10 най-добри скрити камери

5/5 - (2 гласа)

Мислите да закупите скрита камера  и нямате време да търсите най-популярните опции, които могат да бъдат закупени онлайн? Направихме списък, с който ви представяме най-добрите скрити камери.

Ръководство за закупуване

Скритата камера е устройство, което заснема дискретно видео изображения. Такива продукти трябва да имат форма, която се вписва идеално в определен пейзаж и е необходимо да бъдат максимално дискретни. Често се използват от родители, които искат да наблюдават децата си, когато са с бавачката. Ако по различни причини и вие искате да направите такава покупка, ние сме тук да ви запознаем с най-важните критерии за избор, които трябва да вземете предвид.

Имаме страхотна статия за най-добри безогледални фотоапарати тук!

Форма

Ако не искате да бъдете разкрити с камерата, е много важно да изберете модел, който да не бие на очи. Избраното от вас устройство трябва да пасва идеално на мястото, където го монтирате или където се намирате, за да не буди подозрение.

Тип връзка

Тази подробност също е много важна, за да знаете къде можете да инсталирате устройството. Ето опциите, с които разполагате:

Fir

това е опция, която ще ви позволи да запишете всичко с добро качество по отношение на сигнала, защото ще бъде много стабилен. Но трябва много да внимавате как изглежда и къде го инсталирате, за да не привличате внимание.

Безжичен

е много популярен и удобен вариант, лесен е за инсталиране, но записва само когато има такъв сигнал.

Мобилни данни

тук говорим за вариантите, които се нуждаят от 4G технология, за да работят. Те могат да предават желаните изображения през мобилни мрежи, когато безжичната връзка не е възможна.

IP

този тип устройства се считат от мнозина за най-добрите шпионски камери, защото предават изображения в реално време, безжично, но и ги запазват, за да могат да бъдат гледани по-късно.

Качество на изображението

При този критерий за избор е важно да се вземат предвид два аспекта:

Резолюция

ще ви даде информация за това колко ясни ще бъдат заснетите изображения.

Инфрачервена

наличието на тази функция ще ви позволи да видите какво се случва през нощта.

Полезни функции

За да имате приятно изживяване, препоръчваме ви да се уверите, че закупените от вас устройства имат тези ключови функции, които ще ви помогнат да ги използвате по-функционален начин:

Гледане в реално време

можете да знаете точно какво се случва на мястото, където сте монтирали камерата, точно в този момент, защото изображенията се изпращат на устройството, на което гледате.

Сензор за движение

функция, която ще даде  командата да записва само когато открие движение. Така ще ви бъде много по-лесно да намерите кадрите, които ви интересуват, и капацитетът на паметта няма да се запълва ненужно.

Температурен сензор

в този случай камерата ще започне да записва изображения, когато засече топлината, излъчвана от тялото. Това няма да заснеме кадри, които не са ви необходими.

Дистанционно управление

ви позволява да управлявате дистанционно, с най-голяма лекота и да правите необходимите настройки, без да се приближавате.

Регулиране на разделителната способност

ако искате да можете да записвате възможно най-много на определено устройство, с тази функция можете да удължите броя на заснетите минути, ако я настроите да снима с по-ниска разделителна способност. Но се уверете, че е достатъчно ясно за това, което трябва да изненадате.

Капацитет за съхранение

За да не пропуснете важни моменти, трябва да изберете устройство с колкото се може повече памет. Колкото по-ясна е картината, толкова по-бързо ще се запълни мястото за съхранение. Има джаджи, които се предлагат с голяма вътрешна памет, но също така и варианти, които позволяват използване на microSD карта.

Може да проветите нашата статия най-добри карти с памет за всички видове устройства тук!

Често задавани въпроси

Откъде да си купа скрита камера?

Те могат да бъдат закупени най-лесно и дискретно от онлайн магазини и ще ви спестят от притеснения..

Може ли шпионската камера да бъде свързана към телефона?

Разбира се! Ако имате мини видеокамера, която е оборудвана с функцията за предаване на информация, можете да я свържете към вашия смартфон и да разберете в реално време какво записва. Такива модели са малко по-скъпи, но си струват парите.

5 стъпки при инсталиране на скрита камера

Няма значение дали имате шпионска писалка или много по-голяма камера, всяка джаджа от този вид включва инсталация. Ето някои стъпки, които можете да предприемете, за да започнете.

Намерете правилното място

Много е важно да знаете къде точно искате да поставите такова устройство, още преди да го закупите. Защо? За да изберете перфектната форма. Имайте предвид, че подобно устройство не трябва да привлича вниманието, а напротив, трябва да е възможно най-дискретно, възможно най-добре скрито.

Не забравяйте да заснемете точно това, което ви интересува

Ако е фиксиран обект, който не носите със себе си, опитайте се да го поставите на място, където може да заснеме възможно най-широк кадър и да улови това, от което се нуждаете.

Проверете захранването

Захранването е много важно за всеки артикул от този вид и трябва да го проверявате всеки път, когато искате да използвате шпионска камера. Важно е батериите да са заредени.

Установяване на мрежова връзка

В случай, че сте избрали модел, който ви позволява да изпращате изображения в реално време към конкретно устройство, тогава ще трябва да имате предвид и интернет връзката. Това може да стане чрез безжична мрежа или мобилни данни, в зависимост от основните характеристики на вашото устройство. Ръководството на избрания от вас артикул ще ви обясни точно стъпките, които трябва да предприемете.

Надяваме се, че успяхме да ви запознаем с най-добрите шпионски камери.  Можете да закупите най-интересните модели онлайн по дискретен и бърз начин.

Най-добрите скрити камери препоръчни от нас

1. Скрита камера будилник

камера будилникТова устройство се забелязва трудно. както у дома, така и в офиса, защото изглежда и работи като безжичен високоговорител. Реално обаче има вградена видеокамера с 2 MP сензор, CMOS, Full HD, с ъгъл на видимост 120 градуса и е инфрачервена, така че можете да видите какво се случва през нощта.  За записите  можете да използвате microSD до 128 GB, което не е  включено в пакета за покупка.  Този високоговорител със скрита камера идва със зарядно устройство и допълнителен кабел за възпроизвеждане на музика от мобилния ви телефон. Черен е, има полезни функции като сензор за движение и показва времето и температурата.

ВИЖ ТУК

2. Скрита камера будилник

скрита камераТази скрита камера на добра цена има интересна форма, защото изглежда като будилник, който може да се позиционира на рафт на библиотека, за да заснеме желаните кадри. Има ъгъл на видимост само 60 градуса, но идва с други важни характеристики. Тази камера снима с Full HD резолюция и записва желаните данни на microSD карта, която трябва да бъде закупена отделно.  Благодарение на мощната 10000mAh батерия, автономията ще бъде 30 часа през деня и 10 през нощта. Пълният цикъл на зареждане отнема много време, около 10 часа. Това устройство има и вграден микрофон за аудио съдържание и може да заснема изображения само когато засече движение, за да не запълва ненужно паметта. То е с размери 21 x 15 x 4 см и тегло 415 грама. Не предава в реално време това, което записва.

ВИЖ ТУК

3. Скрита камера SpyShop SS-CA47

скрита камера устройствоТази скрита камера е малко по-сложна и малко по-трудна за използване, защото трябва да бъде захваната под дрехите и постоянно свързана към мини DVR. Видимата част е с формата на черно копче, а опаковката съдържа няколко такива аксесоара, които да пасват на тоалетите ви.  Разделителната способност на този вариант не е много добра, тъй като е VGA (720 x 480 пиксела), а ъгълът на видимост е само 62 градуса. Екранът, включен в този комплект, ще ви позволи лесно да видите какво е заснето, можете да записвате и възпроизвеждате аудио съдържание, а автономността на работа е 3 часа за записи и 5 часа за възпроизвеждане.  Файловете се съхраняват на TF карта, която може да има максимум 32 GB. Съдържанието на този пакет е доста богато, защото ще получите още: дистанционно управление, USB кабел, AV изходен проводник, зарядно устройство, слушалки, резервни бутони и разбира се камера и DVR. Някои интересни функции в този модел са: цикличен запис, детектор на движение и показване на дата/час.

ВИЖ ТУК

4 .Камери за наблюдение D-Link 615

скрита камера рутерАко искате да закупите най-добрата скрита камера, ви предлагаме да разгледате и този продукт. Може да е точно това, от което се нуждаете. Това устройство е такова, което има формата на безжичен рутер и дори работи като такъв, за да не привлича вниманието по никакъв начин. С него можете да записвате желаните кадри и да ги запазвате на 32 GB microSD, включена в пакета, или да използвате IP връзката, за да видите какво се случва, където и да се намирате по света, стига да имате интернет на вашия лаптоп или телефон.  Тази шпионска камера се предлага с резолюция от 1920 x 1080 пиксела, но може да бъде намалена до 640 x 480 пиксела, ако искате да спестите място в паметта. Ъгълът на гледане е 90 градуса и записът засича движение. С такова устройство не можете да останете без батерия, защото се свързва с мрежата, като всеки нормален рутер. За съжаление, той не е оборудван с инфрачервена светлина, така че ще можете да използвате само снимките, заснети през деня.

ВИЖ ТУК

5. Уникални шпионски устройства – тип минерална вода

скрита камера бутилкаИскате ли да закупите евтина и добра шпионска камера, за да видите какво се случва в дома или офиса ви в определени часове? Тогава този продукт може да е това, което търсите. Това е модел тип бутилка за вода, който можете да вземете със себе си. Камерата, вградена в това устройство,  снима с резолюция 1920 x 1080 пиксела. Също така ще ви предостави и аудио съдържание, с вграден микрофон и се предлага с детекция на движение, за да записвате записи, когато е необходимо. Всичко може да се съхранява на micro SD карта с памет, до 32 GB. 1000 mAh, които идват с батерията. Пакетът съдържа и резервни маскиращи етикети, за моментите, в които ще трябва да ги смените. Бутилката може да се използва и за пиене на вода, за да не привлича вниманието.

ВИЖ ТУК

Невидими скрити камери

6. Шпионска камера като стенен часовник

скрита камера с форма на часовникТърсите ли невидима видеокамера, с която да гледате какво прави бавачката, когато е с детето? Какво ще кажете за този модел? Той е във формата на часовник с анимационни герои, така че да се вписва добре във всеки дом, където има деца. Това е wifi шпионска камера, която записва на място за съхранение под формата на microSD карта 32 GB (не е включена в пакета), но като модел с IP връзка ви позволява да гледате в реално време. Изображенията ще бъдат заснети с много добро качество, 1080p, но можете да го настроите да бъде още по-слабо, за да заема по-малко място (720p или 480p). Ъгълът на гледане е 90 градуса. За да работи, това устройство има вградена акумулаторна батерия 4400mAh, която предлага обхват до 5 часа, но изисква доста дълъг период на зареждане – 8 часа. Предлага  полезни функции като: откриване на движение, функционален часовник или аудио запис.

ВИЖ ТУК

7.Скрита камера електронен часовник

скрита камера будилникСчитаме, че това е невидима камера, защото е във форма на настолен часовник и не предизвиква подозрения, че може да е шпионско устройство. Може да се постави на всяко бюро, библиотека, спалня или други стаи. Изображенията са ясни, тъй като резолюцията на видеото е Full HD, а снимката има 2592 x 1944 пиксела. Тази шпионска камера на добра цена има дистанционно управление, така че можете да я управлявате дистанционно. В този случай обхватът е 8 метра. Той има максимална автономност от 2 часа и трябва да се зарежда за около 4 часа за пълен цикъл на захранване. Върти се на 330 градуса, за да улови колкото се може повече случващото се наоколо. Медийните файлове ще бъдат запазени с помощта на microSD карта. Тя не е включена в пакета.Този продукт е с размери 18 x 13 x 10,5 см и също така работи като нормален часовник, показващ часа в червено, на черен фон.

ВИЖ ТУК

8. Шпионски камери в химикалка Ex-продукти EJ-016

скрита камера като писалкаШпионската писалка може лесно да бъде поставена на всеки пейзаж. Има вградена камера, която може да снима (1080p), но също така може да прави снимки (2560 x 1920 пиксела) с натискането на един бутон. Тази шпионска видеокамера не предава изображения в реално време, а ги записва на microSD карта. Той може да има капацитет до 32 GB и не е част от пакета за покупка, но трябва да бъде закупен отделно. Автономията, осигурена от джаджата за около 1 час. Производителят препоръчва да го презареждате преди всяка употреба, за да няма неприятни изненади. Тази писалка е шпионска камера с размери 155 x 14,5 cm. Освен това записва аудио съдържание и може да се използва като всяка друга нормална писалка.

ВИЖ ТУК

9. Скрита мини камера за видеонаблюдение

камера във формата на колелоТова е камера за видеонаблюдение, което означава, че тя няма вътрешна памет. Не може да се използва като самостоятелен продукт, но ще трябва да закупите други аксесоари, което означава, че трябва да очаквате други разходи. Това устройство може да снима много добре както през деня, така и през нощта и автоматично се променя по начина, по който е необходимо. Можете да го използвате, за да наблюдавате вашия дом, бизнес или хора, защото е много дискретен модел. Видимата част ще бъде с размери само 14,5 x 15,5 мм, което е много малко и тежи само 28 грама. С помощта на тази мини шпионска камера ще можете да заснемете в много добро ниво на качество и аудио съдържание, така че да имате възможно най-много информация.

ВИЖ ТУК

10. Скрита камера флашка

камера във формата на флашка

Ако  не можете да си позволите да инвестирате във висок клас шпионско устройство, трябва да знаете, че има по-евтини опции като тази мини видеокамера. Работи с разделителна способност 720 x 480 пиксела, с ъгъл на видимост 72 градуса.Blasko Mini U8 е джаджа с формата на USB стик, която може лесно да се постави във всеки дом или офис. Но трябва да внимавате как го позиционирате, за да уловите точно това, което ви интересува. Записаното съдържание може да бъде запазено на microSD карта до 8 GB, а животът на батерията на 300mAh батерия е около 60 минути. Ако решите да закупите подобни евтини и добри шпионски камери, можете да ги използвате за запис на аудио съдържание. Устройството ще започне да снима, когато засече движение, за да не запълва излишно паметта.

ВИЖ ТУК

 

Може да харесате също
Оставете отговор

Вашия имейл адрес не е публикуван.