Домакински роботи прахосмукачки iLIFE

5/5 - (1 глас)

„ILIFE“ е комбинация от главна буква „i“ и думата „LIFE“, която отразява стремежа към по-добър живот.
В продължение на години техните домакински роботи прахосмукачки са помогнали на милиони семейства по целия свят да създадат чиста домашна среда.
Като водещ световен производител на прахосмукачки за роботи, iLife продължават техните изследвания в областта на технологиите за почистване на роботи,
разработване на продукти, които правят домашното почистване още по-лесно и по-ефективно.

ILIFE е сред водещите световни производители на интелигентна почистваща техника. С центрове за научноизследователска и развойна дейност в SHENZHEN и HONGKONG и широкомащабни производствени бази в SHENZHEN и DONGGUAN, те притежаващ множество патентни технологии и да извършват дейността си в Азия, Европа, Америка и над 30 държави по света.

Защо да прекарате часове в почистване на пода?

Вакуумните роботи прахосмукачки са тук, за да почистят вашия дом за вас, дори когато не сте там. Звучи доста добре, нали?

Днешните усъвършенствани прахосмукачки за роботи означават, че никога няма да повдигате пръст, за да почистите пода, освен когато е време да изпразните контейнера.
Вакуумните роботи не отлагат и не се отегчават и повечето хора, които ги притежават, са щастливи, че поддържат подовете си подредени през цялото време с почти никакви усилия.

Дали роботите прахосмукачки наистина работят?

Да, те действително работят. Те не са просто играчки или новости.  Ако нямате достатъчно време или просто мразите прахосмукачката, роботът вероятно ще улесни живота ви. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете старт, а роботът свършва останалото. Не е нужно да поставяте нищо. Най-добрите роботи работят добре на повечето видове подови настилки във всеки етаж и могат да „погълнат“ почти всякакъв вид отпадъци.

Новите собственици на роботи обикновено са изненадани от това колко боклуци тези неща вземат от пода. „Моят домакински робот прахосмукачка iLIFE се напълва изцяло в моя малък апартамент всеки ден“. „Не знам как е възможно.“ Резултатите са впечатляващи, гарантирани и определено си струва инвестицията.

1. Дали роботът ще повреди мебелите?

Не, роботът е оборудван с инфрачервени сензори и броня, които заедно служат като предотвратяване на сблъсъци с предмети.

2. Мога ли да поставя почистващи препарати в резервоара за вода?

Не се препоръчва използването на почистващи препарати. Остатъците от почистващи препарати могат да блокират изходите на резервоара, като деактивират функцията за почистване на робота.

3. Дали роботът ще остави драскотини на пода?

Не. Колелата са покрити с мека гума, за да се предотвратят драскотини.

4. Дали роботът автоматично се презарежда?

Да, роботът ще резервира достатъчно енергия в батерията, за да се върне в базата за зареждане.

5. Може ли роботът да почисти вода в кухнята или банята?

Роботът не трябва да се използва на мокър под. Изсмукването на течности ще повреди робота.

6. Може ли роботът да почисти помещенията под мебелите?

Роботът може да премине през тесни пролуки, които не са по-ниски от собствената му височина.

7. Опасно ли е да докосвате зареждащите щифтове на робота?

Не. Максималните изходни напрежения на робота и базовата станция за зареждане са в рамките на границата на безопасен ток за човешки контакт.

8. Защо роботът не се почиства около базовата станция за зареждане?

Това е конфигурация по подразбиране, за да не се стига до робота да се разбие в основата за зареждане, което може да наруши цикъла на презареждане.

9. Какви части от робота трябва да се подменят редовно?

Странични четки, високопроизводителен филтър и кърпа за парцал.

10. Дали роботът ще засегне моите домашни любимци?

Роботът е доста тих, докато работи и няма да издава звуци.

прахосмукачни ilife - домакински роботи

Продукти iLIFE – домашни прахосмукачки и роботи

Широка гама от продукти предлага iLife. Няколко поколения роботи за почистване на дома са на разположение. Също така има многообразие от модели за различни повърхности и различни класове. Важно е да сте наясно с търсените от вас функционалности за да може да изберете най-добрия и удачен модел спрямо нуждите ви. Ние сме подготвили класация с топ предложенията на iLife за 2019. Така стартираме с:

 1. ILIFE V7s Plus домакински робот прахосмукачка, самозареждаща с моп за дървен под

  Домакински робот iLife 7S PlusДомакински робот iLIfe 7S Plus

 • Функции: прахосмукачка и моп
 • Отдалечен контрол
 • Дължина на кабела: 2 метра
 • Зарежда се за 3 часа
 • Автоматично се презарежда
 • Подходящ за площ от около 120-180 кв. метра
 • Живот  на батериаята – между 2 и 2 часа и 30 минути

Модел 7s plus е умен домашен робот, хибрид между прахосмукачка и моп. Подходящ е за големи помещения с големия и няколко стаи. Уреда е хибриден с прахосмукачка за прах и прахови частици и моп с михрофибър за петна. Има 300 мл. резервоар за вода. По-голям робот от предходната версия 7s и по-ефективен, особено за големи пространства. Продукта е с 12 месечна гаранция от iLife.

Важно! Продукта е наличен в Испания. Може да го поръчаш от там и ще си спестиш вноса на митницата в България. Има редица сайтове, които предлагат доставка от Испания до България на супер цени!

2. ILIFE V5s Pro интелигентна домашна прахосмукачка робот

Домашна прахосмукачка робот iLife 5S PlusДомашна прахосмукачка iLife 5S Plus

 • Функции: прахосмукачка и моп
 • Живот на батерията: 1 час и 20 мин. до 1 час и 40 мин.
 • Безжична
 • Отдалечен контрол
 • Автоматично се презарежда
 • Две опции за шум на работа
 • 300 мл. капацитет на коша за боклук

Домашен робот прахосмукачка iLife

Един домашен робот с две опции за чистене. Моделът е хибриден, позволява работа като прахосмукачка и като моп за почистване на петна. Батерията е качествена 2600 mAh литиево-йонна помагаща на уреда да покрие по-големи пространства.

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.