10 най-добри водоструйки

Върнете блясъка в дома си!

5/5 - (2 гласа)

Купуването на нови и качествени водоструйки може да бъде доста объркваща задача за всеки един от нас. Обикновено има няколко модела от всеки производител и те са с различни видове мотори и тайнствени числа, които обикновено означават, че допълнителните аксесоари или са включени в цената, или трябва да бъдат закупени отделно. Водоструйките идват в много различни форми и размери: от мънички уреди с къс маркуч до големи уреди с място за съхранение на почистващите аксесоари.

водоструйкиМнения за най-добрите водоструйки на пазара

За да изберете най-добрата водоструйка за вас си струва да отделите време да помислите какво точно ще почиствате, колко мръсно ще е то и колко често ще използвате уреда.

По този начин можете да намерите водоструйката, която има достатъчно мощ и правилните характеристики за дейността по почистването ви.

Имате ли нужда от машина за налягане, за да поддържате по-лесно личния си автомобил, велосипед, мотоциклет, градински алеи и други повърхности, често изложени на прах и кал? Започвайки с предлаганите технически характеристики и завършвайки с аксесоарите, включени в пакета, критериите, според които трябва да го оцените, са многобройни.

водоструйки онлайн

Какъв вид водоструйка трябва да си купите?

Начално ниво

Най-добра за: Почистване на малки площи от леко окаляна настилка, колела, малки автомобили и градински мебели.

Обикновено струват от 80 до 200 лева и обикновено са модели на собствени марки, които имат мотори с ниска мощност (1 200W до 1 600W), ниско водно налягане (по-малко от 90 бара) и ниска скорост на струята.

Те са разделени на малки ръчни уреди и големи модели в стил дрезина с ниски дръжки и малки колела. Дължините на маркучите варират от 3 метра, което е твърде късо за миене на кола, до 5 метра, което е адекватна дължина за почистване на кола. Някои евтини водоструйки идват с фиксирани дюзи, което не ви позволява да променяте водното налягане.

Предимства:

Евтини са, могат да се справят с леко почистване, лесни са за придвижване и някои от тях са лесни за съхранение.

Недостатъци:

Имат къси маркучи и ниска мощност, които могат да направят чистенето бавно и изморително. Тези машини често са с много шумни мотори и им липсва мощност да почистят закоравяла пръст, трева, мухъл и лишеи. Ланцетите и аксесоарите им може да са крехки. Удълженията за почистване на водоструйки обикновено не почистват добре. Имат лимитирано място за съхранение на кабели, маркуч и аксесоари. Съдържат пластмасови части и компоненти на помпата, които са податливи на увреждания от студ.

водоструйкиСредата на диапазона

Най-добри за: Почистване на градински павирани площи у дома, тераси и коли.

Обикновено струват от 200 до 400 лева и по принцип са по- висококачествени модели от собствена марка и по-евтини модели от премиум марка. Така че ще намерите объркващ диапазон от мощни, но елементарни, модели от марки за градински уреди като Stihl или Nilfisk, модели на Karcher, Bosch или Vax със средно силно захранване и някои аксесоари. А също и модели със силно захранване и много аксесоари от Qualcast и Mac Allister.

Очаквайте мотор със средно-силно захранване ( от 1 600W до 2 000W) и средна скорост на струята. Повечето уреди са малко по-тежки, имат по-големи колела и място за съхранение на аксесоари. Някои може дори да са с макара за маркуча. Маркучите обикновено са 5 или 6 метра.

Предимства:

Имат добри способности за почистване, често са бързи и са лесни за употреба. Маркучите с добра дължина често са съчетани с множество други полезни аксесоари.

Недостатъци:

Често се продават в комплект с различни други аксесоари, така че може да е трудно да решите кой модел ще ви върши най-добра работа.

Някои от моделите са с доста шумни мотори. Може да им липсва мощност за почистване на най-силно засъхналата пръст, трева, мухъл и лишеи. Имат сравнително добро място за съхранение на аксесоари, но са малко по-големи и съхраняването им няма да е лесно.

домашни водоструйкиПремиум модели

Най-добри за: Почистване на големи павирани площи, замърсени 4х4, търговски превозни средства и каравани.

Обикновено струват около 300 до 800 лева и повечето са изработени от добре познати марки за производство на различни уреди, като Karcher, Bosch, Nilfisk и Stihl. Те са полупрофесионални модели с мотори с висока мощност ( от 1 800W до 2 000W), силно водно налягане ( от 130 бара до 150 бара) и силна скорост на струята. Тези уреди по принцип са много големи и тежки за употреба, поради моторите със силно захранване и помпите, които съдържат. Те използват по-издръжливи алуминиеви помпи и индукционни мотори, отколкото евтините модели.

Имат големи колела, телескопични дръжки, множество ланцети и мощни аксесоари за почистване. Тези характеристики са често срещани при премиум моделите.

Предимства:

Имат отлична способност за почистване. Както и дълги маркучи, висока мощност и скорост на струята. Често са с по-тих мотор. Разполагат с място за съхранение за маркучи, кабели и аксесоари.

Недостатъци:

Вероятно са прекалено мощни за множество домашни почистващи дейности, така че трябва да знаете как да ги използвате правилно, за да избегнете повреждане на повърхностите си. Те са скъпи, големи и тежки – може да ви е трудно да ги движите.

Ръководство на купувача

Миячката под налягане /водоструйката/ е много полезно устройство за почистване, особено когато живеете в къща. С нейна помощ можете да почиствате големи предмети или сложни повърхности, с висока степен на замърсяване, без усилие и само за няколко минути. С такова устройство можете също да почиствате настилки, градински мебели, стени, интериора на гаража и дори автомобила и с водоструйка Stern можете лесно да инсталирате и поддържате дори външните плочки пред къщата. Някои ще го смятат за еквивалент на ротационен моп за интериора на къщата или станция за гладене на спално бельо, точно защото предлага възможност за бързо и ефективно използване.

За да намерите най-добрата машина за измиване под налягане, се нуждаете от обща информация за този продукт. По-долу ви предлагаме списък с най-важните характеристики на устройството, посочено като основна тема в тази статия.

водоструйкиУпотреба

Най -добрите почистващи машини под налягане са перфектните устройства за премахване на мръсотията, която обикновено се отлага върху предмети, използвани особено извън къщата. Велосипеди, автомобили, градински мебели, тераси или гаражни врати ще бъдат подложени на непрекъснат процес на замърсяване поради времето, човешката дейност и времето.

Прахът и калта могат да бъдат трудни за премахване ръчно, поради което някои производители са разработили инструмент за вода под налягане за бързо и лесно отстраняване на всякакви замърсявания. Начинът и целта, за които искате да използвате водоструйката, пряко влияе върху характеристиките, които трябва да следвате и търсите.

Тъй като е по-трудно да се намери на пазара, най-лесният начин е да си купите водоструйка под налягане от Интернет. Тук имате голямо разнообразие от продукти и оферти, а отстъпките и промоциите със сигурност ще ви убедят да улесните работата си извън къщата с такава машина за налягане на добра, не много скъпа цена.

водоструйкиНалягане

Тези миячи под високо налягане, на добри цени, генерират между 100бара и 150 бара, където единицата за измерване на налягането на водата е барът. За деликатно почистване ще изберете между 100bar и 105bar, а за трудни замърсявания са ви необходими поне 130bar до 140bar. Водата под налягане действа като груба сила, която позволява почистването на повърхностите.

Колкото по-силно е налягането, толкова по-лесно ще бъде почистването и на най-трудните отлагания, дори върху грапави повърхности. В същото време трябва да обърнете внимание какви повърхности планирате да почистите. Високото водно налягане, генерирано от почистващата машина, може да деформира или дори да повреди някои повърхности от пластмаса, картон или лист или да обели боята.

водоструйкиАксесоари

Най-добрият уред за почистване под налягане трябва да съдържа поне един от тези аксесоари: подови четки и дюзи, канализационен дренаж и канали, комплект за пясъкоструене за фасади, покриви и тераси, специфични препарати за почистване под налягане. Ако закупената почистваща машина не съдържа много аксесоари, препоръчително е да закупите още няколко в допълнение към основния комплект. По този начин ще можете да почистите всичко извън къщата, без много усилия, като използвате почистващи препарати под налягане, евтини и добри.

Дюза и пистолет

Дюзата ви позволява да модулирате начина, по който почиствате повърхностите, предлагайки различни форми на водната струя: плоска и въртяща се. Повечето водоструки под налягане предлагат плоска струя, но тук формата на струята не се настройва много. Ако искате повече контрол, изберете въртяща се дюза, с която можете да регулирате формата на струята. Можете да почиствате плочки, павета, камъни или бетон и дори да отлепяте олющената боя от определени фасади, според информация и мнения за най-добрите почистващи водоструйки под налягане.

водоструйкиТехнически подробности

Важно е да знаете материалите, от които са направени машините за измиване под налягане, евтини и добри. Качественият модел има корпус на помпата, изработен от месинг и керамично бутало. Тези два материала имат много висока устойчивост и могат да се използват интензивно без големи проблеми, като са устойчиви на окисляване и детергент.

Винаги има нещо за почистване, подреждане или изработка около къщата. Поради това хората, които живеят в къща с двор, трябва да намерят водоструйки под налягане, точно както моторен трион или ножица за дървета не могат да се пропуснат, когато имате градина.  Както компресора Air е от съществено значение при боядисване или като безжична алармена система е задължителна, ако често напускате дома си. Но след като сте решили модела, който ще закупите, всичко, което трябва да направите, е да му се насладите максимално и за да се случи това, е важно да разполагате с информацията, необходима за доброто използване и поддръжка на водоструйката под налягане.

Не е ли хубаво, когато имате много неща за миене, да знаете, че съществува уред като водоструйката, който лесно и ефикасно премахва мръсотията от големи и релефни повърхности?

Без да има нужда от търкане, силни препарати или друг вид способи за премахване, водоструйката под налягане е един най-добрите начини за почистване на голямо разнообразие от повърхности.

водоструйки

Какви са ползите от употребата на водоструйки?

Не е случайно, че в металургичната индустрия се използва вода под налягане за рязане на прецизни части от дебела стомана – водата има невероятна сила и при високо налягане променя свойствата си. От мека и променлива тя се превръща в инструмент с лазерна точност, който може да пререже дори най-дебелите парчета.

На този принцип работят и повечето водоструйки, като количеството на компресията на водата зависи от техническите показатели на вашата покупка. Ако имате нужда от машина, която може да изстрелва вода на големи височини, то ще ви е нужен модел с по-високи технически показатели. Ако пък ви трябва машина за домашна употреба, то електрическите биха ви свършили прекрасна работа.

1. Електрически водоструйки

Електрическите водоструйки използват подаден от общата електропреносна мрежа ток, за да компресират водата и да я поставят под налягане. Това изисква достъп до самата мрежа чрез кабел или удължител, което за домашни условия е напълно достатъчно – става за миене на прозорци, коли, килими, пътеки и всякакъв вид повърхности.

Електрическите модели са най-достъпни като цена, и идват в най-различни размери и технически показатели, за това ви позволяват да избирате от множество приставки и дължини на маркучи. Ако целите ви са професионални или имате редовната нужда от по-мобилни опции, то има електрически машини, които ви позволяват по-голяма мобилност – всичко е въпрос на лична преценка.

водоструйки2. Акумулаторни водоструйки

Това е сравнително нововъведение в света на водоструйните машини, като те пак работят на същият принцип като електрическите или бензиновите. Като предимството тук, е че не е нужно да влачите кабел. Добавената подвижност от такъв вид машина също така предоставя достатъчно мобилност за миене на къщи или фасади на голяма височина.

Единият недостатък тук, е че се разчита на ограничено количество енергия от батериите, въпреки, че скорошните развития в тази насока значително са увеличили ефикасността на батериите. За това ако търсите лек, лесен за ползване и поддръжка подход за миене, този вид водоструйка е точно за вас.

водоструйки3. Бензинови водоструйки

От много сайтове разбираме, че има и такива от вас, които имат нужда от всичката енергия и сила, за да се справят с голям проект. Този вид водоструйки са подходящи за професионална употреба, тъй като предоставят най-голямото количество напрежение, с по-дълготраен стълб на водата и то за по дълго време.

Те най-често идват със собствена шейна, която позволява лесното транспортиране на генератора – разполагат с отделен вход за вода, както и филтрационна система за пречистване.

Водата преминаваща през помпата, излиза от маркуча със значително по-голяма скорост, отколкото при другите видове машини за вода – за това са изключително подходящи за миене на големи пространства и труднодостъпни места.

 

водоструйки

Водоструйката е полезна машина с куп различни приложения. С нея може да почистите ефективно и бързо личния ви автомобил, алеята пред къщата, стълбища, верандата и др. Професионалните модели са подходящи за поддръжка на чистотата в големи обекти и почистване на различен тип машини и оборудване, използвани в строителството и индустрията.

Доказала се е като начин за справяне с различни степени на замърсяване. На пазара се предлагат множество варианти водоструйки, разработени за домашна, полупрофесионална или професионална употреба. Ако можем да посочим две ключови характеристики, които са от съществено значение при избора на правилната водоструйна машина, това са дебитът и налягането.

Ако например искате водоструйка, която ще използвате за приложение като измиване на личния ви автомобил или стените на къщата, то тогава имате нужда от водоструен апарат с по-малка мощ. Той ще ви влезе в употреба и за почистване на улуци и канали.

Някои водоструйкиразполагат с резервоар, в който можете да сложите почистващ препарат. Така почистването ще бъде още по-ефективно. За по-тежки и амбициозни приложения, като отстраняване на боя от огради или стени, както и премахване на мухъл, ще ви бъде необходима водоструйка с по-висока мощност. Надяваме се да сме успели да ви насочим в избора ви и да се спрете на най-подходящия модел водоструйки за вас.

водоструйки

Препоръчани модели водоструйки за вас:

1. Водоструйки Karcher HD 5/15 C Plus

Водоструйки Karcher HD 5/15 C Plus Karcher HD 5/15 C Plus е професионално устройство, предназначено за тези, които се нуждаят от помощ за почистване на оборудване и повърхности, често и интензивно изложени на замърсявания.  Като например селскостопанска техника, горско стопанство, бетонни алеи или плочи, цокли и др. Той осигурява налягане до 200 бара (150 бара на вентилационната тръба и 175 бара на въртящата се тръба) и работи с мощност от 2800W.

Дизайнът отчита всички видове работи и позволява използването както хоризонтално, така и вертикално. Включва колела за лесно придвижване по земята и дръжка за дни, когато транспортът изисква повдигане. Маркучът под налягане е с дължина 10м. Той е достатъчно дълъг, за да не срещне проблеми по време на употреба, а тръбата за пръскане е 840 мм.

Това е една от тези миячи под налягане, получени заедно с дюза за груба мръсотия и тройна, за работа при 0, 25 и 45 градуса. Той не включва пистолет за активна пяна или шампоан, полезен при поддръжката на автомобила, но можете да го закупите отделно, ако смятате, че ще ви е нужен.

Предимства

 • Разполага с 10м дълъг маркуч за повишена мобилност.
 • Лесно премахва замърсяванията, поради натиска си до 200 бара.
 • Доставя се заедно с тройната дюза и дюзата за груба мръсотия.
 • Тръбата му е с дължина 8,4 м и позволява прецизна ориентация на струята.

Недостатъци

 • Ако искате да го използвате за професионално почистване на автомобила, ще трябва да си закупите отделно и глава от пистолет и пяна.

купи сега


2. Водоструйки Karcher K5 Full Premium Full Control

Водоструйки Karcher K5 Full Premium Full ControlС мощност от 2100W (непрекъсната връзка към мрежата), налягане на пране до 145 бара и струя от 500 л / час, Karcher K5 Full Premium Full Control може да почисти почти всякаква повърхност. От прах върху градинските мебели или от автомобила или велосипед, до натрупаната мръсотия по пода, плочки, бетонни плочи, огради и дори килими. Той покрива порция от 40 кв. М. И дори можете да премахнете упоритите отлагания (маслени петна, екскременти и др.). Всичко това е възможно благодарение на достигнатата максимална температура от 40 градуса.

Оборудван е с пистолет плюс 8-милиметров маркуч и опора за него (за лесно боравене), заедно с въртящ се пистолет. Той също така включва воден филтър и потребителите, които вече са го закупили, са доволни от надеждността на устройството. На LED дисплея, прикрепен под ръка, на пистолета, можете да проверите и регулирате нивото на налягане, можете да изберете да измиете със силна струя или вода с препарат. А промяната между двете опции е незабавна, без допълнителна операция от ваша страна. За съжаление, някои купувачи споменават, че отделената пяна не е от най-плътните.

Дръжката е телескопична и изработена от алуминий, за удобна подредба в зависимост от потребителя 13,1 кг от устройството.

Предимства

 • Ефективно премахва всякакъв вид замърсявания, благодарение на налягането, водния поток и високата температура (145 бара, 500 л / час и 40 градуса по Целзий).
 • Можете да го приспособите към много повърхности и ъгли, с тръба и пистолет с 8м маркуч.
 • Той има много функции, които осигуряват ергономичност (колела, барабан за маркуч, опора за крака на потребителя и т.н.).
 • Доставя се напълно безплатно, заедно с 24-месечна гаранция.

Недостатъци

 • Някои потребители се оплакват, че направената пяна не е толкова пухкава, колкото от професионалните машини.

купи сега


Водоструйки Karcher K 2 CompactТърсите ли най-добрите водоструйки под налягане? Е, тогава Karcher K 2 Compact ще се окаже истинска изненада за вас. Компактен и мощен, продуктът принадлежи към категорията електрически почистващи препарати и предлага максимално налягане от 110 бара, с обща мощност от 1400 W.  А това означава, че е предназначен за битови нужди, т.е. за миене на алеи, автомобили и прозорци.

Други показатели за ефективността на уреда са водният поток (360 l / h) и аксесоарите, които го придружават, като: копчето Roto-Power, копчето Vario-Jet-Fan и пистолетът за миене. Благодарение на тях ще може да се почиства, освен настилката от двора, и автомобила, градинските мебели и друго оборудване на открито.

Освен това устройството е оборудвано с воден филтър, чиято роля е да предпазва елементите на почистващия препарат от варовик във водата. Той не тежи много (4 кг), така че благодарение на ергономичната дръжка и ниското тегло, устройството е лесно за използване и лесно за транспортиране.

Предимства

 • Има воден филтър, който предпазва помпата от прах.
 • Включва и интегриран механизъм за почистване.
 • Доставеният маркуч е с дължина 4 м, за по-добро боравене с него.
 • Оборудван е с въртяща се дюза за отстраняване на трайни замърсявания.

 Недостатъци

 • Той не се възползва от автоматичния предпазен клапан в случай на прегряване.

купи сега


4. Водоструйки Makita HW102

Водоструйки Makita HW102Ако сте планирали да притежавате професионално оборудване, тогава няма да съжалявате, когато изберете тази машина с дюзата за налягане, предлагана от Makita. За да се гарантира дълготрайна производителност и имплицитна издръжливост, частта интегрира 1300W мотор, което му позволява да работи с налягане от 70bar до 100bar.

Имайки умерени стойности при работното налягане, артикулът се препоръчва особено за почистване на тераси, градини или дори за измиване на автомобили, тъй като при минимални стъпки няма да повлияе на тялото им. Той се захранва на 230W и приема работа с топла вода до 40 градуса по Целзий или с почистващи химикали, като предлага отделен резервоар за тази цел.

Потокът на водата, използвана в струята, ще достигне скорост от 6 литра в минута, позволявайки умерен разход на вода, ако не се използва постоянно, и доказана ефективност. За ергономичност в употреба, продуктът включва прибираща се дръжка, колела, ходова система за маркучи, специален джоб за тръби и тежи само 5,80 кг. Изпълненията, оптималното съотношение качество-цена и репутацията на производителя в областта на моторизираните инструменти ни убедиха да предложим на това устройство заслужено място в горната част.

Предимства

 • Работи ефективно и е траен продукт, с мощен 1300W мотор.
 • Той предлага работно налягане от 70bar до 100bar, което означава, че е подходящ артикул за по-лесна работа, като машини за почистване.
 • Включва отделен резервоар за перилни препарати и други химикали, в случай че нещо подобно трябва да се почисти.
 • Има ергономична конструкция, с тръба, транспортна дръжка и колела.

Недостатъци

 • Консумацията на вода на час може да бъде относително висока, достигайки 360л.

Водоструйки Steinhaus PRO-HPC15Водоструйката е предназначена да улесни измиването на големи повърхности, особено ако живеете в къщa.

Без много усилия можете да почистите големи предмети или много замърсени повърхности само за няколко минути. Водоструйката почиства тротоари, градинско обзавеждане, стени и не на последно място автомобили. Тя е част от новото поколение водоструйки, за успешно отстраняване на много видове замърсявания. Като например  прах, отломки, мухъл, мъх или кал. Двигателят с мощност от 1500W позволява лесно справяне с всички задачи.

– Максималното налягане от 120 bar е идеално за ефективно отстраняване на мръсотията от всякакви повърхности за кратко време;

– Има компактен дизайн;

– Има алуминиева помпа;

– Предалага система за дозиране на детергент;

– Включва и държачи за маркуч и пистолет;

– Предлага ви лесна работа благодарение на бързото свързване на аксесоари;

Комплектът включва

– Маркуч с дължина от 5 м;

– Резервоар за препарат;

– Прът Multi-Jet;

купи сега


6. Водоструйки Bosch Easy Aquatak 110

Водоструйки Bosch Easy Aquatak 110Представяме ви компактен уред, който осигурява ефективно, бързо и лесно почистване. Водоструйката разполага с високоефективна моторна помпа.
Компактна е, преносима, с широка основа за допълнителна стабилност и съхранение на всички аксесоари.
Разполага с лесни за монтиране принадлежности за бързо сглобяване.
Включва въртящи се дюзи с променлива мощност за дълбоко почистване.
Дюзата за почистване с високо налягане намалява времето за почистване чрез бързо нанасяне на сапуна. Тя е готова за употреба след изваждане от кутията.

Този уред ви прелага

-мрежово захранване;

-функция за автоматично стартиране;

-Дюза за високо налягане;

-Воден филтър;

-Прът и пистолет за високо налягане Bosch;

-Маркуч за високо налягане с дължина от 3м;

-Регулируема дюза с пулверизация;

– в цвят зелено и черно;

– мощност на мотора от 1300 W;

-ниво на шум от 96 dB

купи сега


7. Водоструйки Skil

Водоструйки Skil

Представяме на вашето внимание мощна водоструйка с изцяло алуминиева помпа.

Водоструйката SKIL 0761 има мощен 1400 W мотор и изцяло алуминиева помпа, която може да достигне максимално налягане 105 bar. Това прави инструмента идеален за почистване на вътрешен двор, инструменти, превозни средства и градински мебели. Можете да регулирате настройката на пръскане на водоструйката SKIL 0761, в зависимост от задачата. Благодарение на удобната „Easy Storage“ конструкция на SKIL можете бързо, лесно и подредено да съхраните водоструйката след използване. Водоструйката се доставя с връзка за градински маркуч и бутилка почистващ препарат.

•  Издръжлива е, здрава и създадена за натоварване;

Оборудвана с изцяло алуминиева помпа, водоструйката SKIL 0761 е издръжлив и здрав инструмент, който е надежден през целия период на експлоатация. Можете да достигнете навсякъде с дългите по 5 m маркуч и захранващ кабел, което Ви осигурява свобода на работа не по-малко от 11 m. Със сигурност ще завършите задачите по почистване лесно с тази водоструйка.

•  Изключителна производителност

Не се заблуждавайте от компактния вид на водоструйката SKIL 0761 – нейните здрави приспособления показват, че е готова за трудна работа по почистване. В зависимост от задачата Ви можете да регулирате настройката на пръскане от тясна струя до широко пръскане. С максимален дебит от 370 l / h този инструмент е идеално подходящ за всички видове задачи с почистване на открито.

Опаковката съдържа

• Пистолетна ръкохватка с дюза;
• Бутилка почистващ препарат;
• Станция „EASY STORAGE (ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ)“;
• Връзка за градински маркуч;

купи сега


8. Водоструйки NILFISK C 120.7-6 X-TRA

Водоструйки NILFISK C 120.7-6 X-TRA

Водоструйка C 120.7-6 EU се предлага фабрично с надеждна метална помпа за високо налягане. Това осигурява много по-продължителен режим на работа и дълъг живот на машината. Термичната защита и автоматичната старт-стоп система помагат за голямата издъжливост на модела. Благодарение на тези системи, дори и при по-интензивни почиствания се предпазват основните компоненти – помпа и мотор. Този модел водоструйка на NILFISK предлага несравнимо по-голям дебит на водата от конкурентите си – 440 l / h, което е най-важният показател за бързото отмиване на всякакви замърсявания. Дебитът на водата е количеството вода, което излиза от машината за единица време. Може да се подава топла входяща вода до 40°C.

В комплекта на моделът стандартно са включени
 • водна дюза;
 • ротационна дюза;
 • съд за препарат, който се монтира на струйника.

Всички дюзи, накрайници и опционални аксесоари са поставят лесно, с „клик“ система на струйника, без необходимост от завиване или допълнителни инструменти. Стандартно в окомплектовката е включена и игла за отпушване на дюзите при запушване. Опционално се предлагат много аксесоари, накрайници и системи за допълване на основните функции на водоструйката. Предлага се в син цвят.

Съдържание на пакета
 • 1 x Бутилка за препарат;
 • 1 x Пистолет с бърза връзка;
 • 1 x Mаркуч за високо налягане;
 • 1 x Tурбо дюза;
 • 1 x Регулируема дюза;
 • 1 x Вграден филтър за вода.

купи сега


9. Водоструйки LAVOR ONE EXTRA 135bar

Водоструйки LAVOR ONE EXTRA 135bar

 

Това е водоструйка с максимално налягане от 135 bar. Има три бутала и алуминиева глава с вграден by-pass клапан. Тя е оборудвана и със система за автоматично спиране. Пакетът включва съоръжение за съхранение на аксесоари. Тя е количка с ергономична дръжка, осигуряваща отлична подвижност. За вашетп удобство има и държач за маркучи, както и пистолет с бърза връзка.

Тази водоструйка има сонда с двойна дюза, ротационна четка и фиксирана четка. Включва автоматично изключване Бутон ON/OFF и автоматичен предпазен клапан. Предлага се на пазара в цвят жълт/ черен.

Съдържание на пакета
 • 1 x Четка;
 • 1 х Водоструйка;
 • 1 x Пистолет с бърза връзка;
 • 1 x Mаркуч за високо налягане;
 • 1 x Tурбо дюза;
 • 1 x Почистващ накрайник;

купи сега


10. Водоструйки Steinhaus, PRO-HPC14X

 

Водоструйка Steinhaus, PRO-HPC14X

Тази водоструйка е с мрежово захранване и мощност от 1400 W.

Можете да я намерите на пазара в цвят черен или червен.

Съдържание на пакета
 • 1 х Дръжка;
 • 1 х Водоструйка;
 • 1 х Резервоар за препарат;
 • 1 x Почистващ пистолет ;
 • 1 x Прът Multi-Jet

Към пакета ще намерите и  кабел с дължина 5м, както  и 5м маркуч.

Тази водоструйка има общо тегло от 5,4кг.

Можете да я използвате както за почистване в къщата ви, така и отвън.

 купи сега

 

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.