8 най-добри електрически пили за нокти

вашата оценка

За цялостна грижа за ноктите ви е необходима добра електрическа пила, която може да съкрати времето за поддръжка и маникюр. Може да я използвате за мъртва кожа в областта на петите, например. За да закупите добър и евтин модел, прочетете мненията и коментарите на други потребители. Един високо оценен модел е ECG OP 201 blue, той се грижи за ноктите и лесно може да го използвате у дома. Работи с батерия и три резервни глави. Има две скорости, също е полезна за направа или поддръжка на гел маникюр, както и за почистване и полиране на нокти по обичайния начин. Алтернатива модел за домашна употреба е модела Scholl Velvet Smooth.

Ръководство за купувача, при избора на покупка на електрическа пила

Електрическата пила е един страхотен подарък за жена, особено, когато тя поддържа маникюра си сама. Вижте още интересни идеи за подарък на жена, от ТУК!

електрически пили за нокти

Уредът, който се използва от много жени, за домашна поддръжка на маникюра, или за започването на малък бизнес в областта на маникюра и педикюра, е електрическата пила. Когато търсите модерно, лесно за използване оборудване или ако предпочитате да се грижите за себе си у дома по-бързо, можете да намерите решения в онлайн магазините, които ще ви помогнат. И как ще получите най-добрата електрическа пила, подходяща за желаната поддръжка, ако не като се консултирате с ръководство по тази тема?

Видове електрическа пила за нокти:

Първо и важно разграничение се прави между вида маникюр и педикюр. Също и моделите, които ще се използват за отстраняване на мъртва кожа от областта на стъпалата.

Първият тип ще бъде придружен от най-малко три вида пили или ножички, предназначени да премахват клетъчните тъкани и да полират външната страна на нокътя. По този начин маникюра ще изглежда красив. Моделите за пети или мъртвите кожи ще изискват подмяна на абразивния материал, който се грижи за кожата.

Употреба:

От тази гледна точка може да става дума за електрически батерии на добри цени за лична или професионална употреба. 

Опцията, използвана за грижа, почистване и манипулиране на маникюр или педикюр, може да бъде за лична употреба. В този случай тя ще бъде оборудвана с малък брой пили с различна грапавост или размер. Също и с ергономична форма, с една или две скорости. Другите видове са за професионална употреба, където ще има много повече накрайници, изработени от различни материали, които могат да се сменят. Самото устройство по правило ще бъде свързано към основата и ще може да прави хиляди обороти в минута.

Различни приставки на електрическата пила

Представлява аксесоари, които могат да се различават по качество и естество при различните продукти. Ще има електрически пили, на добра цена, с по-груби и фини приставки, за промяна на формата на нокътя или за неговото полиране (отстраняване на мъртва тъкан, полиране).

От гледна точка на материала са популярни диамантени, карбидни и керамични, има и шлифовъчни ленти.

Вариантите с диаманти и сапфири са тези, които се използват за оформяне на естествен нокът и отстраняване на кожички и мъртва тъкан. Те могат да се дезинфекцират и да се използват дълго време.

Карбидните ще бъдат по-здрави, защото имат малки канали на повърхността. С тяхна помощ ще можете да пилите по различни начини. Те са устойчиви на корозия и се използват за отстраняване на гел и акрил, както и за втвърдена кожа. Има вероятност тези модели да са по-скъпи, тъй като, както се вижда от мненията за най-добрите професионални електрически пили, те са качествени и издържат много добре във времето.

Керамичните електрически пили ще бъдат най-скъпи. Те се представят с елегантност и качество, защото имат ниско тегло в сравнение с останалите и са идеални за хора, които са чувствителни към метали. Могат да се използват за поддръжка, акрил или гелове.

Лентите са евтини цилиндрични пили, които се използват само веднъж, след което се изхвърлят. Не се нуждаят от стерилизация, тъй като не се използват повторно.

Форма на приставките

За домашна употреба евтините и добри електрически пили могат да имат всякакви приставки, тъй като по правило става дума за поддръжка на естествения нокът.

Въпреки това има много форми, от цилиндрични, до остри конусовидни, за почистване и под нокътя, и дебели конусовидни, за кожички. Шлифовъчната лента ще придаде блясък и гладкост, докато опциите с едро зърно ще бъдат полезни за премахване на мъртвата кожа.

Мощност (обороти в минута)

 Добрата електрическа пила, за домашна употреба, ще има поне една скорост. Професионалната трябва да има система за регулиране на скоростта, с която работи. Текущата средна стойност се намира между 15 000 и 30 000 оборота в минута, въпреки че действителната скорост, използвана за подготовка на нокътя, по правило няма да надвишава 5 000 оборота в минута с правилния връх. Вместо това, за завършване на нокътя с гел, устройството може да се включи на над 15 000 оборота.

Ергономичност на електрическа пила за нокти

Зависи от дръжката, размерите и външния вид на продукта. Сред качествата, които трябва да притежава пилата, е лекотата на използване, без да изморява ръката ви.

Захранване:

Електрическите пили могат да се захранват на батерии или в контакт. По-често ще намерите продукти за домакински нужди, които използват акумулатори или обикновени батерии, които ще се използват винаги и навсякъде, тъй като са преносими.

Професионалните варианти обаче ще се захранват от контакта, за да запазят мощността си при работа. И тъй като се използват често и е необходимо да се осигури непрекъсната работа.

маникюр с електрическа пила

В заключение, като знаете някаква подходяща информация, ще ви бъде по-лесно да намерите електрическата пила, подходяща за вашите нужди.

Често задавани въпроси:

Как да дезинфекцираме инструментите за маникюр?

Инструментите за маникюр, използвани в салона, се стерилизират с горещ въздух, ако са изработени от керамика или карбид. Друг вариант е ултразвуковия стерилизатор, ако са изработени с диаманти.

В домашни условия можете да ги дезинфекцирате със специални разтвори или със санитарен спирт, защото сте по-сигурни, когато използвате само комплект за маникюр или педикюр.

Как да се отърва от напуканите пети?

Можете да опитате ексфолиране след къпане. Тогава мъртвите клетки могат да бъдат отстранени по-лесно с класическа пила за пети, по-фина или по-груба, или можете да насочите вниманието си към електрическа пила, специално предназначена за по-бързо премахване на мъртвата тъкан. За по-голям успех можете да си направите домашен ексфолиант.

Как да премахнете ефективно кожичките?

Обикновено кожичките не трябва да се изрязват или отстраняват изцяло, защото те предпазват корена на нокътя и кератиновия слой в основата.

Можете да използвате инструмент за избутване на кожичките, след като нокътят е леко навлажнен, за да получите по-заоблена и симетрична форма и да имате по-дълъг нокът. Като алтернатива можете да използвате електрическа пила със специален накрайник за избутване на кожички.

Колко струва комплект с електрическа пила за маникюр за дома?

Опция за лична употреба очевидно ще бъде по-достъпна в сравнение с професионална. За определената цена ще закупите няколко глави с различна грапавост. Те ще ви помогнат да се грижите за ноктите, кожичките и кожата около тези зони и които можете да почистите и дезинфекцирате.

Как да използвате електрическа пила?

Като цяло ще използвате електрическа пила за маникюр или педикюр, като поставите различен накрайник, подходящ за всяка желана стъпка, от почистване на нокътя до премахване на кожичките или нанасяне или поддържане на гел маникюр.

Почти всички модели имат бутон или функция за включване и изключване. В някои случаи може да има накрайници, които променяте в зависимост от действието, което искате да направите.

За класически маникюр ще използвате тънкия диамантен борер, за да премахнете кожичките, като внимавате да не удряте нокътната повърхност. След това използвате по-широка диамантена пила, за да отстраните внимателно мъртвата кожа от нокътя и пръстите, в някои случаи.

Можете също така да използвате електрическа пила за поставяне на изкуствени нокти. В тази ситуация ще подготвите естествения нокът, като следвате стъпките по-горе, и когато завършвате изкуствения нокът, като използвате диамантената приставка.

най-добра електрическа пила

За поддръжка ще използвате лентовата пила или твърдосплавния накрайник, за да премахнете изпечения гел.

За педикюр може да се използва широка диамантена пила за отстраняване на мъртва кожа и тънка за кожички.

При пилата за премахване на суха кожа от петите, например, ще включите уреда и постепенно ще го прекарате върху тъканта, без да натискате много, следвайки инструкциите.

Най-добри електрически пили – нашите препоръки

1. Електрическа пила ECG OP 201 blue

електрическа пила за ноктиТова е една електрическа пила, на добра цена, за домашна употреба, с малки размери. Тя използва две АА батерии, които обаче няма да намерите в опаковката, което означава, че ще трябва да ги закупите отделно.

Електрическата пила използва две скорости и има бутон за включване и изключване, формата е ергономична. Включва пет аксесоара, а именно груба приставка, две меки ролки и две шлайфчета , което е достатъчно за грижа за естествен маникюр и за премахване на слоеве мъртви клетки.

Аксесоарите, които придружават тази електрическа пила за нокти, са лесни за подмяна, така че не изисква твърде много време за полиране на целия нокът. Може да се използва върху ръце или крака, придружен от достъпна цена за закупуване, според желанието.

ВИЖ ТУК

2. Електрическа професионална пила за нокти Teox

професионална пила за ноктиПрофесионалната електрическа пила е добра инвестиция за начинаещ маникюрист. Тази опция за маникюр и педикюр е предназначена за поддържане на изкуствени и естествени нокти. Тя е снабдена с полиращи и абразивни приставки, с не по-малко от шест режещи глави с абразивни пръстени за работа.

Въртенето на продукта е до 25 000 оборота в минута, активира се с помощта на педал и бутона за включване. Скоростта и посоката на въртене се регулират лесно с централното устройство. Електрическата пила за нокти се захранва от електрическата мрежа, като запазва ефективността си във времето.

Включва всички необходими аксесоари, включително стойка за поставяне на уреда по време на работа. Има затягащ механизъм с диаметър 2,35 мм, със самозаключващо се закрепване, за да може лесно да се сменят главите между тях.

ВИЖ ТУК

3. Пила за нокти Scholl Velvet Smooth

пила за педиклюрЛюбителите на грижата за ноктите у дома могат да насочат вниманието си към електрическа пила Scholl. Тя има семпъл външен вид, лесна за използване, предвид формата на писалка. Въпреки че има малко по-висока покупна цена в сравнение с други продукти от същия тип, тя се отличава с положителната репутация на марката. Тази версия се захранва от AA батерия, която ще смените, когато устройството не стартира или вече не работи същото на бързо.

Що се отнася до самите пилички, тя има три класически опции. Лесна за използване, една за пилене, за придаване на формата на нокътя, една за изглаждане на повърхността на ноктите и една за полирането му. Използвайки трите, след изрязване на ноктите, например, ще получите бърз и красив маникюр, у дома.

Тъй като запазва красивия и здрав вид на ноктите (може да се използва и за тези на краката) и включва необходимите за употреба, тя е сред най-добрите електрически пили за домашна употреба.

ВИЖ ТУК

4. Електрическа пила за пети Scholl Velvet Smooth Express Pedi с диамантени частици

пила за педикюр с диамантени частициЕлектрическата пила за пети на Scholl е един от най-популярните примери за грижа за кожата на ходилата, като помага за премахване на мъртвите клетки. Необходимо да се използва върху напълно суха кожа, а не върху напоена с вода.

В опаковката ще намерите електрическата пила за пети, четири батерии за стартиране на устройството, защитно покритие и въртящ се край с диамантени кристали. Използва се като включите уреда и го насочите към зоната за ексфолиране, като внимавате да го държите под ъгъл 45 градуса и да не натискате много, защото може да заседне.

След употреба краката се измиват и подсушават с лосион или хидратиращ крем, за да се защити и подхрани кожата.

ВИЖ ТУК

5. Електрическа пила за кожички Lanaform My Nails

комплект пили за ноктиКогато искате да се погрижите за ноктите си сами, у дома, можете да получите прост комплект като този. Той съдържа всичко необходимо за поддържане на естествен маникюр. Не работи върху нокти с гел или акрил. Включва пет приставки за пилене, оформяне и полиране. В същото време има и тънък връх, с диамантена пила, която действа като електрическа пила за кожички, без да е необходим инструмент за оформяне.

Тази електрическа пила е преносима, включва пластмасов капак и има малки, компактни размери, лесна за поставяне в багажа. Не излъчва вибрации и е достатъчно тих, уредът има и LED светлина за превъзходна видимост по време на работа.

Скоростта на въртене е 8900 движения в минута, достъпна за използване в домашни условия, където не искате случайно да повредите ороговелата повърхност на нокътя, и се захранва от две AAA батерии, които ще закупите отделно, за да стартирате устройство.

ВИЖ ТУК

6. Професионална електрическа пила за маникюр nail master

професионална пила за ноктиЗа бизнес в сферата на маникюра е необходима професионална електрическа пила за нокти. Тази електрическа пила, която се захранва директно от контакта, ще ви бъде полезна. Тя е с намален дизайн, както и пространство, за да не пречи на работната масата. Контролът на скоростта се извършва с бутоните на централната единица.

Самата фреза е тип молив с тел, за да не причинява болка на китката, като теглото е значително намалено, поради същите причини. Скоростта на въртене се регулира от 0 до 30 000 оборота в минута, за натурален и акрилен маникюр или гел.

Тази професионална електрическа пила има шест различни върха, изработени от диамантен прах, за да действа върху всеки аспект на нокътя, като се подпомага от вентилационна система, така че роговият слой да не се нагрява.

ВИЖ ТУК

7. Фреза за нокти за маникюр-педикюр Zenifique

пила за нокти ЗенификюЕлектрическата пила с 30000 оборота в минута е идеална за маникюр и педикюр, направени у дома. Преносимата електрическа пила има модерен и компактен дизайн, с малки размери, което улеснява транспортирането.

Резачка за нокти с USB захранване, може да бъде свързана както към захранващ адаптер, така и към лаптопи или други източници на захранване, които имат USB. Както копчето за регулиране на посоката на въртене, така и копчето за интензивност на въртене са разположени по дължината на USB кабела. Посоката на въртене се избира от превключвателя, който има 3 позиции (напред/стоп/назад).

Интензивността на въртенията може да се регулира от колелото, като електрическата пила достига до 30.000 оборота в минута. Пилата има 1 край на фрезата за отстраняване на гела от ноктите.

ВИЖ ТУК

8. Уред за маникюр Beurer MP18

пила за ноктиЗа да имате винаги под ръка електрическа пила за маникюр, ще инвестирате в модел като този под формата на писалка. Тя се грижи за ноктите, оформя ги и ги почиства, подготвяйки се за новия ден, в който ще покажете своето майсторство и грижа за собствения външен вид.

Това е опция за домашна употреба, както може да очаквате, като се има предвид, че използва батерии за работа и че изглежда като писалка и използва три взаимозаменяеми глави. Една от тях е за оформяне на върха на нокътя, една за шлайфане и една за изглаждане на повърхността на нокътя.

А за да се вижда по-добре какво правите, има и малка LED светлина, която привлича вниманието към нокътя, върху който работите. За захранване използва две батерии, които ще купувате и сменяте от време на време.

ВИЖ ТУК

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.