, достатъчно ниско, за да не привлече вниманието ви през деня. Но може да е малко прекалено шумно за спокоен сън, ако сте човек, чувствителен към звуци. Изработен е от издръжлива, бяла пластмаса и е с размери 18 x 51 x 35.6cm.


Предимства

 • Има система за пречистване на въздух с ефективна технология, базирана на йони.
 • Включва HEPA филтър, който запазва дори най-фините частици.
 • Позволява управление на интензивността на работа на три нива.
 • Това е самостоятелна версия, която може да бъде поставена навсякъде в къщата.
 • Подходящ е за помещения със средни размери, до 21кв.м.

Недостатъци

 • 44dB, който генерира средно, може да се окаже твърде много за хората, чувствителни към шума, да бъдат спокойни през нощта.

 

купи сега


13. Пречистватели на вуздух AlecoAir P15 KIDDO

пречистватели за въздух AlecoAir P15 KIDDO

Сега говорим за пречиствател, който ще почисти въздуха в помещението и ще ви даде възможност да дишате в максимално благоприятна среда. Разполага с HEPA филтър, който премахва примесите до 95%. Той също така има предфилтър, който запазва  големи частици, животински косми и др. Но също така и активен въглен, който се отървава от неприятните миризми.

Това устройство работи с UV-C технология, която елиминира 99,99% от бактерии, гъбички, плесени или вируси. Той е оборудван и с йонизационната функция за освежаване на въздуха. Той има полезни ключови функции, включително: таймер (да го програмирате както трябва), възможност за регулиране на скоростта на вентилатора (в 4 стъпки), нощна светлина, предупреждение, когато филтърът трябва да бъде заменен, дистанционно управление и сензорни бутони.

Този пречиствател има цилиндрична форма, като контролният панел е поставен в горната му част. Той е бял на цвят и може лесно да се борави с него. Теглото му е само 1,57 кг. Той е с размери 200 х 330 мм, като е доста малък. Той е ефективен само в малки помещения, максимум до 15 кв.м.

Предимства

 • Разполага с много филтри и технологии, които ще пречистват въздуха в пропорция 99,99%.
 • Може да бъде програмиран да работи за известно време, след което да спре сам.
 • Може да се управлява дистанционно чрез дистанционно управление.
 • В зависимост от това колко бързо искате да свърши своята работа, можете да регулирате скоростта му в четири стъпки.

Недостатъци

 • Той е малък модел, подходящ за помещения, които имат между 10 и 15 квадратни метра.

 

купи сега


Колкото и често или старателно да почиствате дома си, не можете да се избавите от всички вредни вещества и частици, които ви обграждат. На помощ идват пречиствателите за въздух – едва забележими, но незаменими помощници в борбата с бактериите и праха.

Чист въздух у дома

И ако замърсяването на външния въздух е сериозен проблем, оказва се, че има и по-сериозен, а именно замърсяването на въздуха вътре в помещенията. Според статистиката той може да бъде с 50% по-токсичен от въздуха на открито.  В София и другите големи градове концентрацията на вредни частици във въздуха понякога наистина е доста над стойностите безопасни за здравето, а това може да е проблем за хората с определени респираторни заболявания. На помощ тук идват пречиствателите за въздух, които ви помагат да прочистите въздуха у дома.

Изборът на пречиствател зависи изцяло от вашите предпочитания и нужди. Пречиствателят за въздух е най-добрата инвестиция, която може да направите в здравето си. Идеален е ако страдате от алергии, имате малки деца, белодробни заболявания, хрема, ринит и астма.

Може да харесате също
2 Коментара
 1. Франк каза

  Тъпа работа. Линк-а към Дайкин води до КЛИМАТИЦИ !!! Как да вярваме на другото? ?

 2. Администратор каза

  Здравейте,
  поправихме грешката. Благодарим за обратната връзка.

Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.