5 от най-добрите модели безжични Bluetooth слушалки

Имай свобода на движение, докато говориш по телефона или слушаш любимите си песни

5/5 - (3 гласа)

Намирането на най-добрите безжични слушалки, които да отговарят на вашите нужди, може да бъде доста сложна задача.

Благодарение на развитието на безжичната технология през последните години и масовото й навлизане в сферата на аудиото сега можете да намерите безжични слушалки. Те ще бъдат постоянно свързани към мобилното ви устройство и ще звучат толкова добре, колкото и  модел с жици.

Очаквано безжичните слушалки струват повече от тези с жици, но това е напълно оправдано заради свободата на движение, която ви дават.

 

Мнения за най-добрите Bluetooth слушалки на пазара

Въпреки че мненията са разделени относно качеството на аудио сигналите, предавани от проводниците, в сравнение с безжичните връзки, повечето купувачи смятат, че поне на слушалки, Bluetooth интерфейсът може да предложи много по отношение на преносимостта.

Покупката на нови безжични слушалки може да бъде главозамайваща заради огромния избор от продукти на пазара. В последно време безжичните слушалки се превърнаха в доста търсен продукт. Те са удобни и компактни.

На пазара може да се открият куп по-достъпни като цена решения, но ето списък на най-добрите модели според нас.

безжични слушалки

Най-добрите модели безжични Bluetooth слушалки, препоръчани за вас:

1. Безжични слушалки A + SBG1

Модел на безжични слушалки, евтини и добри, изключително популярни в сайтовете за онлайн търговия е SBG1 от A +. Продуктът е свързан или чрез Bluetooth връзка, или чрез проводник, с помощта на 3,5 мм конектор за жак. Батерията му, когато е напълно заредена, осигурява около осем часа активна употреба или 700 часа в режим на готовност.

безжични слушалки A + SBG1

Докато се заредят напълно, ще са ви необходими около два часа, докато батерията достигне до 100%. Високоговорителите, с които са оборудвани двойката слушалки, са доста големи, с диаметър от 4 см. Това означава, че те ще играят ефективно, особено на ниските честоти. Обхванатият честотен обхват е от 20 Hertz до 22 Kilohertz. Това означава, че почти всички звукови звуци на човешкото ухо ще се възпроизвеждат без проблеми. Импедансът им е 32 ома, а дизайнът им е в стила на ухото, с две големи чаши, покриващи ухото, съединени от гъвкава лента, с мек материал. Това позволява много добра звукоизолация, което ще подобри аудио изживяването, което ще има съответният потребител.

 

Сред другите предимства на модела споменаваме и възможността за слушане по време на зареждане. Както и доста високата сила на звука, особено ако използвате усилвател за слушалки. Като недостатъци включеният микрофон беше класифициран като слаб от тези, които пишеха рецензии. А системата за регулиране на звука е трудна, краткото докосване на бутоните означава „промяна на песента“, а дългото е за увеличаване на силата на звука.


Предимства

 • Това е модел на безжични слушалки, продавани на много изгодна цена.
 • Той изолира много добре, а 40 мм високоговорителите свирят добре всички честоти, особено баса.
 • Можете да слушате директно от тях, докато ги зареждате.
 • Батерията издържа доста дълго време, около 8 часа непрекъснато слушане или 700 часа в режим на готовност.

Недостатъци

 • Контролните бутони са трудни за използване. Тъй като краткото докосване е за промяна на песните, а дългото – за контрол на силата на звука.

 

 

купи сега


2. Безжични Bluetooth слушалки JBL T450BT

безжични слушалки JBL T450BTАко сте любители на аудио технологиите, почти сигурно сте чували за американския производител JBL. Той е утвърдил важно име в тази индустрия повече от 60 години. Анализирайки най-добрите безжични слушалки на пазара, нямаше как да не ги включим в горната част. В допълнение към качеството на звука, многократно похвален в отзивите, поради отличното качество на високоговорителите и дизайна на ухото, който изолира много ефективно, особено ниските честоти, можем също да кажем, че животът на батерията е основен момент в силните страни на модела.

Напълно заредена, тя може да осигури на потребителя над 11 часа непрекъснато слушане, като по този начин обхваща цял ден. Отнема около два до три часа, за да се зареди напълно батерията. Диаметърът на високоговорителите е 32 милиметра. А с помощта на патентованата JBL Pure Bass технология ще експериментирате с много силен звук от ниските честоти, без да изморявате слуха си.

Моделът включва доста чувствителен микрофон и някои потребители казаха, че в някои ситуации той може да усилва фоновите звуци. Това може да бъде недостатък или предимство, в зависимост от желанията. Той може да хване Bluetooth сигнала от 5-6 метра разстояние. А това е чудесно, когато слушате музика от телефона си в стаята и той е на бюрото. Като недостатъци можем да посочим сравнително високата цена за безжични слушалки.


Предимства

 • Качеството на звука JBL е посочено като една от силните страни от повечето потребители.
 • Батерията гарантира дори 11 часа непрекъсната работа.
 • Микрофонът е много чувствителен, вдига фонов шум (това показва качество, но някои потребители искат това да не се случи).
 • Той може да улавя Bluetooth сигнала дори от 5-6 метра разстояние.

Недостатъци

 • Това е сравнително скъпо приспособление в сравнение с други модели безжични слушалки.

 

 

купи сега


3. Безжични слушалки Sony WH-CH500B.CE7

слушалки Sony WH-CH500B.CE7Sony е на пазара на безжични слушалки с редица сравнително добре оценени модели, а представеният тук продукт е сред бюджетните. Това обаче не означава, че са направени значителни отстъпки от качеството, като японското уважение към клиента присъства във всички аспекти на WHCH500B.CE7 слушалки.

Като начало можем да кажем, че времето за работа с напълно заредена батерия е 20 часа. Това е  два пъти по-дълго от много други модели на пазара. Bluetooth връзката е много лесна за установяване, благодарение на наличието на NFC технология. Тя  позволява избирането на телефон или таблет като източник на сигнал, само с едно докосване на слушалки. Друго предимство е наличието на специален бутон за приемане на повиквания.  Така че няма да се налага да изваждате телефона си от чантата или джоба си, когато някой ви се обади. Моделът се предлага в три цветови варианта, а именно – в сиво, черно и синьо.

Само с 140 грама, слушалките са много леки, а качеството на звука не оставя малко място за възражения, особено ако работите с еквалайзер. Относно недостатъците, можем да кажем, че отсъствието на уплътнения на гъбата намалява комфорта, предлаган на потребителя. Тъй като пластмасата може да умори скалпа след определен период от  време.


Предимства

 • Това е модел на безжични слушалки, на добра цена, фокусиран върху преносимостта, тъй като тежат само 140 грама.
 • Предоставя възможност за свързване на NFC към вашия телефон или таблет с едно докосване.
 • Включва бутон за свободни ръце, за да не изваждате телефона си от джоба си.
 • Те могат да работят до 20 часа, ако батерията е напълно заредена.

Недостатъци

 • Те не са толкова добре подплатени, което означава, че на  някои може да им се сторят неудобни.

 

 

купи сега


4. Безжични Bluetooth слушалки VAVA VA-BH007

слушалкки VAVA VA-BH007Най-добрите безжични слушалки като тези, специално направени за свободни ръце, са трудни за намиране. Но като се имат предвид отзивите, както сред обикновените купувачи, така и в специализирани публикации, Vava VA-BH007 може да бъдат сред топ моделите. Това, което на пръв поглед привлича, е твърдостта, с която се вкарва в ухото. Това означава, че се изолира много добре шума, а ниските, средните и високите честоти няма да бъдат нарушени от външните звуци на средата.

За да останат неподвижни, те имат и предпазни куки. И ако не са ви по мярка някои от комплектите гумени уплътнения, които се поставят в ушния канал, ще можете да го смените с друг, като в пакета присъстват общо три комплекта. Кутията за съхранение и транспортиране на продукта е друга силна точка, той също има ролята и на батерия, с капацитет 450 mAh. Това позволява три пълни зареждания за слушалки.

За да споменем някои възможни недостатъци, можем да кажем, че времето за възпроизвеждане на звук с напълно заредена батерия е доста кратко, само 3 часа. Но като цяло това е едно от най-атрактивните предложения за безжични слушалки, особено ако отидете на бягане. Или пък ако отидете на фитнес, когато не искате модел на ухото, който скача или пада от главата ви.


Предимства

 • Зарежда се директно от специалната транспортна кутия, която действа като батерия.
 • Като модел в ухото, те могат да се носят с шапка или каска, без да се притеснявате.
 • Те са отлични за бягане или ходене на фитнес, тъй като се вписват добре в ухото, без риск от падане.
 • В пакета получавате и 3 комплекта уплътнения, за по-големи или по-малки уши.

Недостатъци

 • Той предлага само три часа възпроизвеждане на звук, като батерията е напълно заредена.

 

купи сега

 


5. Безжични слушалки Skullcandy Smokin Buds 2

слушалки Skullcandy Smokin Buds 2Skullcandy Smokin Buds 2 е малко странен на пръв поглед продукт. Слушалките са за ухо, безжични са, но съдържат проводници, които отиват на устройство, което носи лента за глава. Всъщност това устройство е яка, която се хваща зад врата, която също държи батерията в нея. Можете да го премахнете, като оставите само батерията да виси от проводниците на galena, която предлага до 7 часа работа, когато е напълно заредена.

Малко под лявата слушалка ще намерите малък контролен панел с контроли за музика (за силата на звука и промяната на песни).  В него също така  се съдържа и микрофонът. Говорителят е с диаметър 10 милиметра, а обхванатите честоти са от 20 Hertz до 20 Kilohertz. Като цяло, като другите модели безжични слушалки за уши, те са отлични за тези от вас, които обичат да бягат, или тези, които ходят на фитнес.

Тези, които ги купиха, похвалиха особено много добрата мощност за свързване към Bluetooth сигнали, понякога от разстояния от почти десет метра. Но ако споменем недостатъци, те нямат бутон за повторно набиране на последния номер на телефона или за активиране на гласови команди.


Предимства

 • За модел с ухо предлага добра автономия от около 7 часа.
 • Могат да улавят Bluetooth сигнали дори от почти 10 метра разстояние.
 • Те включват яка, която се прикрепва към задната част на шията за повече стабилност.
 • Като модел в ухото, те не изпадат лесно от ухото, което ги прави подходящи за любители на спорта.

Недостатъци

 • Те нямат бутон за повторно набиране на последния номер или за активиране на гласови команди.

 

купи сега


Изживяването при покупка на нови безжични слушалки може да бъде сравнено с покупката на автомобил. Напрягащо е, изпълнено с невярна информация и възможността да платите много за нещо, което не си заслужава парите е голяма.

На пазара има безброй модели безжични слушалки на различни производители и откриването на точния модел би било равно на това да търсите игла в купа сено.

За щастие се надяваме това ръководство да ви е помогнало чрез някои ключови неща да отличите достойните кандидати за покупка от останалите.

Може да харесате също
1 Коментар
 1. […] Вижте нашите съвети при избора на подходящи слушалки з… […]

Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.