13 най-добри аудио слушалки

Наслади се на любимата си музика с най-готините слушалки!

5/5 - (1 глас)

Обичате ли да слушате музика? И може би искате да използвате удобни слушалки, които са възможно по-малко забележими? Тогава е най-добре да се спрете на аудио слушалки, подходящи за вашите уши.  Ще забележите, че в онлайн специализираните магазини има много продукти от този вид и техният избор понякога може да ви затрудни. Проучихме малко пазара и решихме да ви представим топ слушалки, които предизвикаха най-голям интерес в нас. Намирането на продукт в тази категория не е лесно заради многобройните опции на пазара. За да улесним живота Ви, избрахме 13-те най-добри модела аудио слушалки. Сравнихме техните цени, параметри и търсене на пазара, за да създадем този уникален списък и да ви помогнем в избора ви.

слушалки

Как да изберем най-добрите слушалки за ушите си?

Ръководство на купувача

Ако сте истински любител на музиката, е напълно възможно всички пътища, които поемате, да са придружени от музика. В смисъл, че винаги слушате нещо на слушалките си – независимо дали се намирате в градския  транспорт или във влак, имате нужда от добра двойка такива преносими аудио слушалки. На първо място, когато става въпрос за закупуването им, вие се изкушавате да изберете нещо удобно за преносимост и главно на най-ниската цена. Защото ако забравите слушалките си в колата, с която сте пътували, вие рискувате никога да не си ги върнете, затова предпочитате да не съжалявате много за тях. При тези обстоятелства моделите за поставяне в ушите са идеалното решение за вас.

слушалкиСлушалките за поставяне в ушите са малки, леки и почти невидими. Те ефективно изолират звуковия сигнал вътре в ушния канал и са идеалните спътници по дългия път и основният избор на социалния слушател. По-малко силните им страни са акустичната интензивност на предлагания звук, по-ниското му качество и по-ниска устойчивост на често износване. Във всеки случай, като инвестиция, този вид продукт е опцията, която всеки може да си позволи и ще носи също толкова добре на улицата, във фитнеса или на пътувания.

Ако искате да разберете къде да намерите любимите за слушане на музика   слушалки за уши на добра цена, ние ви предлагаме необходимите съвети, които да ви помогнат да направите избор, за който няма да съжалявате. Спазвайки следните параметри, ще можете да закупите модела, който съчетава перфектно всички положителни характеристики и се предлага на възможно най-добра цена.

слушалкиРазмери и съвместимост

Съветваме ви да потърсите оферти с поне 3 различни размера тапи за всеки размер ухо. Обърнете внимание главно на размерите на гумените тапички, защото това имаме предвид под този параметър. На пазара има модели с един комплект, два и три. Ако не ви е грижа непременно за конкретна марка или дизайн, изберете най-богатата версия с видове и размери.

Не всички от нас имат толкова голямо ухо или анатомично много сходно до това на някой друг, поради което чифт слушалки могат да бъдат идеални за един купувач и болезнени за носене за друг. Някои потребители се оплакват от болка след сваляне на слушалките, а други, че дори не могат да ги позиционират правилно в ухото, тъй като са твърде големи. Поради тази причина ви съветваме да потърсите предложенията, оборудвани с гумени тапички с различна дебелина. Всички модели за поставяне в ушите се доставят със сваляща се силиконова подплата, която покрива самия високоговорител. Въпреки че може лесно да изпаднат в ухото, продуктът се променя значително, когато се добави облицовката. Освен това не можете да носите слушалки без уплътнения, защото рискувате да надраскате ушите си отвътре и да повредите продуктите преждевременно.

слушалки С кабел или безжични

Познахте! В този контекст ще трябва да помислите внимателно, ако искате чифт конвенционални слушалки или безжични слушалки за уши. Един от аспектите, за които моделите за поставяне в ушите обикновено се критикуват, е твърде ограничената дължина на проводника до буксата на жака и фактът, че проводниците винаги се заплитат помежду си, което води до счупване на една от слушалките или повреда на вътрешния проводник, който предава акустичния сигнал.

Затова много мнения за най-добрите слушалки за поставяне в ушите ще ви посъветват да заложите на безжични опции. И в техния случай трябва да избирате между две подкатегории: полу-безжична за поставяне в ухото и напълно безжична за поставяне в ухото. И двата вида използват технология bluetooth за предаване, но тези от първата подкатегория имат два високоговорителя, поставени в ухото, свързани помежду си чрез кабел, като са разделени само от свързващата букса към източника на сигнал. Това означава, че не сте освободени от възможността за заплитане на кабела и ако искате да се отървете от това, ще трябва да закупите модел с напълно безжична връзка, където и двете мини-колонки са независими една от друга. Със сигурност, ако силно се интересувате от този аспект, инвестицията, която ще трява да направите, понякога ще бъде 10 пъти по-голяма, отколкото в случай на безжичен модел.

слушалкиДали да бъдат с или без микрофон

Ясно е, че за модел с включен микрофон, е необходимо да извадите още повече пари от джоба си, но ви предлагаме да обмислите добре колко полезна би била тази функция за вас.

Например, ако използвате слушалки за слушане на музика на MP3 плейър или друго устройство, способно само за възпроизвеждане на музика, съвсем естествено е, че нямате нужда от микрофон. Ако слушате музика на смартфона си обаче, е много възможно вече да имате чифт съвместими слушалки. Но когато се повредят, е време да ги замените с модели за поставяне в ушите с микрофон и това по простата причина: можете да получавате обаждания, докато слушате музика и ще искате да отговорите незабавно. Това означава, че нямате време да свалите слушалките и да използвате телефона конвенционално. Така че, когато имате вграден микрофон, всичко, което трябва да направите, е просто да отговорите на повикването и това, което казвате, ще бъде ясно чуто от другата страна.

слушалки

Размер на жака

Размерът може да бъде 2,5 мм или 3,5 мм (за слушалки с кабел). Интересувате се от това, ако имате по-стари устройства, като например мобилни телефони от предишно поколение, където буксата за връзка няма класически размер, 3,5 мм, но е по-малък. И двете конфигурации могат да предават стерео звук, така че не ви интересува качеството на звука, но ако избраният модел слушалки няма съвместим конектор, няма да можете да го използвате като такъв. Не е нужно да се притеснявате напоследък, тъй като повечето слушалки за поставяне в ушите включват 3,5 мм жак, което е стандартният размер за повечето източници на акустичен сигнал, от лаптопи и компютри до смартфони или iPad.

слушалкиКачество на звука

Интересувате се основно от стерео възпроизвеждане и, ако е възможно да се възползвате от него чрез допълнителната функция Bass (екстра бас, пълен бас, подобрен бас и др.). Рядко можете да намерите слушалки за поставяне в  ушите с функцията Bass на много ниски цени, тъй като тази функция е голяма технологична иновация. Но по отношение на акустичната интензивност и изживяване при слушане на музика, тези модели си заслужават всяка една стотинка в повече.

слушалкиЦена

Никой няма да ви каже точно колко да похарчите за такъв продукт, но трябва да помислите колко грижи можете да му полагате. Проучванията показват, че над 70% от потребителите са склонни да боравят с малки слушалки по-небрежно, което също означава по-висок риск от повреда. Мотивите трябва да бъдат обмислени добре, особено при положение, че малките модели са много по-крехки от по-големите модели слушалки за компютър например.

Ако знаете, че досега сте забравяли поне три чифта слушалки в автобуса или в самолета, не ви съветваме да инвестирате много големи суми в закупуването на нови такива. Ще дойде време, когато ще ги загубите или те също могат да се счупят и тогава ще съжалявате за твърде много похарчените пари. Когато се фокусирате върху технологията и предпочитате да имате Bluetooth и микрофон, независимо колко оферти проверявате, разходите ще бъдат умерени или високи, така че внимавайте как преценявате бюджета си. Най-доброто решение е да откриете къде други купувачи намират слушалки за поставяне в ушите на добри цени и да изберете от този източник марката и характеристиките, които ви подхождат най-много.

След като проверите всички тези параметри, не трябва да се съмнявате, че ще намерите най-добрите слушалки за поставяне в ушите за вашия вкус. Ако искате да намерите отлични цени, нашата препоръка е да си поръчате слушалки онлайн. По този начин не само ще намерите абсолютно всеки производител и какъвто и да е модел, но и разходите ви ще са по-достъпни и ако продуктът не ви харесва, можете да го върнете обратно, защото има и политика за връщане.

Избрахме няколко много изгодни оферти за вас, които биха представлявали едни от най-популярните модели за българския пазар в момента.

слушалки

Най-добрите модели аудио слушалки, препоръчани за Вас

 

1. Аудио слушалки Sony MDR-XB50APB

слушалки Sony MDR-XB50APBТези слушалки на Sony са с висока производителност и ще ви осигурят качествен звук, с честота на реакция между 4 и 24 000 Hz, за възпроизвеждане както на ниски, така и на високи звуци. Те са модел с кабел, за да имат най-добър сигнал и могат лесно да се управляват от мобилния ви телефон.

За да се свържете с желаното устройство, тези слушалки използват 3,5 мм жак. Дължината на проводника е 1,2 метра, а теглото им е само 8 грама. Ако се чудите какви са размерите на високоговорителите, е – те имат диаметър 12 мм.

Можете също и да използвате тези слушалки, за да говорите по телефона, защото те имат включен микрофон. Според потребителите ще имате бутон за възпроизвеждане / пауза на кабела, а не за регулация на силата на звука. Що се отнася до цената, тя е достъпна и учачна спрямо качеството им. Така че можете да си  ги позволите доста лесно.

Предимства

 • Позволяват възпроизвеждане на голям обхват от звуци, с минимална честота 4 Hz и максимум 24 000 Hz.
 • Те са оборудвани с дълъг кабел, 1,2 метра, за да ги използвате възможно най-удобно, без опасност от запитането им.
 • Те също така включват и микрофон, така че можете да ги използвате за телефонни разговори.
 • Съотношението между качество на продукта и цената му е много добро.

Недостатъци 

 • На слушалките няма бутон за управление на силата на звука, което е доста неприятно за някои потребители.

купи сега

 


2. Аудио слушалки JLab JBuds Pro

Слушалки JLab JBuds Pro Започваме с това, че тези слушалки ви предлагат 10 часа автономност и разстояние на връзка до 9 м от източника. Сега нека да насочим вашето внимание, продължавайки с останалите предимства, предлагани от този модел полубезжични слушалки от Jlab. Високоговорителите са изработени от титан и ви дават честотна характеристика между 20 Hz и 20000 Hz, което означава, че басът звучи достатъчно добре, за да може да се насладите на дълбочината на звука при добри условия.

Тежат 13,2 грама и трябва да ги държите заредени за около 1,5 часа, преди да можете да бягате или да започнете да тренирате аеробика, например. Те са черни на цвят, дискретни и елегантни и се възползват от IP55, което означава, че са устойчиви на влага и прахови частици.

Те са сред версиите за поставяне в ушите, които са снабдени с микрофон, така че можете да ги използвате безпроблемно и за телефонни разговори. Освен това ви предлагат цели три начина за използване: Балансиран, Емблематичен JLab и Усилване на баса, които можете да активирате в зависимост от стила на музиката, която слушате. Контролните бутони са лесно достъпни, включени в дизайна, а слушалките са лесни за адаптиране към формата на ухото.

Предимства

 • Можете да ги използвате до 10 часа с едно пълно зареждане.
 • Те имат елегантен и дискретен дизайн, в черен цвят.
 • Имат три начина за възпроизвеждане на звуци, в зависимост от стила на музиката, която слушате.
 • Те са устойчиви на влага и прахови частици.

Недостатъци

 • Ако знаете, че сте склонни да слушате музика под душа, все пак ви препоръчваме да потърсите модел с IP над ниво 55.

купи сега

 


3. Аудио слушалки Bose SoundSport

слушалки Bose SoundSportСега обсъждаме първите безжични слушалки, принадлежащи на добре познатата марка Bose. Те са направени по такъв начин, че да са възможно най-удобни и стабилни в ушите ви, дори когато се движите много, за да спортувате. Те имат размери 2,5 х 3,1 х 3 см и тегло от само 14 грама.

За да работят, те трябва да бъдат заредени в рамките на около 2 часа и след това ще предложат автономност до 5 часа. Имат и функцията за бързо зареждане, която ви позволява да ги използвате за 45 минути, ако ги захранвате за 15 минути. Тази двойка слушалки е водоустойчива, което е голям плюс за потребителите.

Тези устройства използват технологията Bluetooth и се свързват чрез Wi-Fi, което означава, че ще ви отърват от ненужните кабели. Те също имат и включен микрофон за телефонни разговори. За съжаление тяхната продажна цена е много висока, поради което ще трябва да подготвите много щедър бюджет за тях.

Предимства

 • Те нямат видими проводници, но се свързват лесно и бързо чрез безжична връзка.
 • Животът на батерията е много добър, до 5 часа.
 • Можете също така да изберете бързо захранване, което означава, че ако ги оставите в зареждащ режим за 15 минути, ще можете да ги използвате в продължение на 45 минути.
 • Те имат форма, специално проектирана да бъде удобна в ушите, а също така е и доста стабилна.

Недостатъци

 • Този модел включва доста високи разходи за придобиването им.

купи сега

 


4. Напълно безжични слушалки Beats Powerbeats PRO

слушалки Beats Powerbeats PROСпортът придобива съвсем друго измерение, когато можете да слушате любимата си музика в ушите си, а за динамични движения ви е необходим набор от стабилни и добре фиксирани слушалки, които ще ви предложат едно и също качество на звука независимо от упражненията, които практикувате. Beats Powerbeats PRO Totally Wireless е истински безжичен комплект, със система за поставяне на уши, която гарантира поддържането на позицията по време на активността ви.

Тези слушалки предлагат до 9 часа автономия при пълно зареждане, а моделът може да бъде допълнен и с още 24 часа. Това е модел, който е устойчив на вода и изпотяване, с вграден микрофон, който позволява управление на функциите директно от слушалките, без тези жестове да влияят върху придържането им на ухото.

Те включват технология за звукоизолация, което означава, че ще чуете собствената си музика много ясно и при много по-малко уличен шум. В допълнение, те предлагат и възможност за бързо зареждане, оптимизирано до 5 минути чакане, което ви гарантира до 1 час и половина употреба.

Предимства

 • Специално проектирани са за спортисти, с приставка за уши.
 • Това е истинска безжична версия, с независими слушалки, без контактен кабел.
 • Този модел предлага автономност до 9 часа употреба.
 • Те се зареждат бързо.
 • Устояват много добре на вода и изпотяване.

Недостатъци

 • Те са малко по-скъпи от повечето безжични модели, предлагани в магазините.

купи сега

 


5. Аудио слушалки с Bluetooth Blitzwolf BW-FYE7 TWS

слушалки Blitzwolf BW-FYE7 TWSЕто едни напълно безжични слушалки за уши, състоящи се от две малки устройства, които поставяте в ухото си, за да се свържете например с телефона и да можете да слушате музика. Звукът ще има добро качество, малките високоговорители могат бързо да прехвърлят информация благодарение на технологията Bluetooth 5.0, имат бас и силни високи ноти.

Те имат време за работа до четири часа, след което се изисква презареждане, предлагано в спомагателния корпус, където има до четири пълни зареждания, достигащи 14 часа работа при средно ниво на звука. Не липсва полезен микрофон за тези, които не искат да свалят слушалките си, когато получават обаждания, за да могат да водят разговори по този начин.

Всяка слушалка има многофункционален бутон, чрез който  можете да контролирате възпроизвеждането, да правите паузи, да отговаряте или да отхвърляте повикването, да затваряте повикването или да променяте песента, която слушате. Максималното разстояние от телефона до слушалките е 10 метра, като първоначалната връзка между двете слушалки е по-трудна за постигане.

Предимства

 • Слушалките имат добра цена, достъпна за тези, които ги искат.
 • Те имат силен звук, достъпен за повечето използвани звукови честоти, като може да възпроизвеждат честоти от 20 Hz до 20 KHz.
 • Автономността на батериите е 4 часа, като може да се презарежда към предоставеното оборудване.
 • Те имат три комплекта тапи за уши, които да се поберат в ушите ви и да останат фиксирани.

Недостатъци

 • Може да е трудно да свържете двете слушалки една с друга, когато ги свържете за първи път с телефона.

купи сега

 


6. Аудио слушалки Sony WF-XB700B

слушалки Sony WF-XB700BОт Sony идват тези безжични слушалки с Extra Bass, за да осигурят мощност и дълбочина на слушаните песни и желаното мултимедийно съдържание, с акцент върху ниските ноти. Те имат атрактивен дизайн и се предлагат  в множество цветове. Те имат ергономична форма, която не притеснява ухото, а в опаковката има и различни размери тапи за вашето удобство.

Те се свързват с телефона чрез Bluetooth 5.0, така че информацията да се предава бързо и в двете слушалки.  Управлението им става с помощта на физическите бутони, така че да не бъркате в джобовете си, например и да имате по-голям контрол върху действията си. Можете да управлявате обажданията си по телефона и да имате микрофон за извършване или приемане на повиквания, дори когато ръцете ви са заети. Но  имайте предвид, че звукът може да е по-бавен при разговори (това е доста неудобно при шумни зони).

Те са устойчиви на пръски и имат обхват до 9 часа, кутията за зареждане осигурява допълнителна енергия, което води до 18 часа слушане.

Предимства

 • Слушалките идват от марка, която е високо оценена от купувачите.
 • Автономността е висока, до 9 часа, с възможност за презареждане за няколко минути на зарядно.
 • Използвана е технологията Extra Bass, за звук, фокусиран върху ниски ноти, но силен.
 • Не липсват резервни тапички с различни размери.

Недостатъци

 • Възпроизведените повиквания може да имат ниска сила на звука и да не са съвместими с шумни пространства.

купи сега

 


7. Аудио слушалки SONY WIC200B

слушалки SONY WIC200BДържите ли повече на високия живот на батерията, отколкото на пълната безжичност? Тогава ви предлагаме полу-безжичен модел, също толкова удобен, с батерия, която издържа до 15 часа, ако я заредите напълно. Това означава общо 3 часа или около 10 минути за всеки час на използване.

Дизайнът на слушалките включва магнит, който позволява лесно съхранение и транспортиране, без риск малкият кабел, който ги свързва, да се заплита сам по себе си или в други предмети, които държите в чантата си. Продуктът се предлага в два цвята, черен или бял. Той е елегантен и дискретен и включва микрофон за отговаряне на телефонни обаждания. И не на последно място- гласова консултация на Google Assistant, както и малък контролен панел, фиксиран на кабела, за управление на силата на звука и песните.

Те работят с реакция на честота от 20 до 20000 Hz, което осигурява качествено възпроизвеждане за всички стилове музика и тежат само 19g.

Предимства

 • При пълно зареждане слушалките могат да се използват до 15 часа без прекъсване.
 • Дизайнът включва магнит за ефективно съхранение.
 • Предлагат се в два цвята, черен и бял, с малко тегло от само 19g.
 • Включват и микрофон за телефонни разговори.

Недостатъци

 • Не предлагат опция за допълнителен бас, важна за някои потребители.

купи сега

 


8. Моделът Sony MDR-XB50APR

слушалки Sony MDR-XB50APRЗа тези, които са сложили на първо място в списъка с приоритети  качеството на баса или може би дори на второ и трето място, препоръчваме този модел от Sony като опция за слушалки за поставяне в ушите. Веднага ще разберете защо, когато ви кажем, че работи с реакция в честотния диапазон от 4Hz до 20000Hz. Това означава дълбок звук и много добро възпроизвеждане на ниски и много ниски тонове.

Но това е модел с кабел, който изисква връзка с телефона или mp3 плейъра, през 3,5-милиметровия жак. Проводникът има дължина 1,2 м, която е достатъчна, за да ви даде свобода на движение при работа на лаптоп. Моделът включва микрофон, позволяващ използването му и за осъществяване на телефонни разговори, както и контрол чрез кабела.

Ако  шумът около вас ви притеснява, можем да ви кажем, че тези слушалки ще ви помогнат да го игнорирате лесно. От друга страна е добре да знаете, че кабелът е малко твърд, така че ако ги използвате, когато бягате, ще почувствате, че се плъзга по вас.

Предимства

 • Възпроизвеждане над средното по отношение на качеството на баса.
 • Вариант на слушалки, който може да се използва и за осъществяване на телефонни разговори, благодарение на вградения микрофон.
 • Стоят удобни и стабилни в ухото.
 • Поддържат фоновия шум на разстояние като го изолират добре.

Недостатъци

 • Това е модел с кабел, което може да смути много активните хора.

купи сега

 


9. Аудио слушалки Sony MDREX450APH.CE7

слушалки Sony MDREX450APH.CE7За хора, които изпитват трудности с намирането на подходящия размер на тапичката за областта на ухото, препоръчваме тази версия от Sony. Тя има цели с 4 опции за размер на тапичките, за перфектна адаптивност. Към това предимство се добавя и модерната технология, с лек алуминиев корпус и високоговорител, изработени от неодим, което значително подобрява качеството на звука.

Тези слушалки с кабел са оборудвани с компактни високоговорители с диаметър 12 мм, които покриват широка честота между 5 HZ и 25 kHz. Това прави възможно най-точно възпроизвеждане както на високи, така и на ниски и дълбоки честоти. Те също така са оборудвани с вентилационни отвори, които са включени в дизайна, за да позволят ясно възпроизвеждане на басовите звуци. Те превръщат тези слушалки в истинска конкуренция на моделите за поставяне с ушите.

Удобното позициониране в ухото се осигурява посредством гъвкави силиконови тапи. А издръжливостта на кабела и високата устойчивост на усукване се постига чрез спираловидния дизайн и плъзгача, който помага за бързото регулиране на дължината на кабела. Включват и система за свободни ръце, която ви позволява да управлявате обажданията, без да изваждате телефона си от джоба или от чантата си. Слушалките са оборудвани с микрофон и 3,5-милиметров жак за свързване, които са съвместими с повечето мобилни устройства.

Предимства

 • Предлагат се със силиконови тапи в 4 размера за удобно прилепване в ухото.
 • Имат неодимови високоговорители с вентилационни слотове, които осигуряват ясно възпроизвеждане на баса.
 • Те са оборудвани с микрофон и система за контрол на телефонните разговори.
 • Кабелът е покрит със спирални канали, които предотвратяват повреди, причинени от чести завъртания и заплитане.

Недостатъци

 • Поради използваните материали и технологии, тези слушалки се предлагат на малко по-висока цена от другите версии от този тип.

купи сега

 


10. Аудио слушалки JBL T110

слушалки JBL T110Интересувате ли се от чифт качествени слушалки, за които не бива да харчите твърде много пари, но които трябва да ви осигурят качествен звук? Можете  да разчитате на тази версия от JBL. Тези слушалки работят  в честотния диапазон от 20 до 20000 Hz, стандартен за слушалки със средно качество при поставяне в ушите. Това ви осигурява добро покритие при високи, средни и ниски тонове.

Това е версия с кабел, съвместима с 3,5-милиметровия жак, в момента интегриран в повечето електронни устройства с аудио система. Кабелът е дълъг 111,3 см и може да се окаже къс, ако искате да го свържете с основното устройство на настолна система, но е повече от достатъчен за вашия лаптоп, таблет или телефон.

Комплектът включва микрофон, което означава, че можете да го използвате за управление на телефонни разговори със свободни ръце, когато работите. Управлението на преобразуването и възпроизвеждането на музика се извършва чрез контролния бутон, инсталиран директно върху кабела, който е удобен и лесен за използване.

Предимства

 • Слушалки с поставяне в  ушите, предлагани на достъпна цена.
 • Моделът включва микрофон за отговаряне на телефонни обаждания.
 • Осигуряват добро качество на звука за различни стилове музика.
 • Те позволяват лесно адаптиране към формата на ухото.
 • Те могат да се използват с телефон, mp3 плейър, таблет или лаптоп.

Недостатъци

 • Кабелът може да е малко къс, в зависимост от начина, по който използвате слушалките.

купи сега

 


11. Аудио слушалки BeatsX

слушалки BeatsXСвикнали ли сте да работите с няколко устройства едновременно и бихте ли искали да можете да превключвате аудио връзката от едно на друго без твърде много затруднения? Предлагаме ви BeatsX с технологията Apple W1, която улеснява всичко. Това е модел с полужична връзка, с кабел FlexiForm, плосък и лек, между слушалките, който почти можете да почувствате. Също така имат и автономност до 8 часа, с бързо USB зареждане.

Получавате ги заедно с четири комплекта тапи с различни размери, които ви помагат лесно да ги адаптирате към профила на ухото, така че да се възползвате от най-добрия звук. Те ви помагат да се оттеглите от уморителния шум на деня, с помощта на технологията за намаляване на шума, която ограничава околния звук, излагайки слуха само на приятните нотки на музиката.

Можете лесно да контролирате силата на звука, да възпроизвеждате песни и телефонни обаждания с вградени кабелни контролери. И  да – този модел включва микрофон, така че можете да държите ръцете си свободни, когато пишете и говорите с клиенти едновременно, или да комуникирате лесно по време на работа.

Предимства

 • Имат висока автономност, до 8 часа.
 • Бързо се зареждат, само с 5 минути зареждане, можете да ги използвате за 2 часа работа.
 • Те са удобни, леки и издръжливи.
 • Осигуряват качествен звук с технология за премахване на околния шум.
 • Имат лесна и ефективна интеграция с устройства на Apple.

Недостатъци

 • Качеството на звука зависи от това колко добре сте избрали тапите, които да адаптирате към размера на ухото.

купи сега

 


12. Аудио слушалки Skullcandy Ink’d

слушалки Skullcandy Ink'dАко не искате повече да се заплитате в кабели, независимо дали сте сред активните хора, които често тичат или карат велосипед, или сред тези, които прекарват много време зад волана и искат да избегнат износването, причинено от предпазния колан, безжичната връзка може да бъде полезна опция.

Моделът включва гъвкава яка, през която преминава кабелът, който свързва двете слушалки и в който има и технологията, която позволява свързването чрез Bluetooth към телефона, таблета или лаптопа. За да можете удобно да поставите слушалките в ухото, пакетът за доставка включва тапи от няколко размера, които можете лесно да промените.

Те са оборудвани с микрофон и система за управление, която ви позволява да управлявате обажданията и музиката и да променяте силата на звука според нуждите си. Така че можете да прекарате целия ден в разговори по телефона, без да се налага да го докосвате. Батерията има обхват до 8 часа, а безжичната връзка ви позволява свобода на движение до 10 метра от предавателя.

Предимства

 • Полу-безжична система, която се свързва с вашия телефон или таблет чрез Bluetooth, напълно безжично.
 • Те предлагат автономна експлоатация до 8 часа при натоварване.
 • Пакетът включва тапи за уши с различни размери за по-добро прилепване към ушите ви.
 • Слушалките позволяват дистанционно управление на телефонни разговори и музика и включват опция за промяна на силата на звука.

Недостатъци

 • Продуктът не е оборудван с нискочестотна звукова технология.

купи сега

 


13. Моделът JLab JBuds Air

JLab JBuds Air слушалкиЗа тези, които искат чифт напълно безжични слушалки за уши, с добро качество и на прилична цена, препоръчваме като опция модела JLab JBuds Air. Слушалките имат обхват до 4 часа, в зависимост от силата на звука, с която слушате музика. Те могат да бъдат презаредени чрез зарядно, за да осигурят още 10 часа слушане, например ако сте във влак или къмпинг и нямате достъп до контакти.

Силата на звука, песните, режимът на работа и телефонните разговори се контролират директно от слушалките. А дясната включва и микрофон, който ви позволява да говорите по телефона. Слушалките предлагат три режима на слушане: Balanced, Ljab Signature и Bass Boost, специфични за тази серия. Те ви помагат да се адаптирате към стила на слушаната музика, за да получите най-доброто възпроизвеждане.

Те се предлагат с три чифта тапи, които са с различни размери и ви позволяват правилното прилягане в ухото. Те стартират автоматично, когато ги извадите от кутийката им.

Предимства

 • Имат три режима на възпроизвеждане за адаптиране към музикалния стил.
 • Продават се с допълнителни тапи за уши, които са с различни размери.
 • Стартирането и свързването се извършват автоматично, когато се извадят от кутийката, в която се съхраняват.
 • Предлагат се с три режима на слушане, в зависимост от типа музика, която слушате.

Недостатъци

 • Те предлагат автономност от само 4 часа, което е под нивото на другите модели, предлагани на пазара в тази категория.

купи сега

Как да използвате аудио слушалки за ушите си?

Понастоящем слушалките за поставяне в ушите са предпочитани от младите хора, които искат да могат да слушат музика по всяко време и навсякъде, по относително дискретен начин и без да носят обемисти кабели. Въпреки че не осигуряват същото качество на възпроизвеждане и звукоизолация като другите видове слушалки, те все пак имат други неоспорими предимства. Въпреки че използването им изглежда толкова просто, колкото ABC, изглежда много хора не ги използват както би трябвало за оптимално възпроизвеждане на звука.

слушалкиТрикове, за да не падат от ухото ви

На първо място, когато става въпрос за слушалки, както размерът, така и материалът им имат значение. Опитайте модели със силикон и пяна, с различни размери, за да можете да намерите нещо, което да ви бъде „точно по мярка“. Някои висококачествени продукти имат тази специализирана тапичка, което ги прави по-лесни за поставяне в ушните канали с малко по-странна анатомия.

Тъй като понякога едното ухо е малко по-голямо от другото, може да се наложи да се използват различни размери тапи за всяко едно от тях. Така че, преди да поръчате нов комплект слушалки, уверете се, че той е придружен от аксесоари в поне 3 размера.

слушалкиКак да ги сложите правилно в ушите си?

За дългосрочно фиксиране не е достатъчно върхът да се побере добре в отвора на ушния канал. Ако този мек край е добре поставен, веднага ще забележите намаляване на нивото на околния шум. Освен това, когато слушате музика, ще възприемате по-широк спектър от звуци, особено бас.

Поставете мекия връх в ухото си и го натиснете леко. След това, с ръка от противоположната страна, внимателно издърпайте ушната мида надолу, за да разширите ушния канал, и леко натиснете тапата навътре. Не я натискайте твърде силно, но се уверете, че ухото е „запечатано“ по този начин. Веднага ще забележите увеличаване на силата на звука.

Специалното предизвикателство възниква, когато искате да се насладите на силна фиксация на слушалките, докато спортувате. Може да бъде полезно, ако този тънък кабел, който ги свързва, се изтегли зад всяко ухо. Някои модели са специално проектирани, така че в случай на специални изисквания, те могат да бъдат монтирани наобратно – тапа L в дясното ухо и тапа R в лявото ухо – за по-добра фиксация.

Ако в опаковката са поставени различни модели стабилизатори, не се колебайте да ги използвате. Има и търговски налични стабилизатори на магнитни кабели, които могат да бъдат прикрепени към тениската и които ограничават броя и степента на сцеплението, извършено по време на движение.

слушалкиКак да ги поддържате?

За да може качеството на звука да остане непроменено с течение на времето, трябва да направите няколко неща. Избягването на влагата да достигне до мекия край на тапата е от съществено значение, както и предотвратяването на механични удари. Винаги, когато забележите появата на восък върху тапата, използвайте малкия аксесоар, предоставен в опаковката, за да го почистите.

В случай на продукти със силиконов край, можете периодично да използвате деликатен антисептик, с който да предотвратите растежа на микроби. В случай на тези модели, които са с пяна, трябва да закупите резервни части, за да можете да замените тези, които са се замърсили.

слушалки

Слушалките отдавна са част от нашия живот. И ако преди 20 години това бяха обемисти устройства с ниско качество на звука, сега технологиите са пристъпили далеч по-напред, давайки ни компактни Bluetooth слушалки с широка функционалност. Днес ви посъветвахме кои слушалки са по-добри, сравнявайки ги чрез техните характеристики и се надяваме, че сме ви помогнали да направите най-добрия избор за вас.

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.