10 страхотни неща, които можеш да си вземеш в Алиекспрес

Aliexpress.com е най-голямата платформа за електронна търговия в Китай.

вашата оценка

Нека хвърлим  поглед върху тези интересни неща, които могат да се закупят от Алиекспрес през 2018.

1.  Надуваем разтегателен диван

Този последен модел портативен диван идва под формата на банан. Може да бъде използван и навън – навсякъде в парка, около зоната на басейна, на морския бряг и т.н.  Изисква съвсем прости стъпки, за да може да се надуе.

Надуваем диван Алиекспрес

2. Гел за клавиатура

Този чуден, цветен гел е наистина страхотен, когато стане въпрос за употребата му. Гелът е екологично чист и ползотворен. Може да бъде използван лесно, за да се почисти праха между клавишите на клавиатурата, както и  за други труднодостижими места. Материалът, от който е правен продукта е хигиеничен, неотровен и незамърсяващ.

3. Зловеща стрес топка

Тази анти-стрес топка е Японски дизайн и е специално създадена за хора, които са стресирани и посрещат натоварващи ситуации на дневна база. Тази релаксираща топка е много мека за държане и със сигурност всеки използващ би забравил за стреса, в момента, в който топката се появи в ръката му.

Стрес топка от Алиекспрес

4. Геймърски LED клавиатура и мишка

LED или мишка? А защо не и двете? Сайтът предлага накк-интересните продукти, които да ви вземат ума. Тези клавиатура и мишка във формата на трансформър са много красиви и харесвани от повечето от клиентите ни, пазаруваи от BestAliProducts.com. Мишката идва в три различни и забележителни цвята. Има вид на очи и уста върху нея, което е доста уникално.

5. Лазерен фенер

Този фенер определено е доста различен от обикновените фенерчета, които използваме вкъщи. Светлината има лазерен връх, както и освобождаваща се кукичка на края. Фенерът може да се носи навсякъде, на всяко пътуване или къмпинг. Moжете да заредите фенерчето с какъвто и да е магнитен материал и да работи и на тъмно.

 

6. Безжични сгъващи се слушалки с Bluetooth

Тези невероятни слушалки са доста модерни и сега няма нужда да криете кабелите. Можете да се уредите с доста добра оферта, купувайки безжични блутут слушалки за по-малко от 20 долара. Тези слушайки са направени от удобен, устойчив на сърбеж материал, следователно продуктът е доста популярен сред клиентите.

Блутут слушалки Алиекспрес

7. Бамбукови ретро очила

Време е да подменим старите слънчеви очила с нови такива. Тези са адаптивни към заобикалящата среда и са налични в повече от 12 цвята като със сигурно ще изглеждате много по стилни, отколкото с класическите черни слънчеви очила.Момичетата могат да носят тези ръчно изработени очила, за да са в крак с модата, рамките са направени от мек материал, който би бил много удобен за носене и изглежда много елегантен.

Бамбукови дървени очила Алиекспрес

 

8. Мъжки обувки

Най-накрая чакането свърши! Tези обувки са пожизнени фаворити на мъжете и сега те могат да се закупят от Алиекспрес в 15 различни цветове.Teзи трайни обувки са изключително стилни и елегантни, могат да се носят с дънки или клинове, дори с рокли, ако желаете. Обувките със сигурност са модна цел за всички.

9. Предпазител за ъгъл

Ако имате деца или бебета вкъщи, това е най-добрия ви залог. Инвестирайте в нещо, което е евтино и добро за защита на детето от падане и нараняване.

Предпазител за ъгъл Алиекспрес

10. Най-евтиния селфи дрон

Един от най-добрите продукти, които показваме в компилацията. Лек материал с вградена HD камера. Възможност за контрол от дълги разстояния. А най-важното тук е цената.

Евтин дрон от Алиекспрес

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.