13 най-добри електрически четки за коса

Постигни перфектната прическа в домашни условия

5/5 - (4 гласа)

В продължение на години фризьорите създават обем с помощта на четка и сешоар, но сега можете да постигнете абсолютно същия ефект само с един тип уреди – електрически четки за коса. Лесно и удобно у дома можете да придадете на косата си желаната плътност и тя да изглежда като направена от професионалист.
Благодарение на комбинацията от четка и сешоар в един уред, перфектната прическа винаги е гарантирана. Електрическата четка за кoса би била подходяща за всяка жена, която иска бързо и удобно, в домашни условия, да постигне мечтания обем или да оформи леки къдрици.
Марките предлагат все по-усъвършенствани и удобни уреди, които да ни помогнат в ежедневието, да ни спестят време, но и да запазят красотата и мекотата на косата ни.

Направихме списък с няколко предложения за електрически четки за коса. Можете да разгледате и да сравните това, което се предлага на пазара, за да прецените дали имате нужда от този уред и какви биха били ползите от него за вас. Също така можете да изберете най-практичния уред за вас, който да постига желаните резултати.

електрически четки за косаКак да изберем най-добрата електрическа  четка за коса за нас?

Ръководство на купувача

Ежедневно разглеждаме разнообразни и интересни прически и визии, предназначени да формират определен тип визуална култура, към чиито стандарти се стремим, но не винаги дадена прическа, която си направим, е в съответствие с очакванията ни. Хората, занимаващи се с външен вид и лични грижи, могат да имат затруднения, когато имат сложна работа по отношение на правилното оформяне на косата. И ако ежедневното посещение на фризьорски салон е изключително трудно постижимо за вас, по-добро решение би било да се опитате да получите същите резултати у дома и за по-кратко време.

Поради тези причини професионалистите и специалистите по фризьорство излязоха с решението на електрическата четка за коса. Това устройство има за цел да добави обем и текстура към фината коса, предимство, което обикновената четка не може да предложи. Също така, електрическата четка за коса може да се използва лесно и може да направи чудеса за по-малко от 20 минути. Тя може да се използва и за изправяне на косата, а ефектите са зрелищни всеки път. Ако сте един от потенциалните потребители на такова устройство, препоръчително е да потърсите най-добрите електрически четки за коса според редица аспекти, които няма да ви позволят да сгрешите при правилния избор.

електрически четки за косаТип

Електрическата четка за коса може да попадне в една от следните категории: хромирани модели, керамични изделия и турмалинови части. Видът на покритието е важен критерий за избор на евтина и добра ротационна четка и ще анализираме предимно електрическите ротационни четки, а не ръчните. Електрическата ротационна четка е основно сешоар, към който е прикрепена действителната цилиндрична четка. Този дизайн позволява на потребителя да постигне желаните резултати за много кратък период от време, защото косата е суха и едновременно с това добре оформена. Препоръчваме ви да избягвате хромирани модели, дори и да са сред най-евтините варианти, и вместо това да използвате една от следните опции:

Керамични електрически четки за коса

Те са добър избор, ако предпочитате обем пред прическа. Тези варианти са малко по-скъпи, но дават ясно подобрена ефективност: бързо се загряват и лесно се плъзгат през косата, без да я разделят. В същото време устройствата имат предимството да излъчват отрицателно заредени йони, които намаляват гънките и подобряват текстурата на косъма, като го модерират и впоследствие предотвратяват наелектризирането му, придавайки му компактна форма. Косата става по-ярка и по-оптимално изгладена, но запазва и обема си.

Ротационни турмалинови четки за коса

Те ще бъдат идеален варинат, когато предпочитате външен вид с много добре загладени косми. Тези устройства се загряват най-бързо и приличат на керамични, тъй като отделят отрицателни йони, но в много по-големи количества. Турмалинът всъщност покрива нишките на четката и е получен от съединение с минерален произход с пиезоелектрични свойства. Устройствата, изработени от този материал, се считат за най-скъпите, но и определено най-ефективните.

електрически четки за косаДизайн

Обобщава следните характеристики: дебелина на нишката на четката и подвижност на дръжката и ротора. Ако искате да получите обем с минимални усилия, изберете четка с два реда нишки, както дебели, така и тънки. Те трябва да бъдат гъвкави едновременно, но трябва и ефективно да събират и ограничават космите. Също така, най-важното е, че предшестващите нишки имат термоизолирани върхове, за да се предотвратят възможни изгаряния на скалпа или увреждане на косата. Дръжката на четката трябва да е ергономична, да се адаптира естествено към формата на ръката и да има относително прилепнала повърхност, за да се предотврати плъзгането на четката и съответно нежеланите резултати.

Подвижността на ротора на четката предотвратява умората на ръцете по време на употреба на четката. Има четки, чийто ротор остава фиксиран по време на употреба и четки, които имат вградена система за въртене. Тези от първата категория не са твърде ергономични, тъй като могат да уморят китката и ръката по време на употреба, докато четките от втората категория са за предпочитане, тъй като корпусът на сешоара завърта самата четка с едно натискане на бутон.

електрически четки за косаНастройки и функции на устройството

Добрите електрически четки за коса трябва да включват: настройката за работната температура на възможно най-много етапи, функция на въртене и струя студен въздух, за изглаждане. Ако искате да намалите наполовина работното си време с уреда, уверете се, че се възползвате  от тези 3 опции. Настройките за топлина са най-значителни, топлината прави косата по-мека, за да се оформя лесно. Следователно присъствието на функцията за контрол на температурата е съществен аспект, тъй като за дебел косъм косата ще се нуждае от по-високи температури, за да бъде оформена, докато тънката коса трябва да бъде оформена при ниски температури, за да се избегне влошаването на косъма.

Също така, топлинните стъпки трябва да се използват по различен начин за един и същи тип коса, но в зависимост от това как трябва да се оформят. Например, плочите трябва първоначално да се нагреят от средни до високи температури и след това да се охладят за довършване (чрез студена струя), преди да бъдат освободени от ротора.

електрически четки за косаДиаметър на четката

Диаметърът на четката трябва да бъде адаптиран към текстурата на косата и нейната дължина и може да бъде малък, среден или удължен. Размерите определят колко обем ще добави четката за коса. Ако предпочитате малки и плътни къдрици, изберете възможно най-тесен диаметър, но също така и ако имате къса коса. Четките със среден диаметър помагат да се определят къдриците и да се обърнат върховете за права коса. Така че, ако сте фен на ретро прическите или имате дълга коса до раменете, изберете ротор с размери около 40 мм в диаметър.

Модели с най-голям диаметър (над 50 мм) се използват за добавяне на много обем, започвайки от корените или за изправяне на вълнообразна или къдрава коса. Някои модели електрически ротационни четки на пазара имат отделяща се глава, която може да бъде заменена, така че те могат да бъдат оборудвани с ротори с различни размери. Ако сте намерили добра оферта за такъв продукт, не се колебайте да си го купите.

Познавайки всички тези мнения и като ги адаптирате към вашите лични предпочитания и нужди, ще ви бъде много лесно да изберете модел, който ви подхожда от най-добрите електрически четки. Хората, които се чудят къде да намерят електрически четки за коса на добра цена, може да открият, че е много удобно да поръчат и закупят такова устройство от интернет. Така че, ако се интересувате, ви препоръчваме да поръчате такова устройство в интернет, защото цените са по-добри и продуктите са придружени от гаранция.

електрически четки за коса

Функции за безопасност

Когато избирате електрическа четка за коса е добре тя да има някакви вградени защити и функции за безопасност като например автоматично изключване в случай, че забравите четката включена и излезете някъде навън.

Също така, за да предпазите ръцете си от възможно изгаряне, най-добре е избраната четка да е направена от устойчиви на топлина материали, които не се нагряват. Ако искате да защитите кожата и скалпа си от изгаряния – има четки, чийто краища не се нагряват (нагряват се само плочите).

А модел, който комбинира всичко гореизброено ще ви гарантира максимална защита.

електрически четки за косаПрепоръчани модели електрически четки за коса

1. Електрически четки за коса BaByliss 2735E

Електрически четки за коса BaByliss 2735EТази електрическа четка за коса ви помага да получите вид като в салон, тъй като включва множество аксесоари. В допълнение към края на силата на звука, 50 мм, ще имате в опаковката и четката за изправяне, довършителната четка и сешоара, който използвате, когато просто искате косата ви да изсъхне.

Тя има керамично покритие, така че температурата ще бъде равномерно разпределена по цялата й повърхност. По време на стилизиране косата няма да се наелектризира, тъй като продуктът има йонна функция, която елиминира статичната енергия. За да може да се стилизира лесно, краят й се върти в двете посоки. Също така ще можете да подредите своите косми както отвътре, така и отвън.

Захранващият кабел е въртящ се, така че можете лесно да управлявате устройството. За да направите финалния резултат по-добре фиксиран, можете да използвате функцията за студен въздух. Продуктът има два етапа на температура и скорост, така че можете да го настроите в зависимост от вида на косата си. Доставката се извършва през мрежата, а в пакета за покупка е включена и транспортна чанта, за да можете лесно да я вземете при пътувания.

Предимства

 • Тя включва четири аксесоара, с помощта на които можете да оформите косата си.
 • Кабелът се върти, така че лесно ще маневрирате с устройството.
 • Тя има йонна функция, която предотвратява наелектризирането на косата.
 • Краят има две посоки на въртене, така че можете да подредите косата си по няколко начина.

Недостатъци

 • Тя не включва 40 мм край за бретон

 

купи сега

 


2. Електрическа четка за коса Rowenta Ultimate Experience CF9620F

Електрически четки за коса Rowenta Ultimate Experience CF9620FЕто четка за коса с керамично покритие, която осигурява равномерно разпределение на температурата. Тя изсушава и подрежда косата едновременно, така че лесно можете да оформите косата си с нея. Тя има три взаимозаменяеми глави, с различни размери, които могат да се използват за бретон, гъста коса и обемиста коса. По време на употреба четката ще генерира йони, които намаляват ефекта на наелектризиране.

Също така, кератиновото покритие е това, което предотвратява увреждането на косата и ви помага да поддържате нейния блясък всеки ден. Четката има три температурни нива, но ако не знаете как да я настроите правилно, като използвате автоматични настройки, топлината се регулира така, че да не повлияе на увреждането на косата ви.

Продуктът се захранва чрез електричество. Има ергономична дръжка, така че лесно можете да я маневрирате по време на употреба. Не е включена транспортната чанта в пакета, затова е трудно да я съхранявате, когато отивате на пътуване.

Предимства

 • Тя има три края, така че можете да я използвате за дебела, рядка коса  или за бретон.
 • Керамичното покритие спомага за равномерното разпределение на температурата.
 • Тя има настройка, която автоматично регулира температурата, така че е лесна за използване.
 • Косата става по-ярка, защото четката има кератиново покритие.

Недостатъци

 • Тя не включва чанта за носене, така че трябва да намерите друг вариант за съхранение, за да запазите продукта в безопасност.

 

купи сега

 


3. Електрическа четка за коса Remington AS7051

Електрическа четка за коса Remington AS7051Четката може да се използва както на мокра, така и на суха коса, така че може да се използва като сешоар, но и за оформяне на косата. Тя има три глави с различни размери, които могат да се използват за бретон, върхове или обем. Продуктът е с мощност от 1000W, така че повърхността ще се загрее бързо и прическата ще бъде завършена за кратко време.

С помощта на двата температурни и скоростни етапа можете да адаптирате режима на работа, като вземете предвид вида на косата си. Повърхността на главите има керамична защита, така че ще се нагрее равномерно. Също така, поради антистатичната технология, косата няма да се наелектризира и ще остане подредена.

За да завършите получената прическа, можете да използвате функцията за студен въздух. Кабелът е въртящ се, така че лесно можете да се справите с него във всяка посока. В цената е включена  и транспортна чанта от топлоустойчиви материали.

Предимства

 • Тя има много аксесоари, така че можете да си направите повече видове прически.
 • Кабелът й се върти, така че можете лесно да управлявате устройството.
 • Включва чанта за носене, изработена от материали, устойчиви на високи температури.
 • Функцията за студена въздушна струя ви позволява да завършите прическата си.

Недостатъци

 • Главите не се въртят, така че използването на четката ще бъде по-трудно.

 

купи сега

 


4. Електрически четки за коса Rowenta Brush Activ Keratin & Shine CF9522

електрически четки за коса Rowenta Brush Activ Keratin & Shine CF9522Предлагаме ви електрическа четка за коса, с която можете да спестите доста минути при оформянето на косата си, особено ако е със средна дължина, но също така и ако е дълга и не е много дебела. Четката ще ви придаде обем (можете да я използвате и за освежаване на външния вид, а не само веднага след баня) и леки къдрици.

Тя е мощна, има 1000W мощност и можете да използвате един от двата й етапа на скорост и температура. Ще бъде по-ефективно, ако косата е рядка, но във всеки случай, благодарение на високата мощност, тя бързо ще изсъхне и ще се оформи.

Снабдена е с две четки от 40 мм и 50 мм, малката може да се използва върху бретон, а поради покритието космите ще бъдат фини и еластични (кератинът подхранва и допринася за устойчивостта на косата, а турмалинът се бори с антистатичния ефект). Четките са снабдени със защитно покритие, така че ще бъдат защитени, което увеличава техния експлоатационен живот.

 

Предимства

 • Ротационна четка, която изсушава и оформя косата едновременно.
 • Тя има две четки с различна дебелина: съответно 40 мм и 50 мм.
 • Работи бързо, благодарение на мощността си от 1000W и има две предавки за температура.
 • Тя има покритие, снабдено с кератин и турмалин, така че оставя косата копринена и гладка.

Недостатъци

 • Няма да е много ефективна при работа с много дебела и плътна коса.

 

купи сега

 


5. Електрически четки за коса Rowenta Brush Activ ‘Volume & Shine 2 CF9530

 

Електрически четки за коса Rowenta Brush Activ 'Volume & Shine 2 CF9530Ето електрическа четка с различни краища, една за по-дълга или по-дебела коса (50 мм) и една 40 мм за средни или къси косми, по-фина и по-тънка, помагаща на всеки представител на нежния пол да получи желаната прическа. Всяка от двете четки е покрита със слой керамичен кашмир, който не прегрява и предлага мека и копринена текстура.

Специалните функции включват йонизация, която изсушава и изглажда косата, и струята студен въздух, която помага за фиксирането на къдриците. Тя се адаптира към текстурата на космите, представяйки две настройки за температура и скорост, позволявайки стилизиране навътре или навън, благодарение на бутоните за въртене отляво или отдясно.

Това е мощно устройство с мощност от 1000 W и може да придаде изтънчен вид за рекордно време, както за къса, така и за дълга коса. Поради това времето за сушене и оформяне се намалява наполовина и целият процес става лесен за изпълнение в уюта на вашия собствен дом. Тази четка е доста здрава, с размери 26,4 см и тегло 1,19 кг (по-трудна е за работа).

Предимства

 • Това е четка с два края с различни размери за леки или по-стегнати къдрици.
 • Поддържа здравето на космите благодарение на керамичното й покритие и отрицателните йони, които изглаждат косъма и възвръщат блясъка му.
 • Подходяща е за всеки тип коса, с различни настройки на топлина и скорост.
 • Тя е лесна и ефектина за използване и включва функция на въртене от двете страни.

Недостатъци

 • Не изсушава много добре мокра коса, като работи по-добре на  сухи косми, според ръководството за потребителя.

купи сега

 


6. Електрически четки за коса Philips HP8654 / 00

Електрически четки за коса Philips HP8654 / 00Ако се чудите коя е най-добрата електрическа четка за коса от Philips, може би сте намерили верния отговор. HP8654 е модел четка с вграден сешоар, с мощност от 1000W и изработена от керамични турмалинови плочи. Следователно материалът е с най-високо качество, улесняващ оптималното и бързо оформяне на косата.

Дизайнът е ергономичен, четката също има приятен външен вид. Включва и  кръгла четка за обем, с диаметър 5 см и с прибираща се четка за оформяне без заплитане, с диаметър 3 см. Четките могат да се въртят в двете посоки, въз основа на функцията за въртене, включена в настройките на устройството, функция с две скорости.

Също така се отбелязва настройката за грижа и защита на косата, която позволява регулиране на температурата на стилизиране до оптимални стойности, с 2 нива на топлина и 3 нива за вентилация. Така прическата ще бъде направена по универсален начин, в резултат на което се получава копринена и лъскава коса.

 

Предимства

 • Това е качествен продукт, изработен от материали от последно поколение.
 • Може да се използва лесно и удобно, като е снабдена с функция за въртене.
 • Тя предлага повече възможности за фризьорство, тъй като е подходящо оборудвана.
 • Това е ефективен модел, който е най-добрата електрическа четка за коса от Philips, тъй като има вградени функции с няколко стъпки за настройка.

Недостатъци

 • Потреблението на електрическа енергия може да се увеличи.

купи сега

 


7. Електрически четки за коса Rowenta Brush Activ ‘Premium Care CF9540

електрически четки за коса Rowenta Brush Activ 'Premium Care CF9540Когато имате нужда от мощен сешоар и фризьор (1000 W), моделите, предлагани от Rowenta, определено могат да ви помогнат, ако разгледаме многобройните отзиви на купувачи, които са ги опитали. Тази четка ви предлага опорна точка за получаване на резултатите от салона във вашия дом, като има две глави с различни размери (4 и 5 см) за естествена коса, която не се уврежда.

Можете да получите леки къдрици или вълнообразни краища навътре и навън, благодарение на двата бутона за промяна на посоката на въртене и в зависимост от вида и текстурата на космите, можете да избирате между двете настройки за скорост и температура, за да не повредите целостта на космите. И накрая можете да активирате потока студен въздух, който фиксира оформянето на косата.

Косата възвръща блясъка си и става подредена, благодарение на двата генератора на отрицателни йони, които отделят по-голямо количество йони, които оставят косата копринена и блестяща, намалявайки наелектризиращия ефект на кичурите. И за защита на космите от всеки край, те са снабдени със защити.

 

Предимства

 • Комплект с две въртящи се глави с керамично покритие, за обем и леко оформяне.
 • Четките от естествен косъм не увреждат космите, запазвайки здравата им структура.
 • Тя е снабдена с множество настройки за температура и скорост, за оформяне на всякакъв вид кичур.
 • Тя има два генератора на отрицателни йони, които изглаждат космите и намаляват появата на стърчаща коса.

Недостатъци

 • Консумацията на енергия може да бъде значително висока.

купи сега

 


8. Електрически четки за коса  BaByliss AS531E

електрически четки за коса BaByliss AS531EТази обикновена четка може да се превърне в надежден съюзник, когато отивате на почивка и пътувате, защото малкият й размер я прави идеалният аксесоар за оформяне, който да вземете в дамската си чанта. По този начин вече няма да бъдете ограничени от обемисти продукти, които изискват достатъчно място за използване всеки път.

Малката въртяща се глава има диаметър 35 мм, като е по-полезна за къса или средна коса и изсушава, изправя, придава обем и леки къдрици на косата. За съжаление обаче тя няма керамична защита, така че при нагряване може да атакува фоликулите, което води до тяхното изгаряне или накъсване, както потвърждават някои купувачи, които са опитали продукта.

Тя има две настройки за скорост и има два бутона, които ви позволяват да промените посоката на въртене, за да придадете различни къдрици и форми на лъскавите си кичури. Компактният й  дизайн е правилно захранван, с мощност от 700 W, което не консумира много електричество, така че е икономично.

 

Предимства

 • Компактна четка, подходяща за хора, които винаги са в движение.
 • 35-милиметровият цилиндър се изправя и придава лесни къдрици на космите.
 • Стайлингът варира благодарение на двете посоки на въртене на четката.
 • Не консумира много електричество и бързо се загрява (мощност от 700 W).

Недостатъци

 • Според купувачите може да изсуши краищата на фината коса, тъй като плочите й нямат керамично покритие.
 • Четките се развалят доста бързо.

купи сега

 


9. Електрически четки за коса Remington Keratin Protect AS8810

електрически четки за коса Remington Keratin Protect AS8810Ако никога не сте успели да изсушите косата си, използвайки както сешоар, така и дебела четка за коса и знаете, че никога няма да притежавате уменията на хората от салона, разберете, че това е напълно възможно, ако имате електрическа четка като тази.  Тя е мощна, работи с 1000W мощност, така че ще изсуши косата ви бързо, ще я извие и ще я остави пълна с обем и блестяща.

Барабанът има керамично покритие и е обработен с кератин и бадемово масло, които ще бъдат прехвърлени върху косата по време на оформяне, което ще направи косата ви по-копринена. Можете да промените посоката на въртене, в зависимост от ефекта, който искате да постигнете, интензивността също се регулира и можете да използвате четката само със студен въздух. Кабелът също се върти, така че няма да ви обърка при работа и има дължина 3 м.

Продуктът се предлага с 3 края: инструмент с меки нишки и дебелина 40 мм, един от 50 мм, със смесени нишки и аксесоар, който работи в основата.

 

Предимства

 • 1000W електрическа четка за коса, която изсушава, извива  и придава обем на косата ви.
 • Възползвате се от 3 глави за оформяне, така че имате повече свобода над прическата си.
 • Можете да промените посоката на въртене, но също така и температурата и скоростта на четките.
 • Керамичното покритие на барабана е обработено така, че да останат гладки и фини кичури.
 • Има разширена гаранция за 36 месеца.

Недостатъци

 • Някои купувачи установяват, че четката е малко тежка, което затруднява боравенето с нея.

 

купи сега

 


10. Електрически четки за коса BaByliss I-Pro AS530E

електрически четки за коса BaByliss I-Pro AS530EАко искате ротационна електрическа четка Babyliss на добра цена, сега е моментът да я купите или може би дори можете да я получите като подарък. Основната заслуга на този модел четки за коса е, че той може да изсушава и стилизира косата едновременно, независимо дали оставяте космите мокри или те вече са сухи при работа с устройството. Освен това, поради предлаганите функции, прическата ви ще има много спретнат външен вид, дори професионален.

Тази четка за коса не консумира много електрическа енергия, има 700W мощност, което осигурява бързо и ефективно нагряване на плочите. Керамичното й покритие гарантира равномерно нагряване, ефективно предпазващо космите на косата ви от изгаряния. Можете да я използвате за къса и средна коса, тъй като има диаметър 35 мм и елегантен и компактен дизайн.

Следователно може да се пренася много лесно при пътувания. Като опции за работа имате две различни нива на топлина, които можете да използвате универсално, в зависимост от дебелината на косата си. С помощта на двете посоки на въртене можете лесно да увиете космите на косата. Накрая функцията за студен въздух ще изглади косата ви и ще я остави копринена и блестяща.

 

Предимства

 • Тя се загрява бързо и се оказва ефективна, с мощност от 700 W.
 • Няма опасност от изгаряне на косата, тъй като тя има керамично покритие.
 • Използва се за няколко метода за стилизиране, с две стъпки за топлина и две посоки на  въртене.
 • Тя може да гарантира професионален завършек на прическата, с възможност за струя студен въздух.

Недостатъци

 • Включва само малка глава на четката, 35 мм, която не е много лесна за използване върху дълга коса.

купи сега

 


11.Електрически четки за коса BaByliss BeLiss AS250E

електрически четки за коса BaByliss BeLiss AS250EАко искате разнообразие от прически с една покупка, електрическата четка за коса със сменяеми керамични глави като тази на Babyliss може да ви помогне винаги да сте готови навреме. А частите, които докосват косата, имат йонизираща функция, която изглажда и придава блясък на космите, завършвайки визията ви по професионален начин.

Този модел електрически четки за коса има четири четки с различни размери и функции: най-дебелата, с обиколка 50 мм, има керамично покритие с естествени нишки и се върти, придавайки обем, 20 мм има метални нишки, подходящи за довършване или залепване, а останалите две може да се използват за изправяне или изсушаване на косата.

Устройството може да се използва върху различни текстури на косата, с две температурни нива и две скорости. В допълнение, функцията Cool Shot помага за фиксиране на прическата, за поддържане на формата и текстурата й през целия ден. Този модел има доста висока мощност от 1000 W, което гарантира неговата ефективност, но може да означава, че използва над средното потребление на електрическа енергия. Споменаваме, че има също  и чанта за съхранение на аксесоари.

 

Предимства

 • Електрическа четка за коса с керамично покритие за обем и защита на косата.
 • Тя има четири глави с различна дебелина за разнообразие при оформяне на косата.
 • Йонизационната функция изглажда космите и елиминира техния електростатичен ефект.
 • Разполага с чанта за транспорт и лесно съхранение.
 • Ефектът Cool Shot помага за фиксирането на проводниците.

Недостатъци

 • Високата мощност от 1000 W може да доведе до относително значително потребление на електрическа енергия.

купи сега

 


12. Електрически четки за коса Philips VolumeBrush HP8664 / 00

електрически четки за коса Philips VolumeBrush HP8664 / 00Полезна електрическа четка за потребители, които искат да използват повече прически, е Philips VolumeBrush HP8664 / 00. Това е модел, който включва естествена четка, 50 мм, която придава обем и блясък или, чрез прибиращата се четка, определени къдрици.

Керамичните плочи са покрити със слой турмалин, който предпазва косата, осигурявайки равномерно нагряване, избягвайки появата на горещи точки и изгаряне на косата и предотвратявайки разцепването на краищата. В допълнение, блясъкът, добавен от всяко преминаване на четката, е уникален.

Може да се използва изключително лесно, благодарение на четката, която се върти в двете посоки. Намаляването на статичното натоварване предотвратява нарушението на косъма. В същото време активирането на функцията „Грижа“ гарантира косата ви да изсъхне при постоянна температура на четката. Термичната четка е с диаметър 50 мм, препоръчително е да я използвате върху суха коса, за да й придадете структура и блясък; по-малката, прибираща се четка, 30 мм, ви помага да получите къдриците, които търсите.

 

Предимства

 • Електрическа четка за коса, с турмалиново покритие, за йонизация на косата.
 • Оборудвана е с 3 температурни настройки и 2 скорости, за оформяне на всякакъв тип коса.
 • Има обща мощност от 1000 W, за силно и ефективно действие.
 • Включва две четки с диаметър 30 мм ​​и 50 мм.

Недостатъци

 • Захранващият кабел е малко къс.

 

купи сега

 


13. Електрически четки за коса Sokani 1000W

електрически четки за коса Sokani 1000WПредставяме ви тази електрическа четка за коса с две глави, с различни размери, които могат лесно да се променят. Благодарение на аксесоарите й може да се използва както от жени с дебела коса, така и от онези, които имат по-тънки краища на косата. Тя има мощност от 1000W и две нива на интензивност, така че ще можете да я настроите според вашите предпочитания, а подреждането на косата ще бъде направено бързо.

Продуктът може да се използва върху суха или мокра коса, така че няма да се налага да използвате сешоара отделно. В същото време можете да го пуснете в експлоатация, когато отидете на среща и искате да изглеждате безупречно, но нямате време да измиете косата си преди това.

Има ергономична дръжка, така че лесно можете да се справите с нея. Двата края имат керамично покритие, което предпазва косата и осигурява равномерна температура по цялата й повърхност. Студеният въздух ви помага да очертаете по-добре крайния резултат. Четката няма чанта за носене, но поради въртящия се кабел боравенето с нея е по-лесно.

 

Предимства

 • Четката включва два аксесоара, така че може да се използва за много типове коса.
 • Прическата е направена за кратко време, защото има мощност от 1000W.
 • Благодарение на студената въздушна струя ще можете да получите добре оформени къдрици.
 • Има въртящ се захранващ кабел, който улеснява работата с нея.

Недостатъци

 • Консумацията на енергия е по-висока, отколкото в случай на други опции, предложени на пазара.
 • В пакета не е включена чанта за съхранение на четката, което би било трудност при пътувания.

 

купи сега

 


Как се използва правилно електрическата четка за коса?

Искате ли да оформите добре косата си? Вие вече сте си купили мечтаната електрическа четка, но не знаете откъде да започнете офанзивата срещу къдрава и скучна коса?  В малкото абзаци по-долу се опитваме да ви обясним на кратко коя стратегия за използване е по-подходяща за подход, така че резултатите да са според очакванията ви.

Подготовка на косата

Известен факт е, че електрическата четка за коса не може да бъде моделирана за добре изглеждащ резултат, така че първо ще трябва да измиете косата си и да използвате балсам. След изплакването й можете да добавите малко балсам в края на косата си, за да й придадете блясък и еластичност. Ако инструкциите за употреба го позволяват, можете дори да използвате и термозащитен спрей или масло за върха на косъма. Изсушете космите добре със сешоар при минимална топлина. Косата ще бъде готова за оформяне с четката, когато задържа около 10 до 15% влага. Ако времето позволява, можете да изчакате да изсъхне естествено, просто трябва да разресвате косата си, за да се справите.

електрически четки за косаПрическа за получаване на обем

Първият път, когато ще разделите косата на пътища, трябва първо да уловите горния слой от нея отделно от другите. Ще започнете да оформяте с космите отзад и задължително от корена. Колкото по-малки са обработените кичури коса, толкова повече обем ще има в края. Задържайте колкото се може повече от корена до върховете, за да предотвратите излизането на по-къси косми от плочите след изсъхване. В същото време активирайте опцията за движение – барабанът винаги трябва да се върти към върха на космите.

Стайлинг, за да получите разхлабени къдрици

В тази глава ръководството за потребителя ще ви даде достатъчно подробности. Косата трябва да бъде разделена както в предишния случай, на възможно най-тънки кичури. За да получите разхлабени къдрици, трябва да увиете почти сухия кичур коса върху барабана, да го изложите на горещ въздух за поне 30 секунди и след това да използвате настройката за студен въздух, преди да я развиете от ротора. Разбира се, освободете частта от косата, без да натискате въртящото се копче, за да избегнете повреда на къдрицата. Тази опция е валидна само за хора с по-дълга коса поне до раменете, особено когато барабанът на четката има голям диаметър.

електрически четки за косаНастройки

Задължително използвайте настройка за минимална или средна температура, в случай че имате по-чувствителна и суха коса. Дори и да смятате, че си губите времето, ще трябва да проявите търпение, като избягвате повреда на космите (ако ги изложите на горещ въздух при висока температура, можете да изгорите и върховете им). За много дебела коса можете да изберете максимално ниво, но ние го препоръчваме само когато използвате защитно масло и ако дължината на косата ви не надвишава нивото на раменете ви. Настройката за студен въздух се използва само след като косата е напълно изсъхнала, което позволява да се фиксира в леко гъвкава форма.

 

Почистване

Не е препоръчително да оставяте електрическите четки мръсни след употребата им, защото гъвкавите фиби могат да бъдат повредени много по-лесно. Първо, важно е да съберете цялата коса, която е останала на барабана. Отстранете мъхчетата с клечка за зъби и изрежете заплетените косми с малка ножица за нокти, например. Ако роторът е разглобяем и може да се измие, можете да го почистите от стилизиращи продукти, като го потопите във разтвор на вода със сода за хляб, но само ако ръководството за потребителя позволява дезинфекцията му с течности. Не забравяйте да оставите електрическата четка за коса да изсъхне напълно, преди да я приберете.

електрически четки за коса

Електрическата четка за коса предлага модернизиран и удобен начин за справяне със заплетената къдрава коса.  Въпреки това намирането на правилната електрическа четка за коса, която да изправя и разплита косъма без да го накъсва и скубе, може да бъде сравнително трудна задача.

За да ви улесним максимално в търсенето и да бъдем сигурни, че ще изберете точната електрическа четка за вашата коса – създадохме това ръководство. Искрено се надяваме да сме успели да ви помогнем при избора на електрическа четка за коса.

Може да харесате също
1 Коментар
 1. Най-добрите бои за коса

  […] Интересуваш ли се от четки за коса? Вижте тук нашата статия с най-добри електрически четки… […]

Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.