11 най-добри памперси за Вашето бебе

Kомфортът на вашето дете е най-важен!

5/5 - (5 гласа)

Хигиената и здравето на вашето бебе са от най-голямо значение! Именно затова е изключително важно да подберете тези памперси и пелени, които да отговарят изцяло на неговите нужди и които да могат да му осигурят спокойствие и сигурност във всеки един момент…

И тъй като сме наясно, че разнообразието от предложения на пазара е наистина голямо, а избора е трудна и доста отговорна задача, сме насреща, за да ви помогнем да вземете най-пълноценното решение с лекота!

Бъдете внимателни и прецизни в търсенето си и запомнете – комфортът на вашето дете е най-важен!

памперси за бебе

Как да изберем добри бебешки пелени? Ръководство на купувача

Грижите и вниманието, които родителите полагат на децата си, трябва да включват доста усъвършенствани средства и методи, защото тяхното благосъстояние и безопасност са задължителни условия 24 часа в денонощието. През първите години от живота грижите за бебето включват не само тези фактори, но и използването на висококачествени продукти. От тях някои незаменими предмети определено са памперси, които ще се използват от първите часове на живота и до напредналата възраст от 4-5 години, в зависимост от случая.

Следователно, независимо от климата, сезона и температурата, тези аксесоари са незаменими. Проблемът възниква, когато майките за първи път трябва да вземат вдъхновено решение и да изберат най-добрите памперси за своето бебе. Като се има предвид, че на пазара има редица много разнообразни модели и предложения, за родителите е по-трудно да закупят най-подходящите продукти от самото начало, като решават трудно и често се опитват да спестят пари. Тези прибързани избори не винаги са най-вдъхновените варианти.

Ето защо, за тези, които са в състояние да разграничат качествен модел пелени или които просто се чудят къде да намерят текстилни пелени на добра цена, препоръчваме да се вземат предвид няколко важни фактора.

памперсиТип

Той показва степента на удобство при използването на тези аксесоари по отношение на покупните цени. В момента на пазара се продават два основни типа практични и лесни за смяна продукти, които могат да притежават титлата на най-добрата пелена, според случая: модели за еднократна употреба и за многократна употреба (еко).

Пелените за еднократна употреба са практични, ефективни и удобни продукти, които са в изобилие на пазара и са най-популярните модели. Най-практичният аспект на тези памперси, на добри цени, е фактът, че те не се нуждаят от хигиена и се изхвърлят след употреба. Недостатъците са, че еднократните пелени от Lidl могат да струват повече, а някои от тях са направени от петролни материали, които могат да раздразнят чувствителната кожа на бебето ви.

Многократните продукти са много по-здравословни и по-безопасни за бебето, тъй като имат нисък риск от алергени, изработени са от органични материали (някои органични пелени), естествени влакна и без добавяне на химикали и позволяват оптимална и естествена вентилация на кожата. Освен това има предимството, че не замърсяват околната среда и са много икономични. Вместо това поддръжката им може да бъде доста непрактична, тъй като те трябва да се измиват и дезинфекцират след всяка употреба, защото са пелени за многократна употреба. Следователно по отношение на цените памперсите за еднократна употреба ще наложат големи разходи, докато измиващите се продукти (фини пелени) позволяват минимални разходи.

памперсиАбсорбираща мощност

Максималното предимство на памперсите за еднократна употреба е, че те позволяват чувството за сухота да се поддържа възможно най-дълго, много по-добре от пелените за многократна употреба. Същото обаче може да се каже и за моделите, които са най-добрите многократни пелени. И двата модела са клинично тествани в лаборатории, а известни марки гарантират качеството на продаваните продукти, като пускат в продажба дори и водни памперси за плуване.

Като обяснение, добрата ефективност на усвояване се дължи на химикалите, с които се вливат материалите, които са част от памперсите за еднократна употреба. По този начин течността се трансформира в гел, след като влезе в контакт с тези съединения, което прави невъзможно тя да се отцеди или да влезе в контакт с кожата на бебето. От тази гледна точка може да се каже, че някои модели многократни памперси все още могат да рискуват да не задържат изцяло количеството течност, с което са в контакт, изисквайки по-честа подмяна. Във всеки случай има и варианти на пелени, които могат да абсорбират не само течности, но и меките изпражнения на бебето, задържайки влагата далеч.

В противоположния ъгъл на абсорбиращата мощност е разположен начинът, по който се постига циркулацията на въздуха в затворения аксесоар. А памперсът за еднократна употреба ще позволи частично вентилация, понякога задейства дори малки кожни раздразнения. От друга страна, еко памперсите, изработени от органичен памук, поддържат кожата на мъничето ефирна и суха. Следователно текстилната пелена за бебета ще бъде предимно изборът на родителите, занимаващи се с по-здравословен начин на живот.

памперсиРазмер

позволява удобно носене и умерено усвоява ефективността, но много майки се сблъскват с проблема с избора на правилния размер на пелената. Дори ако производителите посочват за всеки продукт възрастта на бебето, за което ще се използва, е необходимо да вземете предвид телесната конформация на детето, преди да вземете решение.

От тази гледна точка, най-изгодните модели остават еднократни пелени, защото позволяват оптимално регулиране и залепват много по-добре, по модел на тялото на бебетата. За многократните модели продукти е добре да се интересувате от размера и еластичността, които да ви държат, за да осъзнаете колко добре ще паснат. Не забравяйте, че ако бебето е било по-тежко при раждането, е много възможно да бъде по-тежко и сега, изисквайки по-голям брой пелени, евтини и добри, отколкото се препоръчва за неговата възраст.

В тази характерситика спада и елемент, който ще бъде анализиран за бебешки пелени,  или по друг начин казано- системата за закопчаване. То трябва да бъде висококачествено, да издържа на различните движения, които бебето прави и да избягва увреждането на кожата му в точките на контакт. Пелените с лепящи ленти пасват идеално, не рискуват да се отлепят и могат да бъдат залепени и отлепени няколко пъти. Ето защо те са още по-популярни, защото дори не рискуват да се отпуснат такива гащички, особено в случаите, когато мъникът е много активен и неспокоен.

памперсиМатериали

Трябва много внимателно да разгледате какви вещества могат да влязат в контакт с чувствителната кожа на бебето. Многократните пелени обикновено са изработени от естествени влакна: коноп, органичен памук или бамбук, без други добавени вещества. Тези, които вече се чудят къде да намерят текстилни памперси на добра цена, не трябва непременно да се придържат към идеята за пелена за многократна употреба. Еднократните са направени предимно от синтетични материали, като латекс, който е най-популярният от съединенията, използвани за пелени. Както е известно, техният състав включва и следните абсорбиращи вещества: абсорбиращ гел от полимерен тип, диоксин, трибутил-калай, натриев полиакрит и някои синтетични парфюми. Много от тях са безвредни за децата поради ниската им концентрация.

Тъй като вече имате достъп до цялата необходима информация и знаете тези мнения за най-добрите памперси, всичко, което трябва да направите, е да започнете да купувате евтини и добри пелени, оптимално адаптирани към нуждите на бебето ви. Тъй като времето е ценно, особено за новите родители, препоръчваме да закупите тези продукти онлайн. Ще бъдете освободени от пътуванията до магазина, памперсите са със същото качество и можете да се възползвате от някои намаления на цените, дори има възможност за връщане на пакета при условията, посочени при покупката.

памперсиКак да използвате памперси?

Може да изглежда просто, когато погледнете приятелката си, опитна майка, сменяте бебето си или когато неонатологичната сестра сменя новороденото ви за първи път, но когато е ваш ред да маневрирате, нещата може да ви се наложи да се усложнят изведнъж.

Премахване на мръсна пелена

Това е първата стъпка, която трябва да направите в това малко „приключение“, която скоро ще можете да преминете по всяко време на деня или нощта, дори със затворени очи. Препоръчваме ви да имате купа с топла вода и чиста кърпа или почистващи кърпички или пакет специални мокри кърпички за бебета. Също така ви съветваме да поставите детето на рибър – абсорбиращо одеяло – докато извършвате почистването, за да избегнете замърсяване на спалното бельо или покривалото на масата.

Започнете с отваряне на старата пелена, като поддържате краката на бебето поне докато разберете какво е съдържанието. Ако бебето има столче, не искате да стане още по-мръсно, когато се изправите. Използвайте влажни почистващи пелени или кърпички, за да почистите кожата на бебето. Ако съдържанието на пелената е по-обилно, може да се наложи да измиете бебето на мивката, за да му осигурите по-добра хигиена.

Изцедете мръсната пелена и я задръжте с тиксо и я подгответе за изхвърляне, след като цялата операция приключи. Не оставяйте бебето без надзор в леглото ви за миг и не сваляйте ръката си от него, ако е на масата за повиване. Дори има случаи на новородени, които са паднали от височина поради внезапно извиване на тялото.

памперсиПоставяне на новата пелена

Ако е избрана правилно за теглото и размера на бебето, новата пелена ще бъде леко притисната в кръста, така че да не се плъзга надолу, чрез фиксиране на двете странични лепящи ленти. Пелената не трябва да стяга бебето в областта на бедрата, ластиците трябва да са доста меки. В случай на по-дебели бебета, препоръчваме да изберете по-голям размер, ако забележите, че по кожата има червени следи.

Често е важно да позволите на кожата да се проветрява лесно, преди да фиксирате следващата пелена. Особено в горещия сезон, това действие предотвратява появата на дразнене на памперса и обрива на седалищните части. Бебетата с деликатна кожа могат да бъдат „лекувани“, като се нанесе тънък слой крем върху седалището, слой, който ще предотврати дехидратация и контакт на кожата с урина или изпражнения. Педиатрите препоръчват неутрални варианти, които не се абсорбират в кожата, като ланолин и обикновен вазелин, за непокътната кожа. Те също така ви предупреждават, че талкът е вреден за бебетата, които неизменно изсмукват малките му частици.

памперсиПравила за хигиена

Както преди, така и след смяна на памперса е важно да си измиете ръцете, поради причини, които са лесни за разбиране. Мръсната пелена ще бъде поставена в специалния контейнер, предназначен за тази цел, или в кошчето, евентуално поставено в торбичка, за да се намали до минимум разпространението на миризми.

Избягвайте колкото е възможно повече използването на мокри кърпички, които са напоени с всякакви химикали, които могат да се абсорбират през кожата или да предизвикат алергии. За всеки стол се препоръчва да се мие в мивката със сапун. В противен случай избърсването или измиването с обикновена вода е по-здравословно и абсолютно достатъчно.

пелени за бебета

Родителите отделят поне толкова време за подбора на първите пелени, колкото за избора на детско легло или дрехи за бебе, и това е напълно оправдано. За съжаление, в магазина често можем да оценим красотата на опаковката, а не реалния вид и със сигурност не „бойните“ качества на пелената. Какви са признаците на добри пелени за новородени?

Майките на бебетата, наред с други стоки, трябва да обърнат специално внимание на хигиенните продукти на децата. Купуването на памперси и специални шорти е сериозен елемент от семейните разходи, така че на въпроса за тяхното качество трябва да се подходи с най-голяма отговорност. В крайна сметка,  не само настроението на бебето, но и здравето му ще зависи от това колко комфортно ще се чувства детето. Грешен размер или модел, зле замислена система за фиксиране на продукта върху тялото, херметичен материал – всичко това може да предизвика дразнене на деликатната кожа на малкия човек.

За да избегнете неприятности при избора на полезно нещо, помислете не само за теглото на бебето, но и за височината, за изграждането, пола, вида на пелените, вида на абсорбента, наличието на допълнителни средства за защита от влага, срок на годност на продукта. Препоръчително е да се даде предимство на продукта на известни производители, които са се препоръчали надеждно на пазара. Той е сертифициран и получава положителни отзиви от родителите. Нашият рейтинг се основава на популярността на продуктите сред потребителите, представителство в търговските вериги. Надяваме се да сме ви помогнали да изберете най-подходящите памперси за вашето бебче!

Мнения за най-добрите памперси на пазара

Да бъдеш майка е работа на пълен работен ден и ако искате бебето ви да има винаги чиста и суха кожа, е необходимо да си купите най-добрите памперси. Въпреки това, предвид разнообразието от модели на пазара, изборът на подходящите памперси никак не е лесна задача.

В това ръководство сме ви запознали с всичко най-важно, което трябва да знаете при избора на бебешки пелени и памперси.

А за да ви улесним максимално, по-долу сме ви представили и някои от най-добрите предложения в областта, които със сигурност ще привлекат вниманието ви.

 

бебешки памперсиПрепоръчани модели памперси за вашето бебе:

1. Бебешки памперси Pampers Premium Care 5 Mega Box 

Бебешки памперси Pampers Premium Care 5 Mega Box Мненията за най-добрите памперси за еднократна употреба винаги са поставяли продуктите на Pampers на върха на качествените аксесоари. Моделите Premium Care са най-добрите пелени от Pampers, защото предлагат уникална комбинация от предимства.

Тези продукти са памперси за еднократна употреба, оборудвани с уникален слой Drymax, което ги прави най-тънките пелени Pampers. Комфортът на бебето се гарантира от мекия памукоподобен материал, от който са направени, а ефективността на усвояване е максимална.

Гъвкавите странични каишки помагат за предотвратяване на дразнене и осигуряват оптимално фиксиране, докато цялата пелена е импрегнирана с разтвор от алое вера, който предпазва и се грижи за кожата на бебето. Производителите ги препоръчват за деца с тегло между 11 и 25 Kg, а опаковката съдържа 88 пелени.

 

Предимства

 • Те позволяват повишен комфорт, като са много тънки, благодарение на слоя си Drymax.
 • Предпазват кожата на бебето, благодарение на лосион от алое вера.
 • Той се вписва оптимално въз основа на гъвкавите странични ленти.
 • Те могат да се носят от деца, независимо от възрастта им, в зависимост от теглото им.

Недостатъци

 • Като пелени за еднократна употреба, те трябва да се купуват периодично, след като пакетът бъде изчерпан.

купи сега


2. Памперси Pampers Active Baby 4 Maxi Mega Box

Памперси Pampers Active Baby 4 Maxi Mega Box Родителите, които се интересуват от най-добрите оферти за евтини памперси, ще бъдат приятно изненадани да открият пакета Active Baby 4 Maxi Mega Box.

Тези памперси за еднократна употреба използват микро-перлена технология, за да абсорбират и задържат до 30 пъти теглото си. Като оптимално изолират влагата и осигуряват на бебето необходимия му комфорт през целия ден.

Системата за закрепване с тънки и еластични странични ленти се настройва перфектно върху тялото, за удобно фиксиране. Подобно на повечето модели памперси Pampers, те са импрегнирани със защитен балсам за чувствителна кожа на бебетата. Пакетът съдържа 132 памперса и се препоръчва за деца с тегло между 7 и 14 Kg. Като бихме могли да кажем, че еикономичен пакет от евтини памперси Pampers.

 

Предимства

 • Пакетът е една от най-добрите оферти за евтини пелени на пазара.
 • Те са ефективни продукти, тъй като имат отлична абсорбираща способност, благодарение на слоя си с микро перли.
 • Предпазват кожата на бебето от дразнене, като е импрегнирана с балсам с алое вера.
 • Той се адаптира лесно към всеки тип тяло, благодарение на системата за закрепване на ластик.

Недостатъци

 • Пелените могат да се използват само за по-малки деца с тегло до 14 кг.

купи сега


3. Памперси Huggies Ultra Comfort Virtual Pack 4+

Памперси Huggies Ultra Comfort Virtual Pack 4+Този вариант на евтини и добри памперси от Huggies е подходящ за деца с тегло между 8 и 14 кг, като опаковката от 120 броя може да се използва почти 2 месеца, в зависимост от броя на бебешките пелени, сменяни ежедневно.

Говорим за един от най-абсорбиращите продукти на пазара, който се понася много добре дори от бебета с чувствителна кожа или с различни алергии, като по този начин ефективно предотвратява дразненето на пелените. Еластичната лента на талията, която осигурява здраво и удобно хващане, изобщо не притеснява мъника, въпреки многобройните му движения.

Отвътре Huggies използва технологията Dry Touch, която прави повърхността на пелената приятна и кадифена. Влагата се абсорбира за няколко секунди и течността се фиксира вътре, въпреки че кожата има възможност да диша през микропори. Специално декорирани с Мики и Мини маус, памперсите са предназначени за момичета, които лесно ще ги приемат.

 

Предимства

 • Пелени размер 4 – специално проектирани за деца от 8 до 14 кг.
 • Технологията Dry Touch ги прави едни от най-абсорбиращите памперси на пазара.
 • Затварянето на талията е много меко и удобно.
 • Специалният дизайн с анимационни герои е много ценен, както от бебетата, така и от родителите им.

Недостатъци

 • Трудно е да повярвате, че ще убедите детето да приеме други памперси.

купи сега


4. Памперси Huggies Elite Soft 3

Памперси Huggies Elite Soft 3 Вариант на качествени памперси за новородени е продуктът Huggies Elite Soft 3, специално проектиран да се справи със специален период от живота на бебето. Комбинацията от първокачествени материали, органичен памук отвън и мека абсорбираща повърхност отвътре, гарантира най-добрите резултати за пелени за новородени.

Благодарение на специалната структура, течните изпражнения, характерни за новородените, се абсорбират за няколко секунди от тези евтини пелени Huggies, така че кожата им да остава суха. Индикаторът за влажност променя цвета си, така че ще разберете веднага щом пелената се намокри. Вътрешният джоб е специално пригоден за предотвратяване на течове.

Материалите са снабдени с микропори, които позволяват на кожата да диша, предотвратявайки дразненето на пелените. Меките възглавници имат способността да създават истинска бариера между стола и кожата, предпазвайки я. Еластичните презрамки могат да бъдат прикрепени към всяка област на пелената, което позволява точното й регулиране.

 

Предимства

 • Пелени от първокласни естествени материали – хипоалергенни.
 • Много висока мощност на поглъщане – с индикатор за влажност.
 • Те са тънки, меки и удобни – лесни за носене.
 • Оборудвани са със специални конструкции, които предотвратяват течове.

Недостатъци

 • Цената е съизмерима с изброените качества, т.е. по-висока.

купи сега


5. Памперси Happy Junior 5

бебешки пелениДруг модел памперси, оценени от родителите за комфорта, предлаган на детето им, и за удобната цена на закупуване е Happy Junior 5. Най-важната иновация, която този продукт носи, толкова по-важна, тъй като е проектирана специално за по-големи деца. За една година – по-точно за тези от 12 – 15 кг – е системата Confort 360.

Той съчетава редица важни елементи като еластичната лента в кръста отзад и система за закрепване, представена от комбинация от ленти и лепило, което осигурява здрава и гъвкава фиксация за пълна свобода на движение.

Тези бебешки пелени позволяват на кожата да диша, което намалява риска от специфично дразнене. Слоят, който влиза в директен контакт с кожата на бебето, е направен от естествени елементи, които гарантират сухота. Сърцевината има  е с висока абсорбционна способност за избягване на нощни инциденти.

 

Предимства

 • Пелени размер 5 – за деца на възраст от 12 до 15 години.
 • Включват система Comfort 360 за твърд и еластичен захват.
 • Изработени са от материали, които позволяват на кожата да диша.
 • Сърцевината им е с висока абсорбираща способност – ефективна при задържане на влага.

Недостатъци

 • Потребителите твърдят, че моделът е по-малко гъвкав от другите на пазара.

купи сега


Памперси за бебета Pampers Pure Protection

Пелените Pampers Pure предлагат най-фината и деликатна защита, идеална за кожата на вашето бебе, изработени от първокласен памук, 0% парфюм, без хлорно избелване и латекс. Тъй като вашето бебе заслужава най-добрите грижи, пелените Pampers Pure са хипоалергенни и дерматологично тествани, предлагайки до 12 часа защита срещу влага. Благодарение на индикатора за влажност можете лесно да видите кога пелената на бебето ви трябва да бъде сменена. Пелените имат очарователни модели, които вие и вашето бебе ще харесате от пръв поглед.

0% парфюм, латекс*, хлорно избелване

Тъй като кожата на вашето бебе заслужава най-деликатната грижа, пелените Pampers Pure имат 0% парфюм, без хлорно избелване или латекс*.

Направени са от първокласен памук и меки фибри с растителен произход

Pampers Pure съдържат мек първокласен памук и фибри на растителна основа. Това е пелена, създадена за деликатната кожа на вашето бебе.

Дерматологично тествани

Проектирани са да бъдат нежни и да предпазват деликатната кожа на вашето бебе. Пелените Pampers Pure са дерматологично тествани.

До 12 часа защита срещу влагата

Защото бебето ви заслужава нежна грижа за кожата без компромис, Pampers Pure осигуряват до 12 часа защита срещу влагата.

Виждате кога трябва да смените пелената

Индикаторът за влага се оцветява в синьо при напълването на пелената, за да знаете кога е нужно да я смените. По-малко грижи за вас, повече удобство за вашето мъниче.

Очарователни картинки

Разработени са с разнообразие от очарователни картинки за всеки един размер.

купи сега


7. Памперси Pufies Sensitive, 2 Mini

Памперси Pufies Sensitive

Рufies sensitive са пелени с абсорбиращи каналчета за 3 пъти по-бързо попиване, развномерно разпределение на течността и защита от протичане до 12ч.

Тези памперси са меки като бебешки дрешки, като са създадени от меки материали за най-нежното докосване до бебешката кожа.

Те са доказано хипоалергенни с добавени екстракти от лайка и алое вера.

Всяка опаковка съдържа 2 сладки дизайна, които правят поставянето на памперса много по-лесно.

Рufies sensitive предоставят максимален комфорт за вашето бебе и пълна сигурност и спокойствие за вас.

купи сега


8. Памперси Huggies Little Swimmers

бебешки памперсиПелените за еднократна употреба Huggies Little Swimmers са предназначени за плуване в басейн или други подобни места.

Няма да се страхувате от неприятни изненади, докато детето ви се наслаждава на плуването.

Предпазват и не увеличават обема си във вода като създават максимален комфорт на бебето по време на плуване. Еластичните страни осигуряват комфорта на активните деца.

Предоставят изключително висока защита от протичане и сигурност по време на плуване.

Производителят е сред марките  № 1  в производството на памперси за плуване и  гарантира максимална защита за вашето мъниче.

Според проучване на пазара в областта на хигиенните артикули за бебета, проведено от Nielsen през 2019 г. в няколко страни в Европа, Близкия изток и Африка, 90% от майките се доверяват именно на този модел памперси за летния, морски сезон.

купи сега


9. Памперси за бебе Abena Abri Form XS2

памперси за бебетаПредставяме на вашето внимание еднократни памперси, които са подходящи и за момичета, и за момчета. Те са избор на много майки не само в България, но и по целия свят.

Техният размер е XS2. В опаковката ще намерите 32 бр. памперси, което ви е напълно достатъчно, за да задоволи месечните нужди на вашето малко бебче. Подарете максимална чистота и комфорт на вашия малък палавник, независимо къде се намирате.

Този модел памперси ви гарантира максимална сигурност от протичане и грижа за чувствителната кожа на вашето малко бебче.

купи сега


10. Бебешки памперси Бочко

Бебешки памперси Бочко

Бебешки пелени Бочко, Размер 4, MAXI, 7-18 кг, 30 бр

До първата си годинка, бебето ще премине динамично развитие и от неподвижно вързопче ще стане любопитен изследовател, успяващ да се докопа до неочаквани за теб „тайни“ места. Затова пелените Бочко са с анатомична форма с еластични бариери и имат еластични коланчета.

7 факта работят за това бебето да бъде на сухичко и меко с пелените Бочко:

1. Сигурни са. Имат суперабсорбиращо ядро, което попива нехомогенни течности.
2. Удобни са. Еластичните зони прилягат върху анатомията на бебето в различните възрасти.
3. Надеждни са. Еластичните бариери не позволяват протичане извън тях.
4. Свежи са. Система от дишащи микропори на повърхностния слой.
5. Нежни са. Меки като памук повърхности, разработени за деликатната бебешка кожа.
6. Безопасни са. Съставени са от сертифицирани материали. Не съдържат: лосион, парфюм, оцветители, фталати, латекс и талк.
7. Проверени са. Лабораторно изпитани, дерматологично и клинично тествани.

купи сега


11. Бебешки памперси Molfix jumbo 3

Бебешки памперси Molfix jumbo 3

Пропускащи въздух

Специалната пореста структура на външната повърхност на Molfix, пропуска въздух до кожата на бебето. Памучният састав предотвратява възникването на контактен дерматит.

Супер абсорбация

Супер абсорбиращият слой на Molfix, мигновенно попива течността и я задържа във вътрешността на пелената. Кожата на бебето Ви остава суха и здрава за дълго време.

Многократно залепващи се лепенки

Дори да се зацапат с крем, пудра и мазнина, залепващите се хоп-хоп лепенки на Molfix, могат многократно да се използват, без да са загубили от залепващите си свойства. Многократно залепващите се лепенки позволяват честото контролиране на бебето и надежното му повиване.

Непропускащи течността странични ленти

Копринената повърхност на непропускащите ленти нежно обгръщат крачетата на бебето и не пропускат течността.

Характеристики:
 • Памучни бебешки пелени, които са със суперабсорбиращ вътрешен слой Comfort Fix
 • Имат пропускаща въздух външна повърхност
 • Направени са с многократно залепващи се лепенки хоп-хоп
 • Непропускащи еластични ленти около краката и корема
 • Благодарение на специалния си състав, бебешките пелени Molfix предотвратяват появата на контактен дерматит

купи сега

 

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.