7 топ поставки за телефон. Ползвате ли стойка за телефон в колата?

Правилната поставка за телефон в колата може да спаси живота ви!

5/5 - (3 гласа)

Един от факторите, които значително увеличават риска от автомобилна катастрофа, е разговорът по телефона по време на шофиране. Идеалният сценарий би бил да не отговаряте на телефона. В действителност обаче всички знаем, че това не винаги е възможно, в случай на очаквани, важни или спешни обаждания. При липса на вградена навигационна система в колата, най-практичното решение би било да се използва поставка за телефон.

Такъв аксесоар за автомобил може да ви помогне да осъществявате или приемате обаждания от вашия смартфон, без да правите компромис с безопасността си зад волана. Най-добрият държач за телефон ви позволява да го използвате, докато сте с двете ръце на волана. Затова разберете от тази статия как да изберете най-подходящата поставка за телефон във вашата кола.

Поставка за телефон във вашата кола

Как да изберем най-подходящата поставка за телефон за нашия автомобил. Ръковоство на купувача

Всички знаем, че е незаконно да говорим по телефона, докато шофираме. Но какво правите, когато получите обаждане, което сте чакали? По някакъв начин трябва да отговорите. В резултат на това или рискувате глоба, или  ще загубите шофьорската си книжка, или избирате „по-безопасния“ път и купувате поддръжка за смартфона, който притежавате.

По този начин ще имате под ръка мобилното си устройство, независимо дали искате да приемате гласови или дори видео разговори, да сърфирате в интернет или да слушате музика. Освен това ще ви бъде по-лесно да се съсредоточите върху пътя и пътуването ще бъде по-безопасно, тъй като ще можете да държите двете си ръце зад волана, дори когато говорите с някого по телефона. И тъй като този аксесоар стана доста популярен сред шофьорите, а пазарът стене с всякакви модели, като прочетете това ръководство, ще разберете какви функции трябва да вземете предвид, за да направите правилния избор за вас.

 • Най-добра поставка за телефон в колаРазмер на телефона

Това е първият параметър за избор, който трябва да ви заинтересува, тъй като той трябва да бъде фиксиран много добре вътре в опората, особено при шофиране по неравен терен. Иначе рискувате мобилното устройство да бъде хвърлено на земята при първите неравности и прекъсвания на екрана.

Така че, трябва да избирате между държачи за телефони, специално създадени за модела, който имате, и между универсални, съвместими с всеки мобилен телефон. Това означава, че ако изберете такъв продукт, няма да се налага да го променяте, дори ако решите да си купя нов телефон.

Също така изберете аксесоар, способен да ви осигури както пейзажна, така и портретна поддръжка, защото няма съмнение, че ще бъде по-удобно да гледате видео или серия на цял екран. С други думи, като държите смартфона в хоризонтално положение, ще можете по-лесно да забележите детайлите в музикален видеоклип, например. Като цяло поддръжката за портрет се използва и дори се препоръчва повече при сърфиране в социалните мрежи.

 • Стойки за телефон в колаТипология на поставката за телефон

В зависимост от системата за закрепване, автомобилните държачи за телефона могат да бъдат категоризирани, както следва: с вендуза или с монтаж върху вентилационната решетка на автомобила.

Първите могат лесно да бъдат поставени или на прозореца, или на арматурното табло на автомобила, с помощта на приложената вендуза. По принцип последният се радва на повърхност, която се адаптира към всякакъв вид материал, осигурявайки оптимална стабилност. Освен това, ако вендузата е пълна с прах, не трябва да се притеснявате, че няма да можете да я използвате. Достатъчно е да я дезинфекцирате с малко вода, така че повърхността да стане отново лепкава.

Ако се интересувате от GPS навигации, можете да разгледате нашите предложения тук.

Моделите, които се побират на вентилационния отвор, обикновено съдържат двуизмерни слотове, които са лесни за адаптиране към всяка кола. Всъщност се препоръчва затягащите крака да се възползват от различно разстояние за монтаж, за да бъдат съвместими както с тънки, така и с по-дебели решетки. Едно от предимствата им е, че те ви помагат да осигурите адекватна вентилация за вашето мобилно устройство, тъй като е известно, че използваните приложения могат да го претоварят. Те са показани за клетки с максимална ширина 85 mm.

Що се отнася до опциите за поставяне на телефона, трябва да знаете, че някои опори се възползват или от две странични рамена или щипка, или от магнитна основа. Ако изберете последния модел, разберете, че той изисква малка метална плоча, монтирана на мобилното ви устройство. Обикновено използваните маншети са достатъчно здрави, за да поддържат мобилния телефон безопасен дори на неравен терен. По принцип всичко, което трябва да направите, е да преместите мобилното устройство близо до магнитната повърхност и то веднага ще се заключи в желаната позиция.

Поставките за скоби са подходящи и за щедри мобилни телефони с размери като фаблет и заедно с тези с „ръце“ гарантират здраво, но деликатно затягане на притурката, така че смартфонът няма да остане със следи след употреба.

 • Какво трябва да знаем преди да закупим поставка за колаМатериал

Много мнения за най-добрите стойки за телефона препоръчват закупуването на модел, изработен от качествени материали. Това на първо място означава да изваждите повече пари от джоба, защото с времето, поставката ще издържи повече.

С други думи, ако искате да се насладите на здраво и здраво сцепление дори на неравни или планински пътища, изберете опора, изработена от устойчив на износване материал, например, чиято конструкция е от алуминий в ущърб на пластмасата.

Освен това се уверете, че избраният продукт се възползва от силиконови ръбове или че повърхността на опората е покрита с такова покритие, за да сте сигурни, че вашият мобилен телефон и калъфът му се радват на защита срещу евентуални драскотини.

 • Най добра стойка за телефонДруги функции

Преди да ви попитаме „Къде мога да намеря най-добрия държач за телефон на добра цена?“, препоръчваме ви да обърнете внимание на други подробности, които ще се окажат доста важни по пътя, в зависимост от комфорта на използване. Например, някои модели се предлагат с въртяща се глава, така че можете да изберете перфектната позиция за вашето мобилно устройство. Докато други включват опция за зареждане, така че да можете да захранвате телефона си със или без кабел. Също така на пазара ще намерите стойки за кола, които включват USB адаптер или аудио жак. Това означава, че ще можете да възпроизвеждате медийни и звукови файлове без проблеми, използвайки аудио системата на автомобила.

 • Гаранция

Като се има предвид, че това е аксесоар, който ще използвате винаги, когато шофирате, фокусирайте се върху продукт, който се възползва от гаранционен срок от най-малко 24 месеца. По този начин доставчикът поема отговорността за ремонт или подмяна на държача за телефона в случай, че не работи правилно и дефектите са налични от фабриката.

Надяваме се да сме ви били полезни!

Нашите мнения за избора на най-подходяща поставка за телефон във вашия автомобил

Полезността на този аксесоар не е оставила шофьорите или производителите студени. Предвиждайки необходимостта от този вид аксесоари, производителите пускат все по-разнообразни модели на пазара.

Но голямото разнообразие може да направи избора ви по-труден. Това е така, защото искате да купите само най-доброто и може да е достатъчно трудно да разберете кой модел е най-подходящ за вас.

В тази статия подбрахме най-добрите поставки за телефони, които са подходящи за вашия автомобил и удобството ви по време на шофиране

Как да изберем най-подходяща поставка за телефон

Препоръчани модели поставки за телефон:

1. Поставка за телефон BESTEN Board

Универсалната бордова поставка за телефон в кола BESTEN BOARD предлага сигурност, надежност и гъвкавост по време на шофиране. Тя притежава качествен захват със силиконови подложки, 360 градуса въртене за перфектен изглед и регулируема ширина за по-големи телефони. Поставката BOARD за телефон в кола на BESTEN е за хора търсещи стабилност, високо качество и удобство!

Стойката е лесна за инсталация, с две части. Има уникален дизайн, подходящ за борда на колата, 360 градуса въртене и бърз бутон за освобождаване. Използва се лесно с ЕДНА ръка.
Разтегателните дръжки правят стойката подходяща за повечето телефони.
Има силиконово покритие против хлъзгане и драскане на телефона, както и много висока стабилност на стойката. Механизмът за заключване е впечатляващ, а материалите, от които е изработена стойката, са качествени и независими от студено и топло време.

Стойката е подходяща за всеки борд на кола и телефони с ширина от 4.8 до 9.4 см. Подвижното рамо за въртене позволя да настроите стойката както ви е удобно. Изключителна стабилност по време на шофиране, независимо от завои, дупки и препятствия.


2. Стойка за телефон BESTEN CD

Стойка за телефон bestenУниверсална CD стойка за телефон в кола BESTEN предлага сигурност, надежност и гъвкавост по време на шофиране. Тя е подобна по характеристики на BESTEN Board по-горе. Има качествен захват със силиконови подложки, 360 градуса въртене за перфектен изгед и регулируема ширина за по-големи телефони. Разликата е в опростеният дизайн в CD устройството на колата. Поставката за телефон в кола на BESTEN е за хора търсещи стабилност, високо качество и удобство!


3. Стойка за телефон Samsung EE-V200SABEGWW

Стойка за телефон samsungПоставката за телефон Samsung EE-V200SABEGWW се счита от някои потребители за най-добрия държач за телефон в кола . Тя е готова да отговори на всичките ви нужди, като по-точно ви дава възможност да осъществявате или отговаряте на повиквания по-лесно, да гледате филми и да слушате любимата си музика, докато чакате в трафик или шофирате. Тя е съвместима с всички мобилни устройства под тази марка, при условие че нямат диагонал по-голям от 4 – 5.7 инча.

Здрав и изработен от качествени материали, продуктът принадлежи към категорията модели с вендузи. Това означава, че може да бъде поставен както на предното стъкло, така и на арматурното табло. Той се предлага с кръгла самозалепваща се пластмасова опора и е снабден със затягащи накрайници, предлагащи много добра стабилност на телефона по време на шофиране, дори когато пътят е неравен.

Системата за закрепване има силиконови каучукови вложки за тишина. В същото време може да се използва просто, в пейзажен или портретен режим, в зависимост от предпочитанията на всеки потребител.

Предимства:

 • Може да се регулира според размера на телефона.
 • И портретът, и пейзажът могат да се завъртат, в зависимост от това, което гледате.
 • Вакуумната част предлага перфектно сцепление, като е много стабилно при неравности.
 • Той също така има залепващ диск за тези, които искат да го фиксират върху дъската.

Недостатъци:

 • Не трябва да се държи дълго на слънце или има риск тънката пластмаса зад вендузата да се стопи.

Виж тук


4. Стойка за телефон 4smarts Ventmag

Стойка за телефон за автомобилДържачът за телефон 4smarts Ventmag определено заслужават почетно място на пазара. Той всъщност е много практично решение за задържане на всеки мобилен телефон, благодарение на неговия магнитен слой. В допълнение, той се радва на алуминиева конструкция, което означава, че издържа дълго време и е покрит със слой силикон, за да се избегне повреда на устройствата.

Той използва 6 малки магнита, така че предлага добро прикрепване към телефони, GPS навигационни системи, MP3 плейъри или видеокамери с тегло до 3 кг. Разбира се, джаджите от своя страна изискват метална плоча, прикрепена към гърба им, за да бъдат свързани с повърхността на продукта. Подпората се монтира във вентилационния отвор на автомобила.

В същото време той се радва на система за закрепване тип „едно щракване“, позволяваща заключването и отключването на мобилния телефон с голяма лекота. Той може да се върти на 360 °, като дава на потребителя най -добрия ъгъл на видимост.

Предимства:

 • Той има 6 вградени магнита, за сигурно захващане на телефона.
 • Съдържа метална пластина, която можете да прикрепите към задната част на мобилния телефон.
 • Има алуминиева конструкция, за дълъг живот.
 • Той се завърта на 360 °, като дава на потребителя най-добрия ъгъл на видимост във всяка ситуация.

Недостатъци:

 • Цената е висока.

Виж тук


5. Стойка за телефон Tellur TLL171031

Магнитна поставка за телефонЧрез Tellur TLL171031 ви предлагаме за начало държач за телефон в автомобил, магнитен, с модерен и дискретен дизайн, който ви позволява лесно и бързо да поставите смартфона на мястото му, както изправен, така и в хоризонтален формат, без да сте ограничени по размер.

Това е универсален модел, съвместим с всички устройства, който ви помага да имате удобен достъп до телефона, в движение, да се консултирате с GPS или да слушате любимата си музика. Този магнитен държач за телефон е за вентилационната решетка, което ограничава малко възможностите ви за поставяне, но фиксирането със скобата му предлага много добра устойчивост и стабилност дори на неравни пътища. Но е добре да знаете, че поставен в хоризонтално положение, е възможно телефонът да блокира почти напълно вентилационното пространство.

Получавате го заедно с две метални пластини, които можете да прикрепите към телефона или да поставите в калъфа му, за да можете да използвате устройства, чийто калъф не е метален.

Виж тук


6. Магнитна поставка за телефон iOttie iTap Magnetic Air Vent

Магнитна поставка за телефон iottieIOttie iTap Magnetic Vent Mount е иновативно решение за магнитно затягане за смартфони.
Използвайки вентилационната решетка, тази опора предлага безопасно, универсално и изключително функционално решение за фиксиране на опората. Има универсална поддръжка, съвместима с повечето телефони, включително за телефони с калъфи, но и за GPS системи. Подпората е малка и компактна със сложен дизайн.

 

Виж тук


7. Поставка за телефон iOttie Easy One Touch 4

Държач за телефон iottieМоделът iOttie Easy One Touch 4 е, както подсказва името, четвъртата версия на държача за кола Easy One Touch. Тази специална скоба може да се залепи или за арматурното табло на колата, или за предното стъкло.

Държачът на колата има рамо, което може да бъде удължено до 5 инча, както и регулируема основа, която може да се движи нагоре, надолу, наляво и надясно. Всичко това улеснява лесното виждане и безопасно взаимодействие с мобилния ви телефон по време на шофиране.

Докинг станцията, където е поставен телефонът, поддържа устройства от всякакъв размер, така че нещо по-голямо, като например iPhone 8 Plus, остава перфектно стабилно през цялото време.

Виж тук

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.